AutoriusTema: Traumos treniruočių metu  (Skaityti 83823 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 4094
  • Amžius: 38
  • Vieta: Kaunas
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Traumos treniruočių metu
« Atsakyti #15 įjungtas: 2005 Kov 20, 22:30:00 pm »
:D nu man tai irgi nevisai treniruociu metu traumos (na ne del visu esu tikras), bet per trefkes damusi jai tas krumplis koks pazeistas buna :)
"Ne viska gyvenime gali pasiekti kumsciais, kartais i rankas reikia pasiimti didele gera lazda." Sena filipinieciu patarle :D

addiction

• Svečias
« Atsakyti #16 įjungtas: 2005 Kov 20, 22:48:34 pm »
Citata
:D nu man tai irgi nevisai treniruociu metu traumos (na ne del visu esu tikras), bet per trefkes damusi jai tas krumplis koks pazeistas buna :)

tai jo, ypac kai veiksmas vyksta lauke ir dar ziema, kai susale kaulai, o pries veiksma nespeji apsilt  :dance:

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 4094
  • Amžius: 38
  • Vieta: Kaunas

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #17 įjungtas: 2005 Kov 20, 22:52:50 pm »
mhm :) o apsilimas alkoholiu nesiskaito, nes ryte pasirodo kad apsilimas nepadejo :)
"Ne viska gyvenime gali pasiekti kumsciais, kartais i rankas reikia pasiimti didele gera lazda." Sena filipinieciu patarle :D

Atsijungęs yoshida

• 4 kyu
  • *
  • Registracijos data: Grd 2004
  • Žinutės: 201
  • Vieta: Vilnius

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #18 įjungtas: 2005 Rgp 31, 22:42:37 pm »
Norejau paklausti, gal kas isduosit savo paslaptis, kaip kuo greiciau issigydyti ivairius patempimus, stiprius sumusimus. Nezinau kodel, bet man gana sunkiai tokie dalykai gyja. Patemta ciurna iki visisko pasveikimo gydziau gal 5 menesius, ir dabar vistiek dar ja jauciu, jeigu peda buna lauziama arba stipriai pasistato ne taip kaip reikia. Stiprus pedos sumusimas irgi labai ilgai gijo. Dabar be binto smugiavau stipriai i kriause ir riesui kazkas atsitiko. O ji noriu kuo greiciau issigydit, nes tuoj reikes vel pradet kacialintis, o bico dirbt nebegaliu net su tuscia stanga :( Dar nuo begiojimo ir sokinejimo su sokdyne kazkas prie blauzdu turbut pasitempe. Po tokio pasportavimo labai skauda kojas. Taigi, gal kas zino kokiu geru vaistu, ar kitu gydymo metodu, kurie man padetu kuo greiciau atsistatyti po tokiu nelabai sunkiu, bet ganetinai trukdanciu treniruotes traumu. Patarimas nesitreniruoti savaite nepades, nes kol atostogavau nesportavau, ir niekas nepraejo, o patarimo nesitreniruoti kelis menesius igyvendint neiseis :) Mano visas gydymas tai FastumGel, kuris nixuja nepadeda...
Mike Tyson:
"He was screaming like my wife."

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2004
  • Žinutės: 9378
  • Amžius: 51
  • Šalis: lt

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #19 įjungtas: 2005 Rgs 01, 08:03:18 am »
Fastum gelis yra didelis šūdo gabalas, man jis irgi nėra padėjęs. Iš tepaliukų rekomenduoju ABC ir Finalgon. Abu jie stipraus poveikio, gerai gydo visokius patempimus ir sumušimus. Tik jie labai degina, nereikia persistengti :D

Ir nereikia pamiršti prevencinių priemonių. Sportuojant anksčiau traumuotas vietas patarčiau sutvirtinti įtvarais, ar bent jau elastiniu bintu. Būtinas GERAS apšilimas, gal nepakankamai įšyli, kad dažnai traumuojiesi?

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #19 įjungtas: 2005 Rgs 01, 08:03:18 am »

Atsijungęs yoshida

• 4 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #20 įjungtas: 2005 Rgs 01, 11:07:17 am »
Ne taip ir daznai, skaitau kaip tik mazai. Per visa laika turejau tik 4 tokias rimtesnes traumas, kur trukde sportuot, bet blogai, kad jos ilgai gyja. Keli patempiau kai vaikai zaidem bushido :) Ant pedos uzkrito toks baxuriukas 120-130 kg beimtyniaujant, ir taip ja perlenke :) gerai kad tik sumusimas buvo. Ciurna irgi per draugiskas mustynes patempiau :) Ir dabar riesas... Del tu tepalu tai reikes ismegint. Kad tik padetu...
Mike Tyson:

unknown

• Svečias
« Atsakyti #21 įjungtas: 2005 Rgs 01, 22:15:42 pm »
As kai pasitempiu ka nors ar buna sumusimas tai masazuoju (daug) ir kai einu miegot siltai aprisu kokiu bintu irvisa laika siltai (patempimus ir sumusimus), jokiu tepalu nenaudoju...

nevykelis

• Svečias
« Atsakyti #22 įjungtas: 2005 Rgs 01, 23:00:41 pm »
Jei nevartoji vitaminu ir mineralu tai pradejes juos vartoti manau paspartintum gijima

Atsijungęs OSU

• 2 kyu
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2004
  • Žinutės: 680
  • Amžius: 46

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • http://www.ninjutsu.lt
« Atsakyti #23 įjungtas: 2005 Rgs 02, 11:32:07 am »
Man tai kelis kartus yra padejes DICLAC.
Tik beda, kad biski smirda :E

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #24 įjungtas: 2005 Rgs 02, 18:16:56 pm »
Citata iš: unknown
As kai pasitempiu ka nors ar buna sumusimas tai masazuoju (daug) ir kai einu miegot siltai aprisu kokiu bintu irvisa laika siltai (patempimus ir sumusimus), jokiu tepalu nenaudoju...
Tepalas gerokai efektyviau gydo. Jis gi giliai įsigeria ir iš vidaus šildo, o aprišdamas tik iš išorės šildai.

« Atsakyti #24 įjungtas: 2005 Rgs 02, 18:16:56 pm »

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #25 įjungtas: 2005 Rgs 02, 18:28:18 pm »
Citata
Ciurna irgi per draugiskas mustynes patempiau :)
O tai ar ir tokios būna?:rolleyes:

Citata
Ir dabar riesas...
Kai man atsinaujino sena riešo trauma ir labai ilgai nepraėjo (gal gerą pusmetį), pradėjau kasdien po 2 kartus su ABC tepti. Tuo pat metu dar vartojau Artrox kapsules (gliukozamino ir MSM papildas), tai per pora savaičių pradingo. Iki šiol tpfu, tpdu, tpfu, nebeatsinaujina :D O va su pečiu tai sunkiau man... Prieš pora metų ABC labai greitai pagydė abiejų pečių įsisenėjusias traumas, tačiau va šiemet kai atsinaujino dešinio peties trauma, tai visiškai ABC negelbėjo. Pertrauka nuo sporto ir vėliau Finalgon tepalas kažkiek apramino skausmus. Šiuo metu netepiu (stipriai neskauda, tai kažkaip ir... :E), bet kol nėra gero apšilimo, jaučiasi, kad menkiausias ne toks judesys ir bus....:E

Citata
Del tu tepalu tai reikes ismegint. Kad tik padetu...
Jei tepsi plikomis rankomis, nepamiršk gerai op to jų nusiplauti su muilu, o tai liūdesys kankins, jei netyčia brūkštelsi per veidą... :banging: Finalgone tai tokia speciali mentelė yra tepimuisi, tai nereikia rankų terliotis :-)

Atsijungęs yoshida

• 4 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #26 įjungtas: 2005 Rgs 03, 13:57:34 pm »
Citata iš: Saxum
Citata
Ciurna irgi per draugiskas mustynes patempiau :)
O tai ar ir tokios būna?:rolleyes:

Citata
Ir dabar riesas...
Kai man atsinaujino sena riešo trauma ir labai ilgai nepraėjo (gal gerą pusmetį), pradėjau kasdien po 2 kartus su ABC tepti. Tuo pat metu dar vartojau Artrox kapsules (gliukozamino ir MSM papildas), tai per pora savaičių pradingo. Iki šiol tpfu, tpdu, tpfu, nebeatsinaujina :D O va su pečiu tai sunkiau man... Prieš pora metų ABC labai greitai pagydė abiejų pečių įsisenėjusias traumas, tačiau va šiemet kai atsinaujino dešinio peties trauma, tai visiškai ABC negelbėjo. Pertrauka nuo sporto ir vėliau Finalgon tepalas kažkiek apramino skausmus. Šiuo metu netepiu (stipriai neskauda, tai kažkaip ir... :E), bet kol nėra gero apšilimo, jaučiasi, kad menkiausias ne toks judesys ir bus....:E

Citata
Del tu tepalu tai reikes ismegint. Kad tik padetu...
Jei tepsi plikomis rankomis, nepamiršk gerai op to jų nusiplauti su muilu, o tai liūdesys kankins, jei netyčia brūkštelsi per veidą... :banging: Finalgone tai tokia speciali mentelė yra tepimuisi, tai nereikia rankų terliotis :-)
Buna ir draugiskos. Is pat pradziu tipo juokais, o paskui nei vienas nenori nusileist. tai ir prasideda rimtos imtynes. O aplink spintos, durys, lovos... Pavojinga :) O siaip, kuri tepala geriau pirkti? Kiek jie mazdaug kainuoja? Siandien pat turbut ir nueisiu i vaistine...
Mike Tyson:

b2f

• Svečias
« Atsakyti #27 įjungtas: 2005 Rgs 04, 14:38:27 pm »
Jei rauki angliškai gali paskaityt apie patempimus Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

blogietis

• Svečias
« Atsakyti #28 įjungtas: 2005 Rgs 04, 15:47:19 pm »
Pasidalinsiu ir as savo problema :book1:
Pries puse metu taip jau atsitiko, kad turejau fingala liaudiskai kalbant :P po akim
Nu, galvoju praeis tas fingalas.. nu ir praejo.. truputi :D
Po kokiu 3sav beveik visas isnyko.. todel ir sakau kad beveik,
nes po akim vis dar yra melyna demele. Tai stoli ten dar tas pac
susikaupes kraujas liko ar kame kampas?
Ir kaip man ji panaikinti? As tai jau mastau pas kosmetologe uzsukti :)

unknown

• Svečias
« Atsakyti #29 įjungtas: 2005 Rgs 06, 19:22:01 pm »
Viena karta pazystamas per sparinga praleido spyri i zanda/aki tai ant zando net matesi kraujagysles sruvancios atrode kad pati oda truko, po to taip ziauriai pageltonavo o dar veliau pradejo melynuot, nu tai treneris patare isvirti kiausini ir volioti ji ta vieta kur sumusta ir kol pasidarys labai kietas (ir tada perpjovus vidus turi but labai tamsus) ir daryt tol kol kiausiniu vidus nejuoduos/nekietes nu ir ka susitikau pazystama kaskur po 4 dienu, buvo tik biski gelva po akim nu ir dar matesi tos kraujagysles sake kad sunaudojo 10 kiausiniu, nu ir ka po savaites jau ir nebuvo zenklo, as irgi netikejau kai treneris jam sake kad pades bet padejo...

« Atsakyti #29 įjungtas: 2005 Rgs 06, 19:22:01 pm »