Pagrindines diskusijos > Savigyna
Kaip nugaleti baime ?
Kenkejas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiPabūsiu bjauri: ką visos šios diskusijos apie tai, ką lankyti, turi bendra su baimės nugalėjimu?
--- Baigti citatą ---
Tai, kad tu nesi tokia jau bjauri kaip atrodai :oops: Tiesiog nuo vieno sakinio prie kito ir nukrypom nuo temos esmes, bet del to atsiprasau jeigu ka :-(
Mokini baime pas mane nedingo kaip rasiau anam kazkuriam poste. Tiesiog tuo atveju buvau labai uzgruzintas ir visos dienos vargai susidejo i viena ir buvo ant ko isliet viska... :)
Lonsas:
Registruotis arba PrisijungtiPazistu viena vyriuka kuris apsaugoje dirba gal jau koki 16-17 metu, geras toks, nieko rimto nesitreniruoja, bet paiti sunkoka ji ypac psichologiskai. tai jis sake, kad baime reikalinga tokiam darbe kaip apsauga, ji padejo realiai daug kartu apsiginti ir isvengti tokio dalykelio kaip peilis, kuri labai megsta Pitbull, ir ligonine, o gal net ir kapines kuriuose jis galejo atsidurti po konfliktu darbinese situacijose. Tai jo pagrindiniai zodziai visada buvo man skirti, kad baime reikalinga, reikalinga del savisaugos inkstinkto, del blaivaus proto. Jos nereikia nugalineti, ji pati dingsta kovoje, po to po kovos vel atsiranda, ji padeda pries kova ivertinti priesininka, o po kovos atvest ir grizt i realybe.
Cia jo mintys su kuriom noreciau sutikti ir as, vistik patirtis kalba
--- Baigti citatą ---
oss :alus:
Berserk:
Registruotis arba PrisijungtiPazistu viena vyriuka kuris apsaugoje dirba gal jau koki 16-17 metu, geras toks, nieko rimto nesitreniruoja, bet paiti sunkoka ji ypac psichologiskai. tai jis sake, kad baime reikalinga tokiam darbe kaip apsauga, ji padejo realiai daug kartu apsiginti ir isvengti tokio dalykelio kaip peilis, kuri labai megsta Pitbull, ir ligonine, o gal net ir kapines kuriuose jis galejo atsidurti po konfliktu darbinese situacijose. Tai jo pagrindiniai zodziai visada buvo man skirti, kad baime reikalinga, reikalinga del savisaugos inkstinkto, del blaivaus proto. Jos nereikia nugalineti, ji pati dingsta kovoje, po to po kovos vel atsiranda, ji padeda pries kova ivertinti priesininka, o po kovos atvest ir grizt i realybe.
Cia jo mintys su kuriom noreciau sutikti ir as, vistik patirtis kalba
--- Baigti citatą ---
Vos tuo patie neparašiau :chmm: Apkaltintumet plagijatu :ne: Dojo - oss :handshake:
Asia:
Registruotis arba PrisijungtiTai, kad tu nesi tokia jau bjauri kaip atrodai :oops:
--- Baigti citatą ---
Aš tai už tokius žodžius tave susirasčiau.... :punch:
Sorry moderai, bet čia jau...
O jei ką tai Stripulis visai simpatiška panelė....
Kenkejas:
Registruotis arba PrisijungtiAš tai už tokius žodžius tave susirasčiau.... :punch:
Sorry moderai, bet čia jau...
O jei ką tai Stripulis visai simpatiška panelė....
--- Baigti citatą ---
Nesinervuok :help: Turejau omeny visai ka kita :D
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją