Man tai jau juokingai atrodyt pradeda... nzn, gal cia tik man taip?
tie kas mokinasi kovot - kovoja.
tie kas kelia fizini tonusa, sportuoja del sveikatos ir tt - sportuoja del sveikatos.
nereik megint pritemt, jei tu esi tinklininkas, tai dar nereiskia, kad nemoki kept blynu. net ir paprastas kaimo japas neblogai i dantis uzvaziuot moka. faktas, kad jei judi tradiciniam karate, nebutinai busi suriestas i ozio raga, pries paprasta kaimo japa, bet pries ta kuris kovoja?.. hmmm... nu pinigu nestatyciau tikrai.
tavo plaukimo sitoacija apversciau kitaip (nes manau pas tave nevisai tiksliai tai atspindi). sakykim plaukimo varzybos. ir 1am leidziama plaukti taip kaip jis plauktu, o 2am leidziama naudotis tik viena ranka (arba pvz nenaudoti koju). viskas normaliai, sakykim jis nenuskes, bet KAM TO REIKIA? kam reikia save sprausti i kazkokius remus?
kova pries save?! kova pries save - drocint ir nenuleist (atsiprasau uz issireiskima)? nu atsiprasau, man tai juokingai skamba... kova pries save yra kai tau mala dantis, o tu vistiek megini dar i koja ikast su tuo paskutiniu likusiu, va cia tai kova pries save.
as suprantu, kad norisi save paguost, juk tiek metu tam atiduota... nereikia saves guost, reik ziuret realiai - tai puiki priemone palaikyti sveikatai ir kelti raumenu tonusa, dar siek tiek patobulinant savo kovine technika, su tuo viskas ok!

tai nera blogai, tik manau nereik bandyt visko pritemt prie "norimos tiesos".
cia yra tik mano nuomone, glabut as ja susidariau labai klaidinga. nenoriu nieko izeisti, tik pasakiau savo mintis. galbus stripulis nemoka perteikti tiesos, tokios kokia ji yra, galbut as nemoku skaityti, tokios kokia ji yra

bet kolkas is visko, ka zinau, man susidaro tokia vat nuomone

galit mane palaikyti, glait nesutikti

jei kas sugebes perlauzt mano nuomone, VALIO! Fudokanas tures dar viena fana