Broliai Golovačiai visi mažiukai. Nu genai tokie. Genai!
Galavačius mačiau tik du, o pasak legendu jų yra tris... Kaip ten bebutų galbut ištikro genai tokie...
Tam pačiam "Žalgiryje" judo treniravo ir Armonavičius, bei dar vienas treneris. Abu tikrai didesni nei 180 cm.
O, blin, ačiū!!!

Kad priminei kito trenerio pavardę... Aš ir pats lig minėjau, kad du buvo, atsiprašant, "malevkos" - tai Kurakas ir Ilkevič (jeigu pastarojo pavardės neiškraipau), ir du normalaus ugio - tai Rudokas ir Armanavičius, na dar buvo, kaip jis ten, klubo prezidentas ar kaip, kuris lig ir vesdavo retkarčiais treniruotes, bet aš to malonumo neturėjau (dalyvauti jo treniruotėse), tai jis irgi kažkoks neaukštas mano atminties failuose užsifiksavo...

Pritūpimai su štanga daromi ir lengvojoje atletikoje ir nieks čia nerašinėja, kad tai kenkia ūgiui.
Tad užteks čia mėtyti vaikiškus argumentus.
Mano vienas iš geriausiu draugu jaunystėje buvo gana perspektyvus šuoloninkas į toli. Jis minėjo, kad jam tekdavo su štangike padirbėti. Visa beda, kad jis irgi už mane mažesnis.
![Labai juokinga :-]](http://www.fightclub.lt/forum/Smileys/default/zvengia.gif)
Bet čia gal vėl genai kalti...

Tendenciją gal ir galima pastebėti, bet čia kita priežąstis.
Kaip tau gerai, kad
tik pastebėti tas tendencijas gali, o vat man reiktu turbut tu tendenciju iš viso nematyti...
Smūgiuotojų pliusas ilgos galūnės. tad aukštaūgiai perspektyvesni.
O imtynėse tame tarpe ir judo kūnas turi būti labai mobilus. Labai sudėtingai derinama visų kūno dalių jūdėjimas. ir perspektyvesni dažnai kresnoko sudėjimo žmonės. Ilgšius čia greit "užlaužia" 
Vat čia ir prasideda "prieblandos zona", kur darosi neaišku, kas ten ištikro yra... Nu taip trumpiems daug kas imtynėse lengviau, bet neigti tai, kad dažni kritinėjimai ant žemes (tatamio ar panašiai) irgi gali kažkiek paįtakoti visokiu tai sekrecinių (o gal serekcinių

) liaukų vistymasį irgi nera labai didelis subrendimo požymis... Arba naujųjų technologiju deka imtynėse dingo poreikis daug kritinėti...