Pagrindines diskusijos > Medicina ir sveikatingumas

Kaip elgtis, gavus pipirinių dujų į akis?

(1/10) > >>

Supersonix:
Sian pripurske man y akis is pipirinio balionelio.. labai degina dar dabar vos matau gal galit patart ka daryt?  :oops:

stripulis:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiSorry jei cia ne y tema.. Matot sian pripurske man y akis is pipirinio balionelio.. labai degina dar dabar vos matau gal galit patart ka daryt?  :oops:

--- Baigti citatą ---
Keliaut iš pat ryto pas okulistą, iki keliavimo skalaut akis vandenyje su šaukšteliu druskos, įpiltame į bliūdą - pamerki akis ir mirksi... Blogiau nebus, o kažkiek praskalaus.

Supersonix:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiKeliaut iš pat ryto pas okulistą, iki keliavimo skalaut akis vandenyje su šaukšteliu druskos, įpiltame į bliūdą - pamerki akis ir mirksi... Blogiau nebus, o kažkiek praskalaus.

--- Baigti citatą ---

O druska nepakenks dar labiau?

stripulis:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiO druska nepakenks dar labiau?

--- Baigti citatą ---
Ne. Ašaros sūrios, tai jei skalausi grynu vandeniu, gali įsiskaudėti dar labiau. Šiaip eina 1 šaukštelis druskos į maždaug 300 ml vandens, išmaišyt tik  reikia, kad sutirptų. Nesibijok, skamba gal baisiai, bet esu išbandžius ne vieną kartą, kai kokie svetimkūniai į akis patekdavo, taip skalauti... Palengvėja.

Skeptikas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiSorry jei cia ne y tema.. Matot sian pripurske man y akis is pipirinio balionelio.. labai degina dar dabar vos matau gal galit patart ka daryt?  :oops:

--- Baigti citatą ---

Tik dabar perskaiciau, bet gal dar ne per velu - vandeniu kalaut gerai >BUTINA SALTU. Siltas gali duoti visiskai atvirkstini rezultata - isbandyta praktikoje!!!!!!1

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

Eiti į pilną versiją