Visa kita > Skelbimai
Lietuvos tradicinio karatė čempionatas
Smauglys:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiSmauglys išsiviliojo Saxum dar iki suaugusių varžybų, kad nereiktų pasakyt, jog ir mūsiškiai normaliai kalasi. Bet aš jį apgavau - įrašiau filmuotą medžiagą, ir reiks paskui čia nuorodą įkelt :rock: Ot vaizdų buvo, ir humoro vakaro, ir ko tik ne :) Įtariu, dar ir finale kokių neblogų išeis pafilmuoti :D Tik žiūriu, reik tylėt filmuojant, gerai, kad dar nesikeikiau bent :) Dojo, sveik greičiau :alus:
--- Baigti citatą ---
Buvau ne su Saxum :D
Gaila, kad negalėjau visų varžybų stebėti, nes skubėjau į treniruotę. O vat mano pažįstami buvo ir finaluose. Sakė, kad ne varžybos bet humoro vakaras. Stripulis labai teisingai apibūdino tą vyksmą.
Dojo:
nu kad ir nelabai Saxum su Asia ir panasus, nors po kovos Stripuliui gal kitaip atrode. O kokie rezultatai, gal ka Stripulis laimejo
Dojo:
Tai ar cia nusivaziavo, lygis krito ar kame tas humoras pasizymejo
Asia:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungtinu kad ir nelabai Saxum su Asia ir panasus, nors po kovos Stripuliui gal kitaip atrode. O kokie rezultatai, gal ka Stripulis laimejo
--- Baigti citatą ---
Ji nedalyvavo.
Ji tik fotkino ir filmavo. :)
Dojo:
nu tai blogai, o kame tas humoras ten pasirode, gal ka Asia zinai daugiau, matei vistik kazka. Gal Stripulis pokomentuos ir apsvies liaudi kurie negalejo pamatyt varzybu
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją