Visa kita > Skelbimai

Lietuvos tradicinio karatė čempionatas

<< < (8/8)

stripulis:
Asia, žinok, nuoširdžiausiai atsiprašau - aš dar ir galvojau ten stovėdama  - nu kaip nepanašus tu man į Saxum. :oops:.. Kažkaip dar irgi svarsčiau, kad nu nepanašus į nuotrauką  :D  Bet kadangi šiandiena man buvo durna iki begalybės, tai aišku, dar ir tai turėjo prisidėti :) Visai logiškas finalas... Turtingas būsi. Labai labai turtingas.
O humoras... Nežinau, kas finaluose labai tą humorą įžvelgė, nors kumitė tai jo buvo pakankamai :) O atrankinėse pas vyrus jo buvo daugiau nei pakankamai. Ir nebūtinai tas susiję su lygio kritimu... Tiesiog linksma buvo ir tiek. Gaila, pačios linksmiausios kovos taip ir nenufilmavau, labai žvengiau  :-]
Gal kada po Velykų sukelsiu į photobucket-ą nufilmuotą medžiagą ir numesiu nuorodą. Katos ten bus čempionės ir čempiono (suaugusiųjų), finalinė kumitė vyrų, ir atrankinių kovų ištraukos...

Dojo:
nu tai saunu, kad sauniai praejo  :handshake:

stripulis:
Žadėjau filmuotą medžiagą, bet manau, protingiau ją būtų sukelt į "O vat kas tas tradicinis karatė", nes ten ir aptart galima, ir pasikapoti... O čia visgi skelbimų lenta, gal net ir užrakint temą reiktų, čempionatas praėjo kaip ir...

Saxum:
Jo, nebuvo manęs, į Žemaitiją teko išlėkti...

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją