Svarga:
Jis filmuodamas ir rėkdamas daugiau maišė nei gelbėjo, bet kita vertus, kaip elgtūsi kitas? Gal pabėgtų? Šoktų gelbėt, nežiūrėdamas savo sveikatos, ar filmuotų, pateisinu filmavima kai jau nieko negali padaryt, o čia šansų buvo, mane asmeniškai sąžinė užgrauštų, jei būčiau elgesis kaip tas"maladec" jaunuolis.
Visu pirma atkreip demesi, kad kai ta chebryte su kuria atvaziavo ir tas bachuras kuris filmavo avarijos vietoj jau buvo daugybe ziopliu kurie stovejo ir neiko nedare.
Antra kas pasake, "davai sugalvojam istraukiam ji is masinos, kai chebra pasake jog neiseis, "kas pasake davai sugalvojam ka nors". Visa laika girdim komandas is to bachuro kuris filmuoja ir greiciausiai del jo pastovaus apeliavimo i aplinkinius isvis ta gelbejimo operacija prasidejo.
Dar atkreip demesi i bachuriuka 1:45 kuri pribega prie masinos kisteli ranka prie priekinio sparno ir net neprilietes atitraukia is to galima sprest, kad masinos korpusas yra ikaites.
Visas veiksmas nuo ju atejimo ir pamatymo, jog masinoj yra zmoniu iki to momento kai masina uzsiliepsnojo truko viso labo truputi daugiau minutes. Jie puse minutes bande visaip prieit prie masinos, is pradziu prie vienu duru paskui prie kitu, kai nieko nesigavo nusivyle. Kazkoks bachuras susuko, kad ju niekaip istraukt neimanoma, tada velgi tas pats "asilas" privercia chebra nenuleist ranku, sakydamas, kad iseitsi turi but ir stai iseitis atsiranda, kazkam sauna i galva ismust priekini stikla ir galiausiai velgi tas pats "asilas" paaiskina deganciam nukentejusiam, kad tas liptu per priekini stikla ir jis issigelbsti.
O dabar ivertinkim, kad chebra ne profai pirma kart gyvenime susiduria su tokiu ivikiu, plius visi soko busenoj, viskas vyksta nerealiai greitai...
Mano nuomone jie saunuoliai ir ipac tas bachuriukas kuris laiko kamera, nes parode ne tik zmoniskuma, bet ir puikius vadovavimo sugebejimus ipatingai sunkiomsi saligomis.
Del istraukimo kitu zmoniu nereiktu svaikti paprastai po tokiu avariju zmones traukia gaisrininkai naudodami specialia iranga, pjaustydami masina ir visa tai trunka ne viena valanda...
Esu mates situatsiju kai zmogus krenta gatvej, prasideda traukuliai ar dar kas ir iskart subega ziopliu mine kurie nieko kito nedaro tik spokso ir viskas baigias tokiu buku spoksojimu jei neatsirando zmogus kuris pradeda vadovaut miniai niekas net nesusisgrimba greitosios iskviest...