As pasakiau savo nuomone kokia kova man patinka. T.y. greita smugine kova negu kova parteri... Tai nereiskia, kad ir kitiems tai turi patikti

Papildyta...
Ne nu... Tu gal CMO ? Padarei gryna offtopic'a ir dar nori mane ivelti i kazkoki ginca sioj temoj per kuri lengvai gauciau ispejima ?
Daugiau off topic'u nerasysiu (ir siaip as tik pasakiau del Kimbo taktikos ir viskas), bet cmo tai ne as, o tu jeigu nesusilaikai neatsakes... As galiu bile ka parasyt, o tavo teise i tai atsakyt arba ne, arba net ignoruot ta mano posta, bet matau norei komentuoji... Ir siaip ka tau tie ispejimai padarys ? O gi nieko... Buvau gaves pirma, nieko, antra, nieko, trecia, nieko tik negalejau rasyt, bet po to dingo tie ispejimai... Nebuk sventas, kartais gauk ir ispejima (kitaip tariant atsipalaiduok)
TaroKong as neturiu del ko nusileist, bet tiek to nusileisiu si karta Ir jeigu drakoniukas vel nesusilaikysi neatsakes tai gal geriau i PM rasyk, arba isvis nerasyk...
Ir dar drakoniukas dekui uz charizma

Suaugsiu, suaugsiu, bet gal ir tu suaug... Dar tau su masinelem zaist, o ne prie kompo sedet