Visa kita > Kovos menai ir kinas

Equilibrium: Netradicinis poziuris i kovos menus :)

(1/3) > >>

ten_chi:
Tiems kurie nemate: Filme gana idomiai pateikiamas "kleriku" kovos budas, taip vadinama "gun kata", arba kaip cia pasakius, sokiai su ginklais rankose. :D Daug cia nepripasakosi is tiesu, reikia matyt...  ;-)  Manau, kad tai gana originali ideja :clap:
Idomu butu suzinoti komentarus is tu, kurie mate  :alus:

Raimis:
Maciau. Siaip, nors daugelio nuomone filmas- visiskas s..., man jis patiko. O, kas liecia kovos stiliu, kuri naudojo pagrindinis herojus, kazkoks jis nerealus atrodo. Nemanau, kad taip imanoma tikroveje   :nezino:

Akira:
Stilistika nuvaryta nuo Matricos akivaizdžiai. Bet čia ne kovinis filmas. Socialinės tvaros ir asmeninės laisvės pusiausvyros paieška. O iš kovos menų ten mačiau tik šaudymą

Raimis:
Sunstep zinute ismeciau. Cia tema apie filma " Equlibrium". Apie kitus filmus galima postinti kitose temose

ten_chi:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiMaciau. Siaip, nors daugelio nuomone filmas- visiskas s..., man jis patiko. O, kas liecia kovos stiliu, kuri naudojo pagrindinis herojus, kazkoks jis nerealus atrodo. Nemanau, kad taip imanoma tikroveje   :nezino:

--- Baigti citatą ---

Nu koks skirtumas imanoma ar ne...  Svarbu gražiai atrodo!  :angel:

Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiStilistika nuvaryta nuo Matricos akivaizdžiai. Bet čia ne kovinis filmas. Socialinės tvaros ir asmeninės laisvės pusiausvyros paieška. O iš kovos menų ten mačiau tik šaudymą

--- Baigti citatą ---

Na bet apie socialinę tvarka galim pasneket kokiuose socialiniuose forumuose...  :D O čia butent apie kovų choreografiją...  ;-) Kuri tarp kitko Matricos man visiškai nepriminė...  :nezino: Matricą priminė tik šukuosenos man asmeniškai...  :D

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

Eiti į pilną versiją