Visa kita > Skelbimai

Lietuvos tradicinio karatė čempionatas

<< < (4/8) > >>

stripulis:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtistripulis... nu bet tai tu šneki kokia.... 15 postų temoje..8 tavo...:)

--- Baigti citatą ---
9 mano - aš pijarinu :) Bet 9 - priešpaskutinis (jei dar kas nutiktų, kam mano posto prireiktų)  :angel:
P. S. kaip paslaptį dar toj pačioj žinutėj pasakysiu - aš gi taip žinutes renkuosi - man labai trūksta jų  :oops:

Akira:
neiko nesupratau.. bet, gerai. :)

Rolis:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtineiko nesupratau.. bet, gerai. :)

--- Baigti citatą ---
nu ko nesuprasti - gi moteriška natūra  :-]
p.s. pasistengsiu ir aš užbėgti  :D

stripulis:
Taip. Kas dėl užbėgimo. Iš karto įspėju, kad įdomiau yra 10 valandos "atrankinės kovos", truksiančios iki 13 val., nes atėjus 16-ą valandą į finalus, pamatysit apie 10 susitikimų - kovų dėl pirmos vietos. Konvejeris toks. Staigiai atkovojama, staigiai sudalinami medaliai, staigiai sukovojama, staigiai - medaliai... Pernai atrodo 45 minutes truko ar panašiai, neskaitant iškilmingų kalbų, pokazūchos ir pan. Šiemet, pažiūrėjau, numatyta tam 50 minučių. Pailgino  :D
O jei kas iš užbėgusių norėtų pašnekėt apie varžybų taisykles su manim - būsiu ten su balta striuke pilkais ar tai plėmais ar tai dryžiais :) Arba jei kas norėtų atnešti žadėtą atlygį už vertimą  :oops:

Smauglys:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiTaip. Kas dėl užbėgimo. Iš karto įspėju, kad įdomiau yra 10 valandos "atrankinės kovos", truksiančios iki 13 val., nes atėjus 16-ą valandą į finalus, pamatysit apie 10 susitikimų - kovų dėl pirmos vietos. Konvejeris toks. Staigiai atkovojama, staigiai sudalinami medaliai, staigiai sukovojama, staigiai - medaliai... Pernai atrodo 45 minutes truko ar panašiai, neskaitant iškilmingų kalbų, pokazūchos ir pan. Šiemet, pažiūrėjau, numatyta tam 50 minučių. Pailgino  :D
O jei kas iš užbėgusių norėtų pašnekėt apie varžybų taisykles su manim - būsiu ten su balta striuke pilkais ar tai plėmais ar tai dryžiais :) Arba jei kas norėtų atnešti žadėtą atlygį už vertimą  :oops:

--- Baigti citatą ---
Pala, pala! Kokia ten dar balta striukė su plėmais...O kur kimono? ;-)

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją