AutoriusTema: Kaip nugaleti baime ?  (Skaityti 25032 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2006
  • Žinutės: 4046
  • Amžius: 46
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: 00
  • Lytis: Moteris

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Kaip nugaleti baime ?
« Atsakyti #30 įjungtas: 2007 Kov 16, 01:07:33 am »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
as net bijau ir kai niekas realia nevyksta ir nera matomos gresmes... kartais daugiau kartais maziau, bet jei erdve nera man pakankamai saugi ir sava - bijau :) labiausiai bijau kai viesumoj esu ne vienas, o su kitu zmogum uz kuri esu atsakingas :) gal tai ne baime, gal tai savisauga... nzn :)

nzn ar dar kamnors taip buna...
Aš sakyčiau, kad tai visgi savisauga ir blaivus mąstymas, vertinant pavojus... Ir geras dalykas. O dėl to - ar dar kam nors taip būna. Man atrodo, daug kam būna. Bent man  - tikrai.
O šitą... po visko bijai? Nes man tai kinkos pradeda drebėt būtent po konfliktų. Pagal tą citatą turėčiau būt tikra drąsuolė, bet visai nesijaučiu :bijo:
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 4094
  • Amžius: 38
  • Vieta: Kaunas
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #31 įjungtas: 2007 Kov 16, 01:09:17 am »
Aš sakyčiau, kad tai visgi savisauga ir blaivus mąstymas, vertinant pavojus... Ir geras dalykas. O dėl to - ar dar kam nors taip būna. Man atrodo, daug kam būna. Bent man  - tikrai.
O šitą... po visko bijai? Nes man tai kinkos pradeda drebėt būtent po konfliktų. Pagal tą citatą turėčiau būt tikra drąsuolė, bet visai nesijaučiu :bijo:

po visko ir man viskas dreba... bet ne nuo baimes, o nuo iseidinejancio adrenalino :) nepaskayciau kad man labai patinka :)
"Ne viska gyvenime gali pasiekti kumsciais, kartais i rankas reikia pasiimti didele gera lazda." Sena filipinieciu patarle :D

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2005
  • Žinutės: 3673
  • Amžius: 47
  • Vieta: Klaipėda
  • Šalis: lt

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #32 įjungtas: 2007 Kov 16, 07:40:25 am »
nu jegu bijai ,tai kas belieka ....

"Atsargumas - tai kai bijau AS"   :-] :-] :-]
Jus užmuštų tai, kas daro mane stipresniu.

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2004
  • Žinutės: 9378
  • Amžius: 51

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #33 įjungtas: 2007 Kov 16, 13:15:29 pm »
Jis vienintelis sulupo, berods 85m.,  garsuji F. Savone.

OT - ne vienintelis :)

Atsijungęs Kenkejas

• 4 kyu
  • *
  • Registracijos data: Kov 2007
  • Žinutės: 236
  • Amžius: 39
  • Vieta: Alytus
  • Nori teisti – nusisuk ir eik savu keliu...

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #34 įjungtas: 2007 Kov 16, 13:30:04 pm »
Klausimas Nr.1 - kuo tavo galvojimas apie tai, ka iskirst gali, o ko ne siejasi su realia situacija? Is tikruju dazniausiai bijoti deretu tu, kuriems ant kaktos neparasyta, kad iskirs tave vienu smugiu... Kaip nekeista, dazniausiai taip ir atrodo zmones galintys tai padaryti :D

Na vistiek as ir daugelis mano pazystamu taip paciai galvoja kaip ir as :) Turet kovini snuki dazniausiai padeda :D

Citata
Klausimas Nr.2 - taip ir nesupratau - tu sportuoti nori? Ar pasiteisinimo ieskai kad to nedaryt? Nenori kad skaudetu, bijai? Pirk pistoleta... Arba sedek namuose... Arba vaiksciok tik ten, kur tau niekas negresia... pvz. is tualeto i vonia, is vonios i virtuve ir t.t.

Tai aisku, kad noriu cia ir kalbos nera :) Ir tikrai akiniai man nera tas pretekstas, kad nelankyt kazko. Tiesiog man lesiai netinka, nes dirgina akis ir ju mano akys nepriima. Kitu atveju jau senai akiniai butu padeti i sali ir butu nesiojamos linzes... O dabar su akiniais i sparingus kaip ir neimanoma eit, nes dar gausi smugi i akinius (mano ne plastikiniai stiklai) tai ir sulis i akis + ne 1 lita kainuoja :D Skausmo kaip ir nebijau, nes tiek esu mazas sirges, kad smugis i galva neatstoja to ka esu patyres :)

Citata
]KLausimas Nr.3 - o kas tau sake, kad kiti nebijo? Arba gal cia daug skausma megstanciu? O is kur tu ruosiesi tureti raumenu, jegu, istvermes ir pasitikejimo savimi, jei per menesi nesulaukes rezultato metei treniruotes?

Tai matai tada as ejau i karate nezinodamas kas tai per daiktas t.y. ko mokins :D Tiesiog klasiokas ikalbejo ir viskas. O nepatiko todel, kad ten nieko gero tada nemoke ir tuo metu man nepatiko toks laiko gaisimas tai ir meciau...
Ziurek i visas puses, nes tu esi miske, kuriame neviena vilku gauja. Buk akylus ir pasiruoses visada, nes alkana ruja surys tave...

Nauja pazintis ? Nauja problema ? O gal bus nuostabu ?

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #34 įjungtas: 2007 Kov 16, 13:30:04 pm »

Atsijungęs Kenkejas

• 4 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #35 įjungtas: 2007 Kov 16, 13:32:33 pm »
Paklausk Asios ir Stripulio. Koks jiems vaizdas. Nereikia ieskoti pasiteisinimu, ten , kur ju neturi buti

Na as ir nesiteisinu. Tiesiog nusiemes akinius as matau 1-1.5 metro atstumu daiktus, bet tas matymas toks kaip butu susiliejas vaizdas. Nesakau, kad neskiriu daiktu ir t.t. Bet is 1.5 metro jau be akiniu zmogaus veido neiziuriu :)
Ziurek i visas puses, nes tu esi miske, kuriame neviena vilku gauja. Buk akylus ir pasiruoses visada, nes alkana ruja surys tave...

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 4094
  • Amžius: 38

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #36 įjungtas: 2007 Kov 16, 13:52:50 pm »
Na as ir nesiteisinu. Tiesiog nusiemes akinius as matau 1-1.5 metro atstumu daiktus, bet tas matymas toks kaip butu susiliejas vaizdas. Nesakau, kad neskiriu daiktu ir t.t. Bet is 1.5 metro jau be akiniu zmogaus veido neiziuriu :)

o tai paskaiciuok kokio ilgio tavo ranka? uztenka matyt per smugio atstuma  :luztu: :punch:
"Ne viska gyvenime gali pasiekti kumsciais, kartais i rankas reikia pasiimti didele gera lazda." Sena filipinieciu patarle :D

Atsijungęs Kenkejas

• 4 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #37 įjungtas: 2007 Kov 16, 14:20:36 pm »
o tai paskaiciuok kokio ilgio tavo ranka? uztenka matyt per smugio atstuma  :luztu: :punch:

Gal ir uztenka, bet vistiek sunkiau iziuret judesius, o dar staigius :) Tai taip galima gerai "matant" ir neatsikelt :D

O siaip pradesiu si menesi gal net ateinanti pirmadieni lankytis tame klube ir ziuresiu kaip ten bus :)

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2006
  • Žinutės: 4046
  • Amžius: 46
  • Lytis: Moteris

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #38 įjungtas: 2007 Kov 16, 17:41:18 pm »
Gal ir uztenka, bet vistiek sunkiau iziuret judesius, o dar staigius :) Tai taip galima gerai "matant" ir neatsikelt :D

O siaip pradesiu si menesi gal net ateinanti pirmadieni lankytis tame klube ir ziuresiu kaip ten bus :)
Susitaupyk plastikiniam akinių lęšiam - toks patarimas būtų. Visų pirma jie dar ir lengvesni, nosies nenuspaus, ir nedūžta. O kas dėl lęšių - kad akys nepriima. Tikrai žinai, ar tiesiog pabandei porą dienų, nepatiko ir supratai, kad nepriima? Nes prie jų irgi priprast reikia. Pirmą dieną panešioji valandą, antrą dieną - dvi ir t. t. Be to, pirmą mėnesį intensyviai ašaroja akys, bėga nosis, nes akims reikia perorganizuoti ašarų tekėjimo kiekį. Bet paskui viskas būna normaliai.
Ir dar - sakai, karatė treniruotėse mokėtės vartytis? Nu ir mes kai pradinukai buvom, mokėmės, niekas rankos kojos nenukrito, priešingai, esu dėkinga treneriui, kad ir krist išmokė, ir kūliaversčius normalius padaryt ir t. t. Gi turbūt nesitikėjai, kad po savaitės statys į sparingą pilnu kontaktu? Ar tikėjaisi?
P. S. Moderatoriam - gal temos pavadinimą reiktų pakeist ar prijungt prie kitų temų - Ką pasirinkti? Nes ne apie baimę iš esmės pons Kenkėjas kalba...
« Paskutinis taisymas: 2007 Kov 16, 17:42:50 pm nuo stripulis »
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

Atsijungęs Raimis

• Administratorius
  • Hachidan (8 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2009
  • Žinutės: 5235
  • Amžius: 51

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • kovos klubas
« Atsakyti #39 įjungtas: 2007 Kov 16, 18:52:53 pm »
Butent. dar vienas zmogutis, kuris noretu, kad mes ji itikintume sportuoti. Bijai del akiu, nenori kad galva trankytu? Eik i saskes. Cia, sportujantiems ir pasirinkusiems toki gyvenimo buda, tokie klausimai neiskyla. Nors problemu, patikek, visi turi
Nusmuko kaula :)

« Atsakyti #39 įjungtas: 2007 Kov 16, 18:52:53 pm »

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #40 įjungtas: 2007 Kov 16, 19:30:39 pm »

Is kokio atstumo planuoji smugiuot?  :angel: Jei tau 1,5m mazas atstumas? :)

Atsijungęs Kenkejas

• 4 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #41 įjungtas: 2007 Kov 16, 19:32:15 pm »
Susitaupyk plastikiniam akinių lęšiam - toks patarimas būtų. Visų pirma jie dar ir lengvesni, nosies nenuspaus, ir nedūžta. O kas dėl lęšių - kad akys nepriima. Tikrai žinai, ar tiesiog pabandei porą dienų, nepatiko ir supratai, kad nepriima? Nes prie jų irgi priprast reikia. Pirmą dieną panešioji valandą, antrą dieną - dvi ir t. t. Be to, pirmą mėnesį intensyviai ašaroja akys, bėga nosis, nes akims reikia perorganizuoti ašarų tekėjimo kiekį. Bet paskui viskas būna normaliai.
Ir dar - sakai, karatė treniruotėse mokėtės vartytis? Nu ir mes kai pradinukai buvom, mokėmės, niekas rankos kojos nenukrito, priešingai, esu dėkinga treneriui, kad ir krist išmokė, ir kūliaversčius normalius padaryt ir t. t. Gi turbūt nesitikėjai, kad po savaitės statys į sparingą pilnu kontaktu? Ar tikėjaisi?
P. S. Moderatoriam - gal temos pavadinimą reiktų pakeist ar prijungt prie kitų temų - Ką pasirinkti? Nes ne apie baimę iš esmės pons Kenkėjas kalba...

Ne, ne, ne... Ne tai, kad paemiau panesiojau, nepatiko, meciau... Ilgai nesiojau, nepriprato akys, tyre okulistai ir nustate ten kazkoki daikta, kad man jokie lesiai netinka  :nezino:

Na tai tuo metu as kaip ir tikejausi, kad bus ten mustyniu pavidalu tos treniruotes, bet to nebuvo :D

Na va siandien buvau muay thai treniruoteje  :punch: Ir dar treneris pazystamas is kurio pirkau pitbuliuka :) Tai pades ir bus galima su juo viska atidirbt :) Tai dabar nekantrauju pirmadienio kol bus sekantis uzsiemimas ir lyg liaudis normali :) Ir kas keisciausia ten pradejo lankyt del kuriu ir noriu sita sporta pradet lanklyt draugelis... Tai manau pakalbesiu su treneriu ir prasysiu po menesiuko leist su tuo butent tu lopu draugeliu eit i sparingus  :A

Atsijungęs Kenkejas

• 4 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #42 įjungtas: 2007 Kov 16, 19:36:38 pm »
Is kokio atstumo planuoji smugiuot?  :angel: Jei tau 1,5m mazas atstumas? :)

Na as tai nezinau tu distanciju ypatybiu ir panasiu gliuku :) Kaip minejau, o gal ir ne - esu tik pora kartu jau labai rimtai susimuses, o like susitikimai tokie daugiau apsizodziavimai ir vos vos nelike i mustynes arba pora smugiu ir issiskiri :)

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #43 įjungtas: 2007 Kov 16, 22:08:15 pm »
Na as tai nezinau tu distanciju ypatybiu ir panasiu gliuku :) Kaip minejau, o gal ir ne - esu tik pora kartu jau labai rimtai susimuses, o like susitikimai tokie daugiau apsizodziavimai ir vos vos nelike i mustynes arba pora smugiu ir issiskiri :)

Ai..... Jaunyste.... Viskas baigiasi ir tai baigsis.... O tai "Xochu govna... nexochu govna...." :)

Pyk nepyk, taciau susidaro jausmas, kad visu pirma tave reikia gerai gerai ataust (taip, kad zinotum, kad blogiau buti nebegali), o paskiau jau koviniu sportu uzsiiminet uz ausu nutempti.

Ieskok kitu alternatyvu, arba keisk motyvacija ir mastyma. Uz tave niekas nenuspres - eiti tau i treniruotes ar ne.

Atsijungęs Kenkejas

• 4 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #44 įjungtas: 2007 Kov 16, 22:25:51 pm »
Skeptikas tai as jau minejau, kad pirmadieni eisiu i treniruotes :) Ir ziuresiu kaip seksis :D

« Atsakyti #44 įjungtas: 2007 Kov 16, 22:25:51 pm »