Visa kita > Klubai
Klubas Kaune 4 metu mergytei
dadada:
Sveiki, kovotojai,
Patarkit, kur gali pradeti treniruotis 4 metu mergaite.
Labai aktyvi, pashokusi spiria mavashi :)
Stilius nesvarbu, na, krastutiniu atveju - lengvoji atletika :)
Suprantu , kad su tokio amziaus vaikais sunku uzsiiminet, bet gali buti, kad yra fanatu. Kaune.
Saxum:
Turbūt gimnastiką kokią geriausia. O vėliau po 2-3 metų ir į kovos menus gali pereit.
Vilkatas:
mano kuklia nuomone, geriausia butu gimnastika arba plaukimas. Jaunas organizmas labai trapus ir gautos traumos gali nulemti vaiko ateiti, todel asmeniskai as, savo vaiko neleisciau i kovos menus iki kokiu 9-10 metu. Plaukimas labai gerai lavina visus raumenis, treniruotes buna tiek vandenyje, tiek sausumoje. Taip pat plaukimas nestabdo augimo proceso. Traumu tikimybe labai maza.
Gimnastika. Na, jeigu gimnaste sugeba padaryti salto ir kitus triukus ant buomo, tai jai padaryti dviguba ar triguba spyri ore yra vienas juokas :))) Jai reikes tiktai technika ismokti. O motorika ir raumenys bus jau paruosti.
Dojo:
As uz baseina, plaukiant dirba daugiausia raumenu, o tai labai padeda mazam organizmui teisingai ir proporcingai vystytis. sustipreja nugaros raumenys, o cia is to stuburas sutvirteja, neiskrypsta kas aktualu musu paaugliams
Magus:
Pritariu Dojo, o gimnastika tai man kažkaip atrodo nelabai. Ten jie gi mažiukai visi. Ar aš klystu ? :chmm:
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją