AutoriusTema: Apsauga nuo įžūlių vagių  (Skaityti 7176 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs Danas79

• 4 kyu
  • *
  • Registracijos data: Geg 2006
  • Žinutės: 271
  • Amžius: 45
  • Vieta: Kaunas
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Apsauga nuo įžūlių vagių
« Atsakyti #30 įjungtas: 2007 Geg 04, 08:08:20 am »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Danai79, skamba taip, lyg tu būtum laužęsis, ir dabar kaip atstovas spaudai pasireiškei  :-] Antrinu: Kodėl?
Šiaip tai nuvokiu, kodėl - daugiau nei aiškiai pasakiau, kad neketinu su tuo taikstytis :) Ir kad namie, deja, visada būdavau... Bet - spėju, kad narkošos, todėl manau, kad bandys ir dar ne kartą.
Nebent narkomanai, atitruke nuo realybes ir be savisaugos instinktu. Nesu as nei lauzesis nei ka, tik man kazkodel taip atrodo, kad jei mane uzkluptu kieno nors bute, as pabrukes uodega begciau, nes pats zinau kokios aistros man uzverda pasiklausius pasakojimu apie vagis. Rankas kaip minimum issukineciau. O jei sakai kad narkashos, kodel ju bijai? Paprastai jie stipriomis kovinemis savybemis nepasizymi. O siaip, tai sakau, jei manai kad bandys, prasyk draugu pagalbos, kurie palauktu lauke, o ne pas tave bute. taip isibroveliai netures sansu pabegt. Gal kuris turi koki "draugiska" suniuka, tai is vis puiku butu sulaikant juos. Gaudyk tik viena is ju. Kitus isduos IMHO.

Gyventum Kaune, mielai sutikciau padeti gaudant tokius niekselius.
« Paskutinis taisymas: 2007 Geg 04, 08:12:49 am nuo Danas79 »
Ir tik žmogaus valia atlikti tai, kas yra jam lemta, daro jį žmogumi, o ne samprotavimai apie būties paslaptis.

Atsijungęs Danas79

• 4 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #31 įjungtas: 2007 Geg 04, 08:10:53 am »
Kodėl ?

As visada bandau ilysti i priesininko kaili, ir bandau isivaizduoti, kaip jis masto, t.y. mastyti kaip jis. Jei jau mane, kaip vagi demaskuotu, ar bent jau demaskuotu, kad bandau lauztis, tikrai nebebuciau toks naivus, ir tikeciausi, kad manes laukia mazu maziausia pasala. Tokiu atveju, man geriau butu pasirinkti parankesini buta, o ne kovoti su sito savininkais. Man mazu maziausia kvaila atrodytu.
Ir tik žmogaus valia atlikti tai, kas yra jam lemta, daro jį žmogumi, o ne samprotavimai apie būties paslaptis.

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 4094
  • Amžius: 37

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #32 įjungtas: 2007 Geg 04, 10:01:16 am »
Daznai pasitaiko atveju, kad net apvoge karta buta, tie patys vagys tai daro dar ir dar karta. taip, kad is ju galima visko laukt.
"Ne viska gyvenime gali pasiekti kumsciais, kartais i rankas reikia pasiimti didele gera lazda." Sena filipinieciu patarle :D

Atsijungęs Kenkejas

• 4 kyu
  • *
  • Registracijos data: Kov 2007
  • Žinutės: 236
  • Amžius: 38
  • Vieta: Alytus
  • Nori teisti – nusisuk ir eik savu keliu...

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #33 įjungtas: 2007 Geg 04, 10:52:26 am »
Arba jie laukia kol viskas nurims, pasimirs... O kaip savininke to nesitikes, galvos, kad juos jau nubaide,   :censored: ir vel lausis :-/
« Paskutinis taisymas: 2007 Geg 04, 18:48:26 pm nuo Raimis »
Ziurek i visas puses, nes tu esi miske, kuriame neviena vilku gauja. Buk akylus ir pasiruoses visada, nes alkana ruja surys tave...

Nauja pazintis ? Nauja problema ? O gal bus nuostabu ?

Atsijungęs Antanas

• 6 kyu
  • *
  • Registracijos data: Vas 2007
  • Žinutės: 83
  • Amžius: 40

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #34 įjungtas: 2007 Geg 04, 11:39:08 am »
Nusipirkit ginkla  :chmm:

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #34 įjungtas: 2007 Geg 04, 11:39:08 am »

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2006
  • Žinutės: 4046
  • Amžius: 46
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: 00
  • Lytis: Moteris

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #35 įjungtas: 2007 Geg 04, 15:03:36 pm »
Chebra, kuo jūs galvojat? Man problemų maža, aš vadinasi dėl kokio kompo ar fotiko žmones šaudysiu?
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

Atsijungęs Danas79

• 4 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #36 įjungtas: 2007 Geg 07, 10:02:28 am »
Chebra, kuo jūs galvojat? Man problemų maža, aš vadinasi dėl kokio kompo ar fotiko žmones šaudysiu?
Nekoks poziuris, nekoks. Man mano kompas ar telikas brangesnis uz niekingo vagisiaus sveikata. Cia klausimas ne apie meterialines vertybes, cia apie privatuma ir sauguma.

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2006
  • Žinutės: 4046
  • Amžius: 46
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: 00
  • Lytis: Moteris

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #37 įjungtas: 2007 Bir 05, 08:12:18 am »
Dabar manau, kad geriausia apsauga nuo įžūlių vagių yra viešumas ir vieša signalizacija. Skelbimas ant durų vagims, mano galva, buvo geras bajeris, prakabėjo mėnesį, dabar nuėmiau, kad nauji nepaskaitytų ir nesuvoktų, kad yra ką paimt  :angel:. Niekas nebesiveržė per tą laiką ir dabar nesiveržia... Visi kaimynai informuoti... Signalizacija ant visos laiptinės suveikė du kartus (vienąsyk šiąnakt, ne tą mygtuką paspaudžiau  :oops:), vadinasi, paviešinau  :angel:
Nu, jei vis viena apvogs, šį savo manymą pakeisiu, bet kol kas pažiūrėjau, kad istorija stovi kaip ir be pabaigos, o dabar - su pabaiga...
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #37 įjungtas: 2007 Bir 05, 08:12:18 am »