Pagrindines diskusijos > Medicina ir sveikatingumas

Kraujo donorystė

<< < (2/17) > >>

Asia:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiKraujas skiestas su alum kaži tinka?  :rolleyes:

--- Baigti citatą ---

Tu tai ne taip savo kraują įvardini - klausk - ar alus skiestas krauju tinka? :D

Dojo:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiTu tai ne taip savo kraują įvardini - klausk - ar alus skiestas krauju tinka? :D

--- Baigti citatą ---
:luztu:

Kenkejas:
Buciau daves kraujo kaip priklauso, bet paeme pries duodant tyrimus megini ir pasake, kad mano kraujas ilgai nestoves ir suges. Tipo kazkokio kelio turiu :D Ne man vienam tas kelis yra (tie kas tyre sita bruda pasake) tai as tinku tik plazmai. Uzsirase adresa ir t.t., bet iki siol tos plazmos nereikia :D

Akira:
Organizmas atsistato ( pas sportuojančius žmones) gana greitai. Be abejo priklauso nuo režimo, svorio ir t.t. Kad kraują pridavinėja vien alkoholikai- netiesa. Dabar jau populiarėja kolektyvinė donorystė ( kai viena ar kita įmonė pasikviečia kraujo centro darbuotojus į ofisą, kad anie vietoj nusiurbtų). Praeitoje darbovietėje taip kraują daviau. Šioje darbovietėje organizuojamės. Kiek pamenu, po kraujo pridavimo ypatingo diskomforto nejaučiau.

Dojo:
  Pritariu Akirai, kad populereja sis reikaliukas. Tik va, susimastau kodel as niekad nedaviau kraujo, kodel man i galva tokia mintis neatejo. Tad reiks pabandyt priduot, pazesiu koks tas mano kraujas ar tinka kam  :D

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją