Daliuz:
sakalas kad ir kiek tu pasiekęs pats sakei kojom nedirbi plz nediskutuok apie kojas 
tavo požiūris aiškus seniai ir niekas nesiginčija
mušant rankomis, kojos turi dirbti kaip ir dubuo taškas 
Daliuz, visa tai ka dabar parasiau principe kartojaus bei pridejau kelias smulkmenas, tik todel, kad pats pradejai sita diskusija del to video
O siaip koju tema judejimo kontekste man paciam daugiau maziau aiski, ka ir patvirtina mano issakyti argumentai.
Kituose kontekstuose kaip darbas kojomis kaip toks, smugiu kojomis technikos ir pan. as ir nediskutuoju nes kaip pats pastebejai "nedirbu" (nesmugiuoju) kojomis

Viskas prasidejo nuo to, kad pasakiau jog smugio rankomis pranasumas yra tas, kad jis netrukdo arba maziau trugdo lyginant su koju smugiais judejimui. Tada visi puole tai stengtis tai nugincyt, bet rimtu argumentu taip niekas ir nepateike.
Visa argumentacija tam as dar karta pateikiau smulkiai virsuje tad nematau prasmes kartotis.
Gerai pastebejai visi sutinka, kad smugio ranka metu turi dirbt dubuo kojos ir pan, bet kazkodel niekas nesutinka, kad zmogus negali vienodai gerai judet smugiuodamas vien kojomis ir vien rankomis

Vat kai sita klausima uzdarysim tada ir mano "diskutavimas" sioje temoje pasibaigs.