Pagrindines diskusijos > Treniruotės
Distancijos
stripulis:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiTarkim vienas partneris guli kitas sedi. Ar tai bus parteris ar pusiau parteris ? :)
--- Baigti citatą ---
Tu tikrai nori atsakymo į šį klausimą? :D
Kas bjauriausia, kad atskyrus šią temą, net pati nebepamenu, iš kur prasidėjo tos šnekos apie distanciją. Nu bet aš ligonis, man atleistina. Pamenu, kad kažką labai norėjau sužinot. Matyt, sužinojau?
Saxum:
Registruotis arba PrisijungtiTu tikrai nori atsakymo į šį klausimą? :D
--- Baigti citatą ---
:-] :-] :-] :-]
Rolis:
Registruotis arba PrisijungtiSmaugly, del pirmu dvieju viskas ok :)
o kaip del klinco ir artimos? kaip ten kazkas sake, kaip pozicija, tai taip, tai skiriasi, bet distancija = atstumas :) taigi ar tikslinga skirti klinca ir parteri? beto, stovesenoj galima padaryt nemaza dali parterio veiksmu atsistojus :) o bunant smulkmeniskiems netgi paciame parteryje galetume isskirt kelias distancijas, pvz: tolima (smugiai rankomis) vid (alkunes keliai) artima (smaugimai lauzimai), bet to daryti aisku neverta. taigi, gal vistik gal uztenka triju? pasikartosiu, juk distancija matuojama atstumu o ne pozicija :)
--- Baigti citatą ---
Lonsai, dar yra penkta distancija: kai priešininkas tiek toli tau už nugaros, kad tu jo net negirdi :luztu: tai efektyvu, kai kovoja nelygiaverčiai priešininkai, pvz. Pelkė VS Berserkas :-]
Lonsas:
:luztu:
nu ble kodel tik viena balsa humoristu rinkimuose tu gavai? (ir ta pati mano :D). nu bet nemanau kad pelke taip iskart pultu begt :-/ :luztu:
denis:
Registruotis arba PrisijungtiTu tikrai nori atsakymo į šį klausimą? :D
--- Baigti citatą ---
Taip :-] :-] :-]
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją