to Paladinas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungtiperziurek sita video ir pasakyk man kai preiktu tokiu atveju dirbt kojom bei islaikyt lygsvara kai ant taves 3 soka.
O kaip matai rankomis jokiu problemu, nes gali visa laika judet, bei keist krypti, pasitraukt jei staigiai reikia, nes ne viena akimirkos dalele nestovi ant vienos kojos. Ten pacioj pradzioj koos gerai matos kai iskart 2 su smugiais eina, o trecias paskui juos varo. (siaip sitas video jau buvo kazkur ietas, tai sory uz pasikartojima)
Atkreipkit demesi, visi smugiai kai puola 3 priesininkai atliekami darant zingsnius atgal ir i sona
P.S. Paskaiciau tema apie "Bokso ir kitu disciplinu apibrezimas"...
Kazkaip pradeda aishketi, ko tau taip sunkus tas darbas su kojomis (spyriais) atrodo... 
As ir nesakiau, kad esu darbo kojomis meistras, realiai kazkada, gal pusmeti atidirbinejau smugius kojom ipac lowkikus, bet kadangi nemoku to daryt meistriskai tai ir nenaudoju nei sparinguose nei kovose( teko pasisparinguot tiek pries tailandsus tiek pries karatistus, ir tikrai vertinu ju meistriskuma sitoj srity, savo kailiu patyriau smugiu kojomis efektyvua

) . Tai va.
Ir kaip ir laiteriz as niekur nesakiau, kad smugiai kojom yra nereikalingi, ar tai neveiksminga ar, kad rankos geriau negu kojos. Tiesiog yra skirtingos situacijos kai yra dvikova, bei kai tave puola keli inirse priesininkai. Jei dvikovoj kojos yra nerealus dalykas ir didelis pranasumas, tai kovoj pries kelis priesininkus, as manau yra kurkas svarbiau geras judejimas, bei rizikos minimalizavimas kiek tai imanoma. O smugiai kojomsi stabdo judejima, nes tai elementari anatomija, zmogus kurkas blogiau juda ant vienos kojos nei ant dvieju, ir kaip teisingai laiteriz aiskino viska is mechanikos puses.Paprastai stebuklu siam pasauly nebuna ir kai zmones pradeda pasakot dalykus kurie priestarauja fizikai, tai kyla itarimas, kad arba zmogus kazko nesupranta, arba gal tiesiog nesusikalbam, turim skirtingas situacijas omeny.
Smauglys:
Sakalas sako, kad nematė žmogaus taip puikiai valdančio kojas, kaip boksininkai rankas. Aš tokį mačiau.
Geras koju valdymas yra vienas dalykas,o ar jis gali taip pat sekmingai valdyt kojas judejime ir kontakto metu nepraras pusiausvyros ?

Nes siaip ir ranku valdyt gerai neuztenka, geriau rankas valdyt vidutiniskai bet turet gera judejima negu rankas valdyt nerealiai bet stovet vietoj. Ta pati as taikau ir kojoms, man neteko matyt kombinaciju kojomis su atsitraukimu,arba keicianta krypti atsitraukiant i sona ir pan. Siaip kiek teko matyt kai tik smugio metu kojom smugiuotojas gauna smugi ar siaip koki papildoma kontakta jis tuoj pat praranda lygsvara ir kadangi stovi ant vienos kojos ta akimirka negali atsitraukti. Man va idomi ta situacija, kur idejau video, kaip galima butu alternatyviai sudirbti kojomis kai i tave iskart 3 bega su smugiais ?

Paladinas:
O tai, kad lakstant nesustojant ir dar tuo paciu kaip ish pistoleto pishkinti koncentruotus smugius rankomis, tai sorry chebra, bet nors ir budamas lakios vaizduotes nelabai isivaizduoju kaip tai turetu atrodyti... 
Va kaiptik pataikiau video idet