Pagrindines diskusijos > Medicina ir sveikatingumas

Nokautas

<< < (2/6) > >>

radiatorius:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiJei aš tave iš kojos į saulės rezginį praspirsiu, kad neatsikelsi - tai irgi bus smegenų sutrenkimas? Nors irgi nokautas. :)

--- Baigti citatą ---
aha per kupra su pagaliu  :icon_bat:,irgi bus nokautas  :D

GUdrus:
Manau, nokautu galima butu vadinti samones netekima arba jos aptemima (del skausminio soko), del ko kovotojas trumpa laika negali kontroliuoti savo veiksmu ar isvis ju atlikti.

Antanas:
Aš ne kovotojas, tai be samonės neteko būti  :angel: , bet esu gaves tai kažkoks žaibas "susimato" galvytėje ir kažkaip daugiau nieko nenori. duotu momentu.  :bandit: Manau tai irgi galima priskirti nokautui  :banging:

Dojo:
Teko karta paragaut gero smugelio i galva, jausmas geras, pasauli matai gerai, ji suvoki gerai, bet va, kad kojos neklauso tai tikrai, guli, bandai stotis, o niekas nesigauna, na neklauso kojytes. Kaip anikdote, nejauciu nei rankyciu nei kojyciu. Tokia mano nokauto patirtis

Linas:

jauciu, kad sportininkai atskirtu knock out  ir knock down  :knockdown:.. bet jausmas panasus.. ir su smegenim tai nebutinai susije.. du mano patirties pavz.
  mavasas i galva.. vaizdas yra, mastymas taip pat.. taciau svarbiausia - oro nera.. skausmas kazkur toli.. reakcija leta, bandoma ja atgauti o stoveti nebutina, geriau atsisesti ir susikoncentruoti atsigavima..
   koja i saules rezgini, kaip rase asia.. ir vel panasiai.. vaizdas yra (siek tiek aptemes),mastymas taip pat yra.. oro tikrai nera..   skausmas jau arciau.. reakcija normalesne nei po mavaso i galva, bet skausmas ir oro trukumas leidzia nereguoti i nieka..
 tikiuosi nokauto neteks isbandyt, nes tada  :angel:...

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją