Pagrindines diskusijos > Savigyna

Kaip nugaleti baime ?

<< < (2/25) > >>

Lonsas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiNa pavyzdziui gerai "ar uzteks jegu" sitas klausimas atkrenta. Jegu pas mane yra, bet asmeniskai as manau, kad mazai ((na kad pvz iskirst vienu smugiu nors ir sportuoju) kaip atgausiu fotika is mentu tada galesiu nufotkint savo raumenis :)) ir tada bus aiskiau kazkiek...

--- Baigti citatą ---

ne tame esme kiek tu turi jegu ir kokio dydzio tavo raumenys. netinkamas poziuris. jei abejoji savimi ir esi nusiteikias galimam pralaimejimui, nesiimk to. nes tu neini laimeti (ne apie kova cia, apie lankyma, bet tinka visose gyv sitoacijose). nesiimk nieko tol, kol nebusi tam pasiryzes :)

Kenkejas:
Lonsai as eisiu lankyt ne tam, kad kazkam duot i galva is niekur nieko. As eisiu ismokt smugiu technikos, ismokt taisyklingai smugiuot ir t.t. As suprantu, kad negerai visko bijot, bet siais laikais kas belieka ? Nezinai ar pacukai isvis degredave ta prasme su peiliais ir panasiais dalykais ar be ju vaiksto. Jeigu plikom rankom tai dar galima butu rizikuot, bet is kur zinot ar jis nieko neturi ? Zinoma kaip jau prisikabins ir mosuosis kumsciais palei nosi tai niekur nedingsi ir ginsies (nes begt tai paskutiniu atveju (labai isdidus esu :D))... Suprantu, kad dauguma irgi bijo turbut, bet as bent jau nepastebiu, kad tai parodytu :V Ir siaip as nesu to snukio, kad tik i snuki paziurejus atsoktu fantazija kabintis. Kaip tik mano snukis toks ne i kovinio uznesa tai i toki ir lengviau kabintis :)

Pvz man saxum'o veidas daug ka pasako :D Ir tikrai atsoktu fantazija rautis. Ir siaip per kiek laiko imanoma 3 kartus i savaite einant ismokt gerai smugiuot ir kazkiek moket technikos ? I sparingus kuo maziau ketinsiu eit, nes akiniai maisys, o akys pas mane -3 ir -3.5. be akiniu matau ~1.5 metro atstumu, bet neryskiai nes man astigmatizmas :)

Kaip minejau as daugiau linkes pykti laikyt savy, o kaip jau jis netelpa tada jau baime dingsta :D Bet mane is kantrybes sunku isvaryti :)

Lonsas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiLonsai as eisiu lankyt ne tam, kad kazkam duot i galva is niekur nieko.

--- Baigti citatą ---

:groja: ne apie tai as... :) giliau bandziau kabint... tiek to :)

Kenkejas:
Na tai sorry jeigu ir as nesupratau tavo posto esmes  :oops:

Gal gali patart ka, kaip ta baime nugalet  :bijo: ? O gal as busimas muay thai cempionas  :angel: Tik, kad ta baime trukdo :D

radiatorius:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti Tiesa sakant esu, pries kokius 8 metus. Lankiau kelias savaites karate, bet ten nieko gero nebuvo :) Moke tik vartaliotis ir daugiau nieko.   

--- Baigti citatą ---
:-] :-] :-] tai ka norejai permenesi pasokes i ora visus isspardyti  :D

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją