Sveiki. Vakar ejau susitikti su drauge, ir einant per pozemine pereja, kur zmoniu yra, prie manes prisikabino treninguotas ciuvelis, cigonas, paklause ar neturiu paskolint poros litu, pasakiau ne, "o jei perpisiu galva ir rasiu?", na, as kadangi baikstus labai, tai issitraukiau pinigine, ir issipirkau sveika snukeli. Apsisukau, ir nuejau i priesinga puse nei ejau pirmai, nes nujauciau kad galiu buti paprasytas ir atiduoti telefona. Ejau, kai buvau jau beveik perejos gale, pasiziurejau ar neseka jis manes, pasirodo ejo is paskos, bet prilaike atstuma. Greit nusukau i sona, uzsuoliavau laiptais ir dejau i kojas iki pirmo sviesaforo. Nepastebejau ar islindo pro ten pat kaip ir as, taciau savo rajone jau esu ji mates, tai bijau kad istorija gali pasikartot vos tik kita karta jis mane pamatys. Matesi, buvo vyresnis uz mane ir fiziskai stipresnis. As toks gleznas, nesportuoju, bet nuo vakar esu pasiruoses pradet tai daryt. Ugis 180cm, svoris 60kg, kudas ir gan aukstas,16 metu, kaip slanga atrodau, o anas tarp 16-18metu, mazdaug mano ugio, galbut kiek zemesnis. Ka man tokiu atveju kita karta daryt? Jau kaip minejau, neesu fiziskai stiprus. Karate ir kitokiu velniu gal nesiulykit, nes nemanau kad lankysiu, ir tai uzimtu laiko, kol pramokciau. Jei ka patrsite, tai busiu be galo dekingas.