Pagrindines diskusijos > Kovos menai

Reitingavimas

<< < (4/7) > >>

Sei-i:
Tai niekas taip ir nepradeda - laukiu nesulaukiu...  :-(

Kesagiri:
Balsuoju "prieš" - nebent kam nors labai norisi užsiimti užklasine veikla.
Reitinguoti galima, kai yra bendri kriterijai. Čia klausimas dvigubai subjektyvus: kiekvienas kovos menas turi savo "priėjimą" prie problemos (konflikto) sprendimo, kiekvienas "menininkas" turi savo kriterijus ir, jo manymu, teisingo problemos sprendimo požymius.  Faktiškai turėtų būti sudaryta matrica, kur kiekvienas dalyvis dėlios savo prioritetus ir įvertinimus kiekvienam kovos menui, ir teks reitinguoti ne tik kovos menus, bet ir dalyvius pagal jų reikšmingumą ir svorį ... brr! :yikes:

Baisu:
Aš taip pesimistiškai į viską nežiūrėčiau :)

tačiau kaip tai į neigiamą pusę reitingavimas linksta. Prastas matyt mano PR'as.

Sei-i:
O norit, aš Nahate grupės tris karate mokyklas suskirstysiu savo asmeninio pranašumo požiūriu?... ;)

1. Goju-ryu.

2. Uechi-ryu.

3. Isshin-ryu.

O gal jums taiczy stilius sureitinguoti?.. ;) Pirmas trejetukas:

1-2. Čen ir Jan.

3. Sun.

4-5. U ir U...

Tai kuris pradėsit pirmas, nervai nelaiko???  :evil:

Kesagiri:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Aš tik dar kartą perskaičiau žinomą Sei-I straipsnį. Ką norime reitinguoti - sportą, kovos menus ar savigyną? Nes atrodo, kad norintys reitinguoti bandys tai daryti su visais trimis išsyk ...

O va Sei-I reitingavimas - teisingas. Tos pačios grupės mokyklos ar linijos tikrai gali būti palyginamos tarpusavyje be papildomų konfūzų. Ir būtų labai įdomu kada sulaukti komentarų...

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją