Administracija > Skundai, pageidavimai ir pasiūlymai
Forumo vartotojams !!!
stripulis:
Iš esmės daugumą OT vienoje temoje galima prikergti prie kitų temų, kur jos bus visai į temą. Tiesa, susigaudyti, kas kur, net ir senbuviam sunku. Tai visai gerai, kai gerbiami moderatoriai ne tik duoda įspėjimą už OT (jei, žinoma, tas OT ko nors vertas, ne fludas, ne spamas ir ne dar kas nors), bet ir duoda nuorodą į temą, kur būtų galima ta tema šnekėtis.
Jei visur bus leidžiama šnekėtis apie viską, forumas IMHO irgi nukentės, nes žmogus, atsidaręs temą Bėgiojimas, nori ar bent jau tikisi ten surasti info būtent apie bėgiojimą, o ne apie įgimtas kovotojų savybes ar panašiai. Na, aš čia neseną pavyzdį pateikiu, ne todėl, kad ten būtų kaip nors baisiau nukrypta nei kitur, o todėl, kad geriausiai prisimenu :oops:
Zen:
Pakartosiu kazhkieno teisingus zhodzhius bukim biedni bet teisingi.
Nekalbama apie aishku fluda.
ESME - Begimas yra BFP sudedamoji dalis, atskyrineti imho neprasminga. tema nuo to nenukenchia.
Sakysim btf kroso metu daromi tam tikri pratimai tai ka kalbesim tik apie begima ar vis del to paliesim ir tu pratimu reikshme organizmui ir kovotojo ugdymui? Jei taip siaurinsim diskusijos remus tai turesim sausa tema kurioje ner apie ka kalbet begimas yra begimas.
IMHO geriau 2 aktyvios temos nei 22 mire linkai.
Raimis:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiPakartosiu kazhkieno teisingus zhodzhius bukim biedni bet teisingi.
Nekalbama apie aishku fluda.
ESME - Begimas yra BFP sudedamoji dalis, atskyrineti imho neprasminga. tema nuo to nenukenchia.
Sakysim btf kroso metu daromi tam tikri pratimai tai ka kalbesim tik apie begima ar vis del to paliesim ir tu pratimu reikshme organizmui
--- Baigti citatą ---
Tai, apie BFP ir SFP yra sukurta tema. Ten galima visaip improvizuoti. O, kas liecia begima, tai si tema ir siaip yra gana sausoka, nes apima tik viena treniruociu sriti. Manau, kad daugelis jau rado sau atsakyma i klausima: Begimas gerai, ar blogai
google:
Ką daryt, kad vartotojas būtų tiesiog išmestas iš forumo? Ko dar to prašyt, jei svarbiausias asmuo forume to nepadaro?
P.S. aš rimtai klausiu, be jokio humoro
Raimis:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiKą daryt, kad vartotojas būtų tiesiog išmestas iš forumo? Ko dar to prašyt, jei svarbiausias asmuo forume to nepadaro?
P.S. aš rimtai klausiu, be jokio humoro
--- Baigti citatą ---
Rašyk man. PM
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją