AutoriusTema: Europos Kyokushin Karate Čempionatas Vilniuje !!!  (Skaityti 7768 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

alfa78

• Svečias
Re: Europos Kyokushin Karate Čempionatas Vilniuje !!!
« Atsakyti #30 įjungtas: 2007 Bal 23, 09:26:19 am »
o kaip Andriui ir Dimai is SŽ sekės?

Girinis

• Svečias
« Atsakyti #31 įjungtas: 2007 Bal 23, 14:21:10 pm »
Buvau nuo pradžios iki galo super!!!! Filmavau visas lietuvių kovas.Iki ketvirfinalio lietuviai ejo beveik vien nokautais. Procą nuteisėjavo ir Viščių.Gražu buvo žiūret Dimitrovo kovais visos laimetos nokautais.gaila kad Kalvaitis susitraumavo (itariu pirštą susilaužė, nespėjau paklaust kas nutiko)Su traumuota ranka nujungė azerbaidžanietį su uširo mavašiu gražu buvo žiūret.Gaila Dariaus per anksti atsipalaidavo neapskaičiavo atstumo per anksti rankas nuleido gruzinas žemas stambus kaip kubilas pasiekė su savo jį koja. Apie 5000 štukeles žiūrovų buvo.

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2006
  • Žinutės: 4046
  • Amžius: 46
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: 00
  • Lytis: Moteris

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #32 įjungtas: 2007 Bal 23, 15:28:35 pm »
Klausykit, o niekas nežinot, Andžėj Milevski (vienintelis man išties patikęs kovotojas, nes Imbro nemačiau, nedalaukiau, nieko pasakyt negaliu) anksčiau be kyokushinkai kokio bokso nelankė ar panašiai?
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

alfa78

• Svečias
« Atsakyti #33 įjungtas: 2007 Bal 23, 15:41:56 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Klausykit, o niekas nežinot, Andžėj Milevski (vienintelis man išties patikęs kovotojas, nes Imbro nemačiau, nedalaukiau, nieko pasakyt negaliu) anksčiau be kyokushinkai kokio bokso nelankė ar panašiai?
tai pries ka ir kaip jis pralaimejo?

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2006
  • Žinutės: 4046
  • Amžius: 46
  • Šalis: 00
  • Lytis: Moteris

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #34 įjungtas: 2007 Bal 23, 16:50:04 pm »
Prieš ką man pasakyti sunku, džiaugiausi lietuvius atpažinusi, nes Radzevičiaus "podskazkės" buvo žemiau lygio. O kaip - liūdnai, kiek supratau, teisėjai priskyrė pralaimėjimą. Nes buvo du pratęsimai, tada svėrimasis, tada paaiškėjo, kad su priešininku abu sulaužė po 12 lentučių, tada dar vienas pratęsimas, ir kadangi reikėjo kam nors duoti, tai va ir davė... Ne Milevskiui  :-(
Bet šiaip ant tiek super žmogus kovojo - ir gynyba yra, nė vieno smūgio į galvą nepraleido (gal visgi su vengru kovojo, šiaip ar taip, su tokiu aukštu piliečiu), ir puolė ne aklai bile kur, bet pagalvodamas... Tik kad vis į klinčą ėjo, tai kaip sakau - gal lankė kokį boksą?
Ir pagalvojau, šiaip man dar Kalvaitis patiko. Taiklumu. Irgi išlaukia išlaukia ir bum į kepenis... Bum į galvą  :punch:
(redagavo Raimis)
« Paskutinis taisymas: 2007 Bal 24, 20:45:11 pm nuo stripulis »
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #34 įjungtas: 2007 Bal 23, 16:50:04 pm »

Atsijungęs Tomasas

• 3 kyu
  • *
  • Registracijos data: Sau 2005
  • Žinutės: 384
  • Amžius: 40
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #35 įjungtas: 2007 Bal 24, 19:52:54 pm »
Tai abu labai patyre kovotojai. Todel ir bet kaip nekovoja.

Baila-Morena

• Svečias
« Atsakyti #36 įjungtas: 2007 Lie 22, 14:54:44 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Na ką, sveikinam su pirmu medaliu! Raimundas Paškauskas, kata rungtis, auksas. Ir tikrai, žinot, super  :-D Nepritempė teisėjai  :-)
<...>

Čia jau ir prieš kelerius metus taip turėjo būti.. :) Ilgai lauktas ir išlauktas medalis..  :clap: Mano treneris :D

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #36 įjungtas: 2007 Lie 22, 14:54:44 pm »