Susitaupyk plastikiniam akinių lęšiam - toks patarimas būtų. Visų pirma jie dar ir lengvesni, nosies nenuspaus, ir nedūžta. O kas dėl lęšių - kad akys nepriima. Tikrai žinai, ar tiesiog pabandei porą dienų, nepatiko ir supratai, kad nepriima? Nes prie jų irgi priprast reikia. Pirmą dieną panešioji valandą, antrą dieną - dvi ir t. t. Be to, pirmą mėnesį intensyviai ašaroja akys, bėga nosis, nes akims reikia perorganizuoti ašarų tekėjimo kiekį. Bet paskui viskas būna normaliai.
Ir dar - sakai, karatė treniruotėse mokėtės vartytis? Nu ir mes kai pradinukai buvom, mokėmės, niekas rankos kojos nenukrito, priešingai, esu dėkinga treneriui, kad ir krist išmokė, ir kūliaversčius normalius padaryt ir t. t. Gi turbūt nesitikėjai, kad po savaitės statys į sparingą pilnu kontaktu? Ar tikėjaisi?
P. S. Moderatoriam - gal temos pavadinimą reiktų pakeist ar prijungt prie kitų temų - Ką pasirinkti? Nes ne apie baimę iš esmės pons Kenkėjas kalba...
Ne, ne, ne... Ne tai, kad paemiau panesiojau, nepatiko, meciau... Ilgai nesiojau, nepriprato akys, tyre okulistai ir nustate ten kazkoki daikta, kad man jokie lesiai netinka

Na tai tuo metu as kaip ir tikejausi, kad bus ten mustyniu pavidalu tos treniruotes, bet to nebuvo

Na va siandien buvau muay thai treniruoteje

Ir dar treneris pazystamas is kurio pirkau pitbuliuka

Tai pades ir bus galima su juo viska atidirbt

Tai dabar nekantrauju pirmadienio kol bus sekantis uzsiemimas ir lyg liaudis normali

Ir kas keisciausia ten pradejo lankyt del kuriu ir noriu sita sporta pradet lanklyt draugelis... Tai manau pakalbesiu su treneriu ir prasysiu po menesiuko leist su tuo butent tu lopu draugeliu eit i sparingus