Visa kita > Skelbimai

Lietuvos tradicinio karatė čempionatas

<< < (6/8) > >>

stripulis:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtitave saxum is nuotraukos atpazins

--- Baigti citatą ---
Kai parašei be kablelių, ilgai žiūrėjau į savo profilį ir bandžiau suprasti, kur ta mano nuotrauka.  :D Pagal suvokimo laipsnio nebuvimą gal laikas miegoti? O šiaip - nu tai kovos klubas, paruoškit parodomąją programą  :punch: Reikia gal jum kokią aikštelę C suorganizuoti  :chmm:

Skeptikas:
Kazkaip visa jusu diskusija nuo sakos ant p.....os sokineja.... Gal... visus.... uzbanint???  :oho:

Dojo:
Ech kaip gaila, kad negaliu ateit, susirges guliu ir vienintele pramoga liko kovos klubo forumas. Turbut siuo metu Saxum isbeges i aikstele pribaigineja Stripulio varzova  :punch:

stripulis:
Smauglys išsiviliojo Saxum dar iki suaugusių varžybų, kad nereiktų pasakyt, jog ir mūsiškiai normaliai kalasi. Bet aš jį apgavau - įrašiau filmuotą medžiagą, ir reiks paskui čia nuorodą įkelt  :rock: Ot vaizdų buvo, ir humoro vakaro, ir ko tik ne :) Įtariu, dar ir finale kokių neblogų išeis pafilmuoti  :D Tik žiūriu, reik tylėt filmuojant, gerai, kad dar nesikeikiau bent :) Dojo, sveik greičiau  :alus:

Asia:
Tai kad Saxum nebuvo...

Ten su Smaugliu buvau aš.
Gal garsiau reikėjo prisistatyt? :)

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją