AutoriusTema: Gumbai ant antakių  (Skaityti 1516 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

kael

• Svečias
Gumbai ant antakių
« įjungtas: 2013 Bir 01, 23:55:54 pm »
Sveiki, po muštinių man lyg iššoko antakiai nes toje srity gavau nemažai smugių. Gal žinote kaip įmanoma tai pradanginti ar neimanoma?

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2005
  • Žinutės: 3673
  • Amžius: 47
  • Vieta: Klaipėda
  • Šalis: lt
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Gumbai ant antakių
« Atsakyti #1 įjungtas: 2013 Bir 02, 00:02:19 am »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Sveiki, po muštinių man lyg iššoko antakiai nes toje srity gavau nemažai smugių. Gal žinote kaip įmanoma tai pradanginti ar neimanoma?

Galva traukti, kad i antaki nepataikytu. Dabar jau xz.
Reikia pagal situacija ziureti, nes priklausomai nuo to, kada gavai, galima sildyti (ne visada gerai), saldyti (kol neissoko), ir dar bet kuris boksininkas kruva kitu receptu turi.
Bet siaip is esmes - labiausiai padeda nelisti ten, kur per tuos antakius tranko. Ir pakartotinai negaut, kol nepraeis.
« Paskutinis taisymas: 2013 Bir 02, 00:21:20 am nuo Skeptikas »
Jus užmuštų tai, kas daro mane stipresniu.

Atsijungęs brawler

• 8 kyu
  • *
  • Registracijos data: Bir 2011
  • Žinutės: 42
  • Vieta: Wasteland
  • Šalis: 00
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #2 įjungtas: 2013 Bir 02, 13:09:32 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Tai ziurint kada tos mustynes buvo jeigu susikalei pries pora dienu, tai ko tu nori gaves i antaki :) Naturalu kad sutino ta vieta, o jeigu dar kazkiek ir prasikirto, tai vidine hematoma gavosi, nieko cia baisaus, po kiek laiko praeis, jei vel nesimusi greitu laiku :) O jeigu jau nuo senai  tas yra, tai greiciausiai susiformavo taip vadinamas vidinis randas, cia daugiau budinga pro. boksininkams, cia jau manau buna reikalingas chirurgo isikisimas, kad panaikint, jeigu jau ten taip baisiai atrodo ,bet pasitaiko ir taip, nors esu mates gana bjauriu antakio plysimu ir gumbu, bet per laika susitvarko. Nieko vyrui randai netrukdo ;) nebent fotomodelis esi tai susigadinsi prekine isvaizda  :D
Kovoje svarbu ne šuns dydis, o jo viduje verdančios kovos aršumas. – Coah Bear Bryant

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #2 įjungtas: 2013 Bir 02, 13:09:32 pm »