Ir aš ten buvau, į kojas ir rankas gavau...

Jei trumpai - renginys patiko. Buvo daugiausia jaunimo, kurie jau užsiiminėja WonHwaDo bei keli žmonės, panorėję susipažinti su apskritom technikom (matyt iš Kovos klubo, sorry aš nieko nepažįstu). Beje taip pat buvo (turbūt irgi iš Kovos klubo) mergina, kuri fotografavo bei ėmė iš meistro Han interviu. Galbūt ir iš jos kas nors čia pasirodys.
Šio seminaro pirmoje pusėje „naujokai“ buvo supažindinami su rato technika apskritai, o antroje pusėje vyko darbas porose. Meistras Han parodė visko po truputį - buvo smūgiai rankom, kojom, laužimai, metimai, ... Nežinau, ką dar papasakoti, greitai bus nuotraukų - Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba
Prisijungti 
Aš WHD užsiiminėju daugiau nei metus ir iki šiol atrandu vis naujų dalykų. Man WHD patinka, nes naudodama apskritą techniką, neturiu naudoti labai daug jėgos. Nors ir lieka daugybė mėlynių (panašu, jog tai mergatiška problema

), technikos dėka galiu efektyviai apsiginti. Taip pat patinka ši technika, nes darant didelius ir aiškius ratus, WHD pasidaro panašus į šokį