AutoriusTema: Kas yra kovine sistema?  (Skaityti 15089 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2006
  • Žinutės: 4046
  • Amžius: 47
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: 00
  • Lytis: Moteris

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Kas yra kovine sistema?
« Atsakyti #30 įjungtas: 2007 Kov 20, 23:16:30 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
kovinė sistema-kas tai...
mano manymu tai isgyvenimas... isgyvenimas betkokiomis salygomi ir su betkokiomis priemonemis... "tikslas pateisina priemones" ir ne kitaip...
spyris i tarpukoji-tai jau savigyna bet kokiomis priemonemis ir tikslas pasiektas...
bomzelis trimis plaktuko smugiais i galva uzdubasina savo skriaudeja - tikslas pasiektas...
nemanau kad tai turi buti kazkokia tai sistema, ar kazkas labai grazaus- auksti koju spyriai ir panasiai
kas pas tave rankoje ar po ranka, tas priesininko galvoje... taip ne kitaip... nezinau gal gali kas nesutikti :D
jai apibrezti technini arsenala-tai vienas -du kombinacija rankomis, spyris i blauzda, kelia, tarpukoji, smugis keliu na ir patys elementariausi skausmingi veiksmai ar netgi gerai isisavinti tu veiksmu principai ir labai gera orentacija ekstrimalioje, geitai besikeicencioje situacijoje.

ir dar... nenoriu nieko izeisti... bet jai zmogus treniruojasi kazkokioje tai sistemoje ir atidirbineje smugius, veiksmus su apribojimais ir be pilno kontakto i "uzdraustus taskus" ar is vis tik i leistinas vietas, sunku tiketis kad tai bus panaudota praktikoje tinkamiai...
pabaigai
"kovine sistema" tai greiciau jokios dideles sistemos-pritaikes kaz ka sau kas tinkamiausia, jokios dideles filosofijos, vienintele filosofija - isgyventi, efektyvumas ir jokios pompastikos.
tai mano supratimas apie "kovine sistema"

Bravo  :respect:
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

Atsijungęs wolvesTM

• 3 kyu
  • *
  • Registracijos data: Kov 2007
  • Žinutės: 406
  • Amžius: 36
  • Lytis: Vyras
  • Muay Thai fighting style!

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #31 įjungtas: 2007 Kov 20, 23:21:03 pm »
Tokia "savigyna" tinka tik prieš bomžus. :angel:

Pritariu :senis:. Naudoti aukstus smugius i galva savigynoje gali naudoti tik savizudis, arba visiskas lepsis :D
Kuprotą tik grabas ištiesins.

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #32 įjungtas: 2007 Kov 20, 23:30:42 pm »
"Kas ta kovinė sistema.... kas ta kovinė sistema"

Žiūrėkit ko liaudžiai reikia. 90 proc. "kovinių" tuom savo pasirodymus ir pradeda ir baigia: Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

O jūs čia demagogijas vedate ;)
Aš taip supratau, kad žmonės nori pritraukti į žvalgybos būrį daugiau jaunuolių? Įdomi akrobatika, ypač gynyba nuo automato  :-]
Pala, tuoj ir aš jum ko nors panašaus paieškosiu, tik biški akrobatikos mažiau bus :)
Radau, vadinasi... Mėlyno diržo shotokan kata, kad pamatytum jos pritaikymą realybėje ar praktikoje, reik žiūrėt iki 7-os minutės :), ir tada jau pamatysit  :senis:
Gal kas nors irgi gali sakyt, ne, jau gatvėj tai taip nieku gyvu nepadarysi, bet man vis tiek tai atrodo realiau už parodomąją savigyną Karaliaus Mindaugo batalione... Kur rasi tokį lochą, kuris su pistoletu prieitų taip arti, kad būtų galima griebti jį už rankos, laikančios pistoletą?
« Paskutinis taisymas: 2007 Kov 20, 23:59:23 pm nuo stripulis »
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 4094
  • Amžius: 38
  • Vieta: Kaunas

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #33 įjungtas: 2007 Kov 21, 09:31:20 am »
Bet matai, aš netrokštu argumentuot. Man nereik, kad jūs priimtumėt mano tikėjimus. Nei šilta, nei šalta, škia... Ne krikščionė gi, kad dabar stverčiau jus už čiuprynos, riščiau prie medžio, plėščiau žarnas ir reikalaučiau, kad tikėtumėt tuo, kuo ir aš... Aš paprasčiausia taiki budist-pagon-ateistė  :chmm:

jeigu tau nereikia kad priimtume tavo "argumentus", tai gal neverta ir ausinti burnos ir gaidinti forumo vietos? :)
"Ne viska gyvenime gali pasiekti kumsciais, kartais i rankas reikia pasiimti didele gera lazda." Sena filipinieciu patarle :D

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #34 įjungtas: 2007 Kov 21, 09:33:07 am »
O dabar kalbant apie kovines sistemas. Lonsai, prašytume argumentų, kodėl shotokan karatė nėra kovinis karatė? Va ir bus proga pašnekėti į temą... Čia aš tavo teiginį iš tradicinio karatė temos atsitempiau, man regis, labiau tiks, nei ten...
Tai kovinis tik tas, kur duoda į galvą su kontaktu per varžybas? Jei supaprastinus...

noreciau pamatyti tikslia citata, kur as sakiau kad shotokanas ne kovine sistema?
taip, kovine = kova = kontaktas = kraujas (nebutina, bet pageidautina  :icon_bat:) :)
"Ne viska gyvenime gali pasiekti kumsciais, kartais i rankas reikia pasiimti didele gera lazda." Sena filipinieciu patarle :D

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #34 įjungtas: 2007 Kov 21, 09:33:07 am »

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #35 įjungtas: 2007 Kov 21, 09:36:35 am »
ir dar... nenoriu nieko izeisti... bet jai zmogus treniruojasi kazkokioje tai sistemoje ir atidirbineje smugius, veiksmus su apribojimais ir be pilno kontakto i "uzdraustus taskus" ar is vis tik i leistinas vietas, sunku tiketis kad tai bus panaudota praktikoje tinkamiai...
pabaigai
"kovine sistema" tai greiciau jokios dideles sistemos-pritaikes kaz ka sau kas tinkamiausia, jokios dideles filosofijos, vienintele filosofija - isgyventi, efektyvumas ir jokios pompastikos.
tai mano supratimas apie "kovine sistema"

pries tai postindamas, visko iki galo nepaskaites buvau. bet cia va dalis ats i stripulio ankstesnis klausima :)
prisidedu prie bokalu dauzymo  :alus: :D

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #36 įjungtas: 2007 Kov 21, 09:38:43 am »
"Kas ta kovinė sistema.... kas ta kovinė sistema"

Žiūrėkit ko liaudžiai reikia. 90 proc. "kovinių" tuom savo pasirodymus ir pradeda ir baigia: Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

O jūs čia demagogijas vedate ;)

tai jie nieko neapgaudineja, parasyta juk PARODOMOJI :) bet siaip nenustebciau jei tie bachurai tikroj kovoj gerai kaulus palamdytu ne vienam :) o filmukas juk placiajai liaudziai :)

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #37 įjungtas: 2007 Kov 21, 17:15:14 pm »
noreciau pamatyti tikslia citata, kur as sakiau kad shotokanas ne kovine sistema?
taip, kovine = kova = kontaktas = kraujas (nebutina, bet pageidautina  :icon_bat:) :)
Sorry, jei ne taip tave supratau, bet susirodė, kad sakei...
Kiek mano žinios leidžia, tradicinis karate tai grynai shotokano atmaina.
Adminas buvo teisus  :respect:
kova ir kovos menai, man yra meditacija :) taip as bandau suprasti save ir islaisvinti (samoningumas butent ir yra islaisvinimas, mano supratimu). todel kova = meditacija :)

p.s. uoj, apie ka cia mes? KOVINI KARATE?  :oops: reik rist OT :)
Niu aš kadangi vis ieškau paslėptų povandeninių srovių, tai man susirodė, kad su ta paskutine fraze temoje apie tradicinį karatė norėjai eilinį kartą įgelti...  :nezino: Gal aš tik paranojiška?
P. S. apie tuos gaidinimus forumo - manęs paklausė, aš atsakiau. Kitą sykį ignoruosiu pašnekovus, bus gerai?

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #38 įjungtas: 2007 Kov 21, 17:19:08 pm »
pries tai postindamas, visko iki galo nepaskaites buvau. bet cia va dalis ats i stripulio ankstesnis klausima :)
prisidedu prie bokalu dauzymo  :alus: :D
Man taip turbūt niekada ir nepaaiškės, kodėl žmonės susidarę nuomonę, kad pas mumi nesimokoma smūgiuoti į sveikatai pavojingus taškus, nesimokoma jokios savigynos, jokių "prijomų" būtent savigynai... Ai, nu bet gerai - mes nesimokom jokios savigynos :) Pulkit, kas netingit :) Mes negalėsime apsiginti, gi išmokę tik smūgelius į leistinas kūno vietas, ir tuos pačius nekaip, nes gi karatė visgi ne boksas, ne muaythai... Kaip sakant, ne kovinė sistema  :angel: Nu aš visada sakiau, kad tai dailiojo mezgimo ore būrelis  :oops: Ką jau dabar, nebesiginčysiu pati su savim  :rolleyes:
Tarp kitko - žinau, kad ne visai į tavo, Lonsai, pasakymą šitas mano atsakymas... Na, bent jau ne OT :) Daugiau reagavau į pirmą Akiros citatos dalį - čia dėl viso pikto paaiškinu.  Dėl antros - tie patys  :alus: Ai, ir išvis nereikėjo reaguoti. Bet man norėjosi, ot. Negali gi žmogus visada būt tik protingas, apsvarstantis ir t. t. Pažiūrėkit ir į durną įsižeidusį Stripulį, kad žinotumėt, kaip kvailai tas išrodo  :oho:
« Paskutinis taisymas: 2007 Kov 21, 17:22:20 pm nuo stripulis »

Atsijungęs Raimis

• Administratorius
  • Hachidan (8 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2009
  • Žinutės: 5235
  • Amžius: 51

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • kovos klubas
« Atsakyti #39 įjungtas: 2007 Kov 21, 18:10:32 pm »
Baikit vaikiskus gincus. Lonsai! per stipriai uzsipuoli Stripuli. Stripuli, per skaudziai reaguoji. Peace draugai. Siulau visiems nepamirsti is kur atsirado musu pomegis kovu menams. Is to pacio tradicinio. "nesmuginio " karate. I kuri ziuredavom ir seile varvindavom. Net nekilo minciu apie jo panaudojimo netikslinguma, ar tai ,kad jis neveiksmingas
Nusmuko kaula :)

« Atsakyti #39 įjungtas: 2007 Kov 21, 18:10:32 pm »

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #40 įjungtas: 2007 Kov 21, 18:20:50 pm »
tai jie nieko neapgaudineja, parasyta juk PARODOMOJI :) bet siaip nenustebciau jei tie bachurai tikroj kovoj gerai kaulus palamdytu ne vienam :) o filmukas juk placiajai liaudziai :)

Vienam tokiam gudriam straipsny skaičiau, ir esu linkusi juo tikėti, kad tie bachūrai tokiuose daliniuose yra būtent pakazūchai, surinkta apie 20 žmonių, kurie jau nuo vaikystės užsiima akrobatika plius kovos menais, ir tie rodo tokius dalykus. O tie bachūrai tikroj kovoj nedalyvauja, nes ten dalyvauja būtent tie, kurie skirti ne pakazūchai, o darbui  :nezino: Taip kad būtent apgaudinėja... Plačiąją liaudį...

Atsijungęs Raimis

• Administratorius
  • Hachidan (8 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2009
  • Žinutės: 5235
  • Amžius: 51

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • kovos klubas
« Atsakyti #41 įjungtas: 2007 Kov 21, 18:23:04 pm »
Briedas. Nera musu armija tokia turtinga, kad galetu islaikyti pakazuchininku gvardija. Paprasciausiai kiekvienas savo meno moketojas gali ir rimtai dirbti ir nerimtai improvizuoti
Nusmuko kaula :)

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2005
  • Žinutės: 3673
  • Vieta: Klaipėda
  • Šalis: lt

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #42 įjungtas: 2007 Kov 21, 18:36:26 pm »
Baikit vaikiskus gincus. Lonsai! per stipriai uzsipuoli Stripuli. Stripuli, per skaudziai reaguoji. Peace draugai. Siulau visiems nepamirsti is kur atsirado musu pomegis kovu menams. Is to pacio tradicinio. "nesmuginio " karate. I kuri ziuredavom ir seile varvindavom. Net nekilo minciu apie jo panaudojimo netikslinguma, ar tai ,kad jis neveiksmingas

Jei ka, tai as nuo sambo irbokso pradejau  :dance:
Jus užmuštų tai, kas daro mane stipresniu.

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2005
  • Žinutės: 3673
  • Vieta: Klaipėda
  • Šalis: lt

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #43 įjungtas: 2007 Kov 21, 18:38:01 pm »
Briedas. Nera musu armija tokia turtinga, kad galetu islaikyti pakazuchininku gvardija. Paprasciausiai kiekvienas savo meno moketojas gali ir rimtai dirbti ir nerimtai improvizuoti

Pritariu. Bet mano pagrindine mintis buvo tai, KA BUTENT zmones isivaizduoja po issireiskimu kovine sistema/kovine savygina :D Ir kad visa tai - reklama. Ir nebutinai "sazininga reklama"
Jus užmuštų tai, kas daro mane stipresniu.

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #44 įjungtas: 2007 Kov 21, 18:48:22 pm »
Tiesą sakant, nieku gyvu nešneku apie gvardiją. Kalbu apie 20 žmonių visai armijai... Na, gal 30, jei koks susižeidžia pokazūchos metu...

« Atsakyti #44 įjungtas: 2007 Kov 21, 18:48:22 pm »