Pagrindines diskusijos > Medicina ir sveikatingumas

Pasitempiau kazka virs bico ir del nusilupusiu krumpliu...

<< < (2/5) > >>

Raimis:
Apie tepalus pasiskaityk kitoje temoje, sioje lentoje. nesitepk s... visokiais

wolvesTM:
Visi tie fastum ir kitokie geliai nieko verti :senis: Geriau paieskok kokio gero rusisko tepalo, taj tikrai pades. Neatsimenu pavadinimo, bet kazkoks neblogas yra is D raides.

stripulis:
Kas link nusilupusios odos - geriau palauk, kol užgis, nebent turėtum mazochistinių polinkių. Ir šiaip nėra jokios prasmės daužyt į kriaušę tokia jėga, kad oda imtų luptis. Arba yra visokių pirštinių... Ir tema net irgi kažkur ties treniruotėmis tokia buvo...

Kenkejas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiKas link nusilupusios odos - geriau palauk, kol užgis, nebent turėtum mazochistinių polinkių. Ir šiaip nėra jokios prasmės daužyt į kriaušę tokia jėga, kad oda imtų luptis. Arba yra visokių pirštinių... Ir tema net irgi kažkur ties treniruotėmis tokia buvo...

--- Baigti citatą ---

Na matai as dauziau kriause visa jega be pirstiniu, kad iprastu krumpliai prie smugiu. Na siaip man nusilupo oda manau del to, kad vis pataikydavau per kriauses sujungimus kur susiuta :)

Na as nesakau, kad fastum gel geras, bet man ji pusbrolis atidave tai ir naudoju, kad neismest. Zinau as tuos rusiskus tepalus, jie labai gerai padeda. Kaip bus baltarusiai atvazeve i turgu ir atsiveze, nes juos vaiko is ten tai butinai nusipirksiu ateiciai... O siaip is po nakties jau nebeskauda taip, bet dar pasukus ranka tai skauda...

Ir siaip nera ten jau toks blogis dauzyt su nusilupusia oda i kriause :D Man kazkaip tas skausmas truputi toks ir patinka :angel: Siaip nera ten jau labai skausminga dauzant :)

Jau atgavau fotika tai kaip turesiu laiko nufotkinsiu ta vieta del visa pikta...

stripulis:
Krumpliai turi įprasti prie smūgių palaipsniui, o ne tai kad iš karto sukalečini, o paskui gydaisi... Palaipsniui - iš pradžių 30 proc. jėga kokį mėn. dirbi, paskui 50 dar mėn., paskui 70 dar mėn, ir galiausiai 100... Na, nebent nori rimtai susitraumuot, bet turiu negerų naujienų - sutraumuoti krumpliai niekada nesugyja iki galo.

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją