Visa kita > Kovos menai ir kinas
Equilibrium: Netradicinis poziuris i kovos menus :)
ten_chi:
Tiems kurie nemate: Filme gana idomiai pateikiamas "kleriku" kovos budas, taip vadinama "gun kata", arba kaip cia pasakius, sokiai su ginklais rankose. :D Daug cia nepripasakosi is tiesu, reikia matyt... ;-) Manau, kad tai gana originali ideja :clap:
Idomu butu suzinoti komentarus is tu, kurie mate :alus:
Raimis:
Maciau. Siaip, nors daugelio nuomone filmas- visiskas s..., man jis patiko. O, kas liecia kovos stiliu, kuri naudojo pagrindinis herojus, kazkoks jis nerealus atrodo. Nemanau, kad taip imanoma tikroveje :nezino:
Akira:
Stilistika nuvaryta nuo Matricos akivaizdžiai. Bet čia ne kovinis filmas. Socialinės tvaros ir asmeninės laisvės pusiausvyros paieška. O iš kovos menų ten mačiau tik šaudymą
Raimis:
Sunstep zinute ismeciau. Cia tema apie filma " Equlibrium". Apie kitus filmus galima postinti kitose temose
ten_chi:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiMaciau. Siaip, nors daugelio nuomone filmas- visiskas s..., man jis patiko. O, kas liecia kovos stiliu, kuri naudojo pagrindinis herojus, kazkoks jis nerealus atrodo. Nemanau, kad taip imanoma tikroveje :nezino:
--- Baigti citatą ---
Nu koks skirtumas imanoma ar ne... Svarbu gražiai atrodo! :angel:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiStilistika nuvaryta nuo Matricos akivaizdžiai. Bet čia ne kovinis filmas. Socialinės tvaros ir asmeninės laisvės pusiausvyros paieška. O iš kovos menų ten mačiau tik šaudymą
--- Baigti citatą ---
Na bet apie socialinę tvarka galim pasneket kokiuose socialiniuose forumuose... :D O čia butent apie kovų choreografiją... ;-) Kuri tarp kitko Matricos man visiškai nepriminė... :nezino: Matricą priminė tik šukuosenos man asmeniškai... :D
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją