Pagrindines diskusijos > Medicina ir sveikatingumas
Nokautas
radiatorius:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiJei aš tave iš kojos į saulės rezginį praspirsiu, kad neatsikelsi - tai irgi bus smegenų sutrenkimas? Nors irgi nokautas. :)
--- Baigti citatą ---
aha per kupra su pagaliu :icon_bat:,irgi bus nokautas :D
GUdrus:
Manau, nokautu galima butu vadinti samones netekima arba jos aptemima (del skausminio soko), del ko kovotojas trumpa laika negali kontroliuoti savo veiksmu ar isvis ju atlikti.
Antanas:
Aš ne kovotojas, tai be samonės neteko būti :angel: , bet esu gaves tai kažkoks žaibas "susimato" galvytėje ir kažkaip daugiau nieko nenori. duotu momentu. :bandit: Manau tai irgi galima priskirti nokautui :banging:
Dojo:
Teko karta paragaut gero smugelio i galva, jausmas geras, pasauli matai gerai, ji suvoki gerai, bet va, kad kojos neklauso tai tikrai, guli, bandai stotis, o niekas nesigauna, na neklauso kojytes. Kaip anikdote, nejauciu nei rankyciu nei kojyciu. Tokia mano nokauto patirtis
Linas:
jauciu, kad sportininkai atskirtu knock out ir knock down :knockdown:.. bet jausmas panasus.. ir su smegenim tai nebutinai susije.. du mano patirties pavz.
mavasas i galva.. vaizdas yra, mastymas taip pat.. taciau svarbiausia - oro nera.. skausmas kazkur toli.. reakcija leta, bandoma ja atgauti o stoveti nebutina, geriau atsisesti ir susikoncentruoti atsigavima..
koja i saules rezgini, kaip rase asia.. ir vel panasiai.. vaizdas yra (siek tiek aptemes),mastymas taip pat yra.. oro tikrai nera.. skausmas jau arciau.. reakcija normalesne nei po mavaso i galva, bet skausmas ir oro trukumas leidzia nereguoti i nieka..
tikiuosi nokauto neteks isbandyt, nes tada :angel:...
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją