Bet manau jeigu jau manai, kad ta daiga gali vienu smugiu iskirst, o jis dar loja ant taves, tai sunku atsilaikyt, nenukirtus

bent man tai ziauriai sunku butu. Nes dabar dar nesu labai jau ten koks pasizymintis, bet jei loja ir daznai loja tai tokie, per daug savimi pasitiki arba mane labai nuvertina, kolkas tvardausi

bet kuo toliau tuo sunkiau

ryt bus atpildas visiems, nes siandien labai nervuotas ir manau ryt toks pats busiu

jug atsibosta kai koks sestokas septintokas ateina ir sokineja ant taves arba sveikiniesi, tai isvisos sveikatos trenkia per ranka, nulydi tave negraziais zodziais. Taip elgesi, nes mano as jo draugas, jam taip galima, jam atrodo, kad tai bairis, bet pirma karta juokinga buvo, o kai pastoviai ir dar po perspejimo, tai jau nebejuokinga
Daryk ka nors. Kalba baisi. Puses suprasti neiseina. Jei reikia nors 20 kartu pats perziurek, bet kad butu tvarkingai. Siaubas. Ne tik kriause trankyti reikia - dar ir lietuviu kalba (bent jau) mokintis. Skeptikas

Klaiki rasyba. Sorry, bet tai kartojasi. Progresas atsirades buvo, dabar vel tas pats.Pataisiau. Atsiprasau. Dabar parasysiu ir dar perskaitysiu kelis kartus, kad nepalikciau tokiu nesamoniu. Atsiprasau dar karta. As lietuviu mokinuosi ir visai neblogai

tik cia per visus chatus ir mircus toks rasymo yprotis