Visa kita > Kovos klubo tinklapis

Lietuvos kovos menų klubų katalogas

(1/2) > >>

Saxum:
Noriu sudaryti Leituvos kovos menų klubų katalogą. Sunku vienam surinkti informaciją, tad tikiuosi jūsų pagalbos. Kas kiek turi laiko, ar žino kokių klubų, prašyčiau siųsti man klubo koordinates adresu saxum@kovosklubas.com

Reikalinga informacija:
1. Klubo kryptis
2. Pilnas pavadinimas
3. Adresas (gatvė ir miestas)

Galima papildoma informacija:
1. Telefono numeriai
2. Interneto svetainė ir el. pašto adresai
3. Užsiėmimų kainos
4. Instruktorius, jo meistriškumas
5. Trumpas aprašymas

Tikiuosi sudarysim apypilnį klubų katalogą, o jo reikalingumas manau didelis. Tikrai nemažai žmonių ieško kur nueiti, o čia vienoje vietoje būtų visi klubai.

Shoshin:
Tikiuosi, tau labiau pasiseks..

Saxum:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiTikiuosi, tau labiau pasiseks..

--- Baigti citatą ---

O ką, pačiam nepasisekė? :angel:

Shoshin:
Buvau pasidares kataloga asmeniniam naudojimui. Jei domina..?

laiteriz:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiNoriu sudaryti Leituvos kovos menų klubų katalogą.

--- Baigti citatą ---

:respect:

Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti Sunku vienam surinkti informaciją, tad tikiuosi jūsų pagalbos. Kas kiek turi laiko, ar žino kokių klubų, prašyčiau siųsti man klubo koordinates adresu saxum@kovosklubas.com

--- Baigti citatą ---

problema yra dubliavimas. Kazkiek zinau, bet kiti cia esantys "is vidaus" matyt parasys geriau. Jei ne, galesiu parasyti. Klausimas, kaip padaryti kad butu aisku, apie ka info jau yra ir atsiusta?

Saxum, gal atsiusta ir tinkancia info postink tam skirtoje temoje pvz. "Lietuvos klubu katalogas"?

Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti jo reikalingumas manau didelis. Tikrai nemažai žmonių ieško kur nueiti, o čia vienoje vietoje būtų visi klubai.

--- Baigti citatą ---

:alus:

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

Eiti į pilną versiją