Sportas > MMA

K. Smirnovas ar V. Golubovskis.

(1/14) > >>

Dojo:
Ar nenoretumet pasidalint savo pamastymais kuo gali baiktis siu dvieju kovotoju dvikova. Idomu butu iki kovos paspelioti su argumentais, o po kovos pamastyti ir paziureti ar klydai. Mano akimis V.Golubovskis megstantis smugine technika ir viska darys, kad neatsigult ant zemes, jei tai jam pavyks padaryt, tai manau pranasumas jo rankose, o K.Smirnovas bandys guldyti ji ant menciu ir viska issprest parteryje. Na, zodziu as linkstu link Golubovskio pergales. Kas kokiu minciu dar turite

Paulius:
Smirnovas nebutinai eis i parteri,jis gali ir pasmugiuot gerai,kaip kovoje su Sakuraba.Speju,kova vyks stovesenoje.Taip as ir panasiai manau, kad laimes Golubovskis, bet Smirnovas juk uzeme 3 vieta pasaulyje.Jeigu klystu,nemuskit :bijo: Cia pirma ju dvikova?

Lonsas:
Pergale Galubovskiui.
Abu yra pakankamai universalus, bet faktas, kad Galubovskis yra daugiau smugiuotojas ir ten pranasesnis. Valentinas turi akivaizdu pranasuma, jei suzais protingai ir kokias 5min pamegins varginti Smirnova. Po tu ~5min jau bus tik vaiku zaidimas suvalgyt Kesta :)

Justas:
Jus cia taip kategoriskai..o as busiu atsargesnis,mano nuomone kovotojai lygus,daug ka lems sekme. Manau tai didziausia kova tarp lietuviu kokia tik esame tureje  :respect:

Lonsas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiJus cia taip kategoriskai..o as busiu atsargesnis,mano nuomone kovotojai lygus,daug ka lems sekme. Manau tai didziausia kova tarp lietuviu kokia tik esame tureje  :respect:

--- Baigti citatą ---

man tai nelabai lygus. o ir kad diziausia kova... nu siaip gal labiausiai isreklamuotu lietuviu kova (bent jau vieno) :)

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

Eiti į pilną versiją