0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.
nebent medikų akys silpnos mano akys ne pačios geriausios bet tai netrukdė nei kauniečiams, nei vilniečiams penkis kart kraują paimti. Tik džiaugiasi, kad ateini, net raudoną donoro pažymėjimą išduoda, žvengiam darbe, kad dabar visai kaip tarybiniai kriminalistai vaikštom - raudonais pažymėjimais aprūpinti..
Kauno balvanai mano kraujo neima, tipo akys silpnos, o Vilniuj retai būnu, tai 1-2 kart priduodu. Dažniau prisiruošt nepavyksta
O tu pats su švirkštu nusitrau ir nunešk priduoti
nebent medikų akys silpnos mano akys ne pačios geriausios bet tai netrukdė nei kauniečiams, nei vilniečiams penkis kart kraują paimti. Tik džiaugiasi, kad ateini, net raudoną donoro pažymėjimą išduoda, žvengiam darbe, kad dabar visai kaip tarybiniai kriminalistai vaikštom - raudonais pažymėjimais aprūpinti.. be to kiekvieną kartą dar kokios nors malonios smulkmenėlės dovanojamos motyvacijai kelti - vieną kartą vitaminų su žmona gavom visiems metams, kitą kartą - bilietai į kino teatrą. O pinigus aš dar užsidirbu pats, nereikia savo kraujo pardavinėti. Nors medikės kraujo centre sakė, jog dabar žmonės kaip į darbą eina kraujo priodavinėti ir jau apie pietus mokamo kraujo niekas neima.. o dėl pačios donorystės - aš visada už.. organų donoro kortelę turiu, kraują duodu, tik dar neprisiruošiau kaulų čiulpų tyrimams.. kažkaip laiko neišskiriu.. geriausia motyvacija - mano užstabdymas gali kažkam kainuoti gyvybę... ir tikiuosi, jog nei mano šeimai, nei man pačiam neprireiks šitos pagalbos.
Siūlau organizuotis kurią tai dieną ir "nunešt" padovanot kraujo masiškai nuo Kovos klubo Kas už tokią akciją? Va, koks 10-15 žmonių susirinktų, šaunu būtų.
Aš už , man kaip tik rugpjūtį jau vėl bus galima duot. O be to, jei daugiau žmonių, jie gali ir patys atvažiuot.
Gal į sąskrydį pakviest? Tada jau nori nenori – visi duos O šiaip, tai reikia daugiau noričnių surinkti ir datą derinam
Visai gera mintis pakviest į sąskrydį šiaip
o pats a busi sąskrydyje?
Aha dar ir inkstais pasidalinam.O į kompą gali ir viena akim žiūrėt nu ne, aš prieš tokias akcijas Gali kažką paaukoti jei tai reikia labai artimam žmogui, o našarom duot ,kad ir kraujo kuris išgelbės gal, kokio recidyvisto nekrofilo pedofilo givybę vienareikšmiškai NE
gyvybe Dievo dovana ir t.t. , kad privalome padeti nepriklausomai nuo to, koks jis zmogus, ne mums teisti ir t.t. idomu idomu...