Paskaityk denio zinute, as apie tai. kur as apie valandas aiskinau? is naujo viska perskaityk .
Pirma, kad jau esi moderatorius, tai dar ne pagrindas manyti, kad esi protingesnis uz kitus.
Siuliciau paciam labiau isigilinti i mano zinutes, ir nesijausti labai patirusiu, nors tavo stazas kovos menuose berods tik kokius 3-4metus tesiekia (o mano patirtis, kokia ji bebutu, nemaziau kaip 15metu siekia).
Antra, ash perskaiciau dar karta denio zinute ir man kazkodeltai pasirode (vel) kad jis labiau mano nuomone palaiko, o ne tamstos... Ar tau neatrodo, kad pratime, kuri nurode denis kovos parteri laikas, kaip ir trumpesnis uz ta, kuris skiriamas kontaktiniui sparingui. Tau tai nieko nesako...
Trecia, lig kazka minejai, kad ir imtyniu ragaves esi... Tai man idomu, kas ten per
"sharashkina kantora", kur tu imtyniu ragavai, nes jeigu butum "normalioje firmoje" uzsiiminejas imtynemis, tai nesigincitumei dabar su manimi...
Ir dar karta kartoju, kad nesakau, kad kova parteryje yra geresnis budas ishmokti mushtis negu kontaktinis sparingas!!!
Kova parteryje reikalauja daugiau ishtvermes negu kontaktinis sparingas!!!P.S. Ash pats tai Dziudo uzsiiminejau, o shis sportas-menas kaip ir nereikalauja ypatingos jegos ir ishtvermes... Bet kai pamatau graiku-romenu imtyniu kovas, tai man net plaukai piestu kartais pasistoja... Ten jau ne zmones, o kazkokie
pitbuliai zmoniu pavidaluose...
Siek tiek daugiau pagarbos. Gal ir 15 metu, gal ir 4. Beeeet.... asmeniniu izzeidinejimu nebus. Ypac, kai zinau, kad tau ne 16. Kol kas - ispejimas.
Pagarbiai,
Skeptikas
Nepagarbus elgesys su forumo dalyviu.