34...
O ka?
Turbut jautiesi toks subrendes.!?
Mielu noru mane i 15-meciu gretas turbut nurashytum..? 
Tai ko tada viska taip asmeniskai priimi ?
Ir vel mes jauciamias auksciausia instancija, kuriu nuomone vos ne dievo zodziui priligsta... 
Nu 30%, gal 50% na pagaliau 70% procentu mushtiniu gal taip ir vyksta, bet tikrai ne 99. Nefig cia pudrinti kitiems smegenu! Ash gyvai tarkim ishviso, kad taip viena kruva pultu nemaciau, na tavo patirtis gal kitokia...
Visu pirma as kalbi ten apie uzpuolikus o ne apie mustynes, kodel iskraipai mano zodzius taip kaip tau patinka ?
O del uzpuoliku tiesiog pasiziurek statistikos departamento puslapyje, ten yra parasytas siuo metu gyvenanciu lietuvoje zmoniu skaicius, paskui nueik i kuno kulturos sporto departamento puslapi, ten yra statistika sporto mokyklu bei sporto klubu lankymo statistika iki 2006 metu.
Va primesk kiek procentaliai gaunas sportuojaciu lietuvoj zmoniu, gausis labai mazas procentas, o paskui pamastykim kiek is tu keliu procentu sportuojanciu uzsiima kovos menais, a ? Turbut koks desimtadalis jei ne maziau... tada atmetam visus nerealius varijantus, tipo mane puola 3 merginos aikidistes, arba thai chi meistrai
Paliekam pacius agresyviausius varijantus ir tas procentas sumazeja iki minimumo. Pats pasvarstyk

Visi kiti pilieciai neturintys nieko bendro su kovos menais, savo techniniu lygiu nelabai daug kuo skirsis nuo tu veikeju tame video.
Jeigu puse metu jau mokinaisi smugiu ir vistiek juos dedi shuns dienas, tai labai abejoju, ar koks nors paveiksliukas, kaip kokis tai Jezaus apsireishkimas pakeis tavo poziuri i shi reikala...
Dar karta pasikartosiu niekas nededa smugiu kojom i suns dienas. Kodel ignoruoji mano postus kur kalbu apie smugiu kojomis teikiamsu pranasumus ?
A matai kaip... O ash tai idiotas to nesuprantu... Vos ne kiekvienoje zinuteje aishkini apie tai, kaip tarkim ash net kojos pakelti turbut nespesiu, o cia pasirodo tu taip demonstruoji tinkama pagarba smugiams kojomis...
Siaip as isvis apie tave nekalbu.
O pagaba smugiams kojoms as jauciu, kaip jauciu pagarba mesitrams kurie gerai jas valdo, bet jei man kuris meistras pasakytu, kad galima kojom suplasnoti ir nuskristi, tai nereiskia, kad as juo tikeciau vien todel, kad ji gerbiu.
Shiaip karshtakoshiams, sergantiems spermotoksikoze ar shiaip lochams, tai gal ir logishkas, bet bent jau man - nelabai... Na pulti keliese, tai ne man (bent jau buvo iki shiol), bet kiek teko tokiu spontaniniu sparingu tureti (kur keliese puldavome ant vieno ar mazumos), tai shios "superlogishkos" taktikos nenaudojimas man daugiau naudos duodavo.
Dar karta kartoju ne apie tave kalbam. Lietuvoje zmoniu turinciu ka nors bendro su kovos menais yra apsoliuti mazuma, taigi kalbam apie tuos kurie nieko bendro su kovos menais neturi, ju atveju yra visai logiska pulti iskart visiems, ipac stipresni priesininka. Siaip panasiai ir gamtoje vyksta elementarus medziokles instinktas...
Kazkodeltai man durnam ir suvaikejusiam atrodo, kad iki antros bangos ishgyventi galima buvo ir kitaip...
Visada galima, bet ne visada iseina...
Tai tiek siam kartui, man visgi niekaip nedasyla, ko cia taip asmeniskai reguot reikia, issakyk argumentus jei nori ka nors irodyti tai pagrysk, o ne pulk pastoviai.
Ir dar karta primigtinai kartoju, kad tai nera diskusi "kas geriau rakos ar kojos apskritai" kalbame apie konkrecia situacija, apie konkretu scenariju ir ieskom logiskesnio isejimo, sverdami visus uz ir pries.