AutoriusTema: Karate  (Skaityti 128081 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs Pauliukenas

• 4 kyu
  • *
  • Registracijos data: Grd 2008
  • Žinutės: 234
  • Vieta: Vilnius
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Karate
« Atsakyti #60 įjungtas: 2009 Bir 08, 20:47:33 pm »
mma irgi shotokan atstovu yra  :-) ir nerealiai varo 16 - 0  :o
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Atsijungęs Zigzaueris

• 2 kyu
  • *
  • Registracijos data: Bal 2008
  • Žinutės: 697
  • Amžius: 34
  • Šalis: lt

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #61 įjungtas: 2009 Bir 08, 21:36:06 pm »
Na jis ne tik shotokan,bet man vistiek ziauriai malonu ziuret ,kaip kovoja.Vienas geresniu kovotoju,net neidomu buvo,kaip Evansa greit sulupo  :D

Atsijungęs Dainiux

• Globalus Moderatorius
  • Godan (5 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2011
  • Žinutės: 3481
  • Amžius: 52
  • Vieta: Panevėžys

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #62 įjungtas: 2009 Bir 09, 19:50:59 pm »
juk svarbu idetas darbas,pacio kovotojo savybes(reakcija , greitis, valia,ryztas).aisku, vien sotokanu mma gal nelabai laimesi,tenka kazka pasiskolint is bokso,muaythay, bet stilius pats dar nieko nesako...o vieno smugio principas veikia.tik reikia , vel pasikartosiu-laaaaabai daug atidirbti...
MMA / karate / wudang coach
 Panevėžys, Lietuva   
+37064716767

Atsijungęs Pauliukenas

• 4 kyu
  • *
  • Registracijos data: Grd 2008
  • Žinutės: 234

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #63 įjungtas: 2009 Bir 09, 23:47:09 pm »
Jo bazine smugiu technika - karate shotokan ir aiskiai matosi is prisokimu, ranku smugiu. Aisku, kovojant mma visko ten prisideda, mhuay thai klincu, bokso apsikeitimu smugiais ir t.t

Atsijungęs Dainiux

• Globalus Moderatorius
  • Godan (5 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #64 įjungtas: 2009 Bir 10, 12:23:49 pm »
saunuolis, kad visu taip "nurasoma" shotokana populiarina!!!graziai dirba.matosi bokso,tailando mokykleliu pamokos, bet baze -shotokan.
 Panevėžys, Lietuva   
+37064716767

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #64 įjungtas: 2009 Bir 10, 12:23:49 pm »

Atsijungęs Daliuz

• 2 kyu
  • *
  • Registracijos data: Rgp 2009
  • Žinutės: 675
  • Amžius: 46
  • Šalis: aq

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • www.dojo.lt
« Atsakyti #65 įjungtas: 2009 Rgp 28, 18:56:55 pm »
niekas karate nenurašinėja!  :senis:

dėl traumų turiu aš čia pažįstamą mergina, kuri šokdama ten kažkokį veiksmą darė kurio gale gavosi špagatas... reziume: suskaldyti(ne įskelti atkr. dėm.) dubens kaulai :ramentai: ir ne nuo smūgio jie skilo o nuo raumenų įtempimo.

pats turiu petį išnirusį per krepšinį, dar: skilę abu kulnų kaulai, patemptų čiurnų net nežinau kiek buvę, kelį vos neatverčiau į kita pusę ... viskas per futbolą :)

grįžtam prie karate, kas čia?  :oho:
« Paskutinis taisymas: 2009 Rgp 28, 19:29:21 pm nuo Daliuz »
Universe is for free.

Atsijungęs Dainiux

• Globalus Moderatorius
  • Godan (5 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #66 įjungtas: 2009 Rgp 28, 19:46:23 pm »
Taji Kase( JKA, 9th. Dan). Jei neklystu, aisku...
 Panevėžys, Lietuva   
+37064716767

Atsijungęs Daliuz

• 2 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • www.dojo.lt
« Atsakyti #67 įjungtas: 2009 Rgp 29, 09:01:55 am »
nu kad rimti dėdės tai patvirtinai bet ką jie čia veikia? į egzaminą kažkaip nepanašu, pasirodymas?
Universe is for free.

Atsijungęs Dainiux

• Globalus Moderatorius
  • Godan (5 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #68 įjungtas: 2009 Rgp 29, 15:39:10 pm »
Taji Kase- WKSA atstovas, tai su sia organizacija nelabai esu susidures...Meistras zinomas, bet tai, ka jie cia daro...Panasu i egzamina ar jos programos demonstravima. Jei pats egzaminas- tai kai kur lyg ir jegos, greicio truksta. Gal pacia technika egzaminams demonstruoja? Bet sakau, kad toje organizacijoje taip vykdomi egzaminai, nes dabar vienas siaulietis apsigyne kazkurioje organizacijoje 3dana su vos ne langete ant kojos( po luzio ji) ir net nezinau, kada pasiruost galejo :nezino:
Kada musu ruosiasi pas K. Funakoshi egzaminams, aria tikrai, nes programa pas Ji sunki, juodo dirzo egzaminas 3-4 valandos...Na, nezinau.Manau, nuo organizacijos priklauso!
 Panevėžys, Lietuva   
+37064716767

Atsijungęs Dainiux

• Globalus Moderatorius
  • Godan (5 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #69 įjungtas: 2009 Rgp 30, 00:23:51 am »
Luca Valdesi. Na, man patinka jo kata atlikimas! Juodai! Tikslumas, greitis, judesiu suderinamumas, geras kime.
O del kata, tai puikiai kime suprantantis zmogus gali ja ismokti ir daryti jau po keliasdesimties kartu ir nereikia jos atidirbineti tukstancius kartu. Yra zmoniu, kuriems duota atlikineti kata. Nezinau , bet tokiu pat zmoniu yra kovoms sutvertu, lanksciu ir t.t. Kata- karate pagrindas. Su kata karatistas bresta butent kaip karatistas, kaip meistriskumo siekiantis zmogus ...Man asmeniskai patinka Empi, Bassai Dai ir Sochin. Gal ir kitu ismokes pasiilgsiu-  :P- bet siai dienai myliu tas :D
« Paskutinis taisymas: 2009 Rgp 30, 00:28:35 am nuo dainiux »
 Panevėžys, Lietuva   
+37064716767

« Atsakyti #69 įjungtas: 2009 Rgp 30, 00:23:51 am »

Atsijungęs Dainiux

• Globalus Moderatorius
  • Godan (5 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #70 įjungtas: 2009 Rgp 30, 00:37:49 am »
Kiek teko tyrineti kata , kaip pati reiskini , kuris yra neatskiriama karate dalis- su ivairiomis interpretacijomis, greiciais ir sustojimais, Meistru aiskinimais ir ju realumu koviniame variante, galiu pasakyti, kad varzybiniai ir dabar demonstruojami atlikimai kai kur skiriasi nuo tu, kurie buvo daromi. Tie patys Heian grupes kata yra idomus, pilni variantu ir skirtingi...Keista, nes visos sios kata turi vienas saknis ir tik truputi pakoreguotos, bet ne iki tiek, kiek skiriasi dabar. Koju perstatymai viename ar kitame variante, ranku padetis ir t.t. atnesa daug klausimu apie aplamai tose katose uzprogramuotus veiksmus. Juk pirmine karate- pagrinde pries ginkluota zmogu ir mazai ten gali buti "plaukiojanciu" ar lengvu judesiu...
Isivaziavau, bet atleiskit- kata tyrinejimas, judesiu dinamika ir veiksmu prasme - mano didele gyvenimo dalis...Per savaite pats atlieku po 200-300 kata. Cia tik visa varianta, be tyrinejimo atskirais veiksmais...Gal tai nera daug, bet atlieku jas taip, kad po kiekvieno atlikimo jauciuosi nugalejes daug priesininku...   
 Panevėžys, Lietuva   
+37064716767

Atsijungęs Mokytojas

• 3 kyu
  • *
  • Registracijos data: Kov 2005
  • Žinutės: 455
  • Amžius: 60
  • Vieta: Klaipėda
  • Ugnis ir vanduo kiečiausias uolas paverčia smėliu

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • www.KovosKlubas.lt
« Atsakyti #71 įjungtas: 2009 Rgp 30, 01:22:48 am »
Kiek teko tyrineti kata , kaip pati reiskini , kuris yra neatskiriama karate dalis- su ivairiomis interpretacijomis, greiciais ir sustojimais, Meistru aiskinimais ir ju realumu koviniame variante, galiu pasakyti, kad varzybiniai ir dabar demonstruojami atlikimai kai kur skiriasi nuo tu, kurie buvo daromi. Tie patys Heian grupes kata yra idomus, pilni variantu ir skirtingi...Keista, nes visos sios kata turi vienas saknis ir tik truputi pakoreguotos, bet ne iki tiek, kiek skiriasi dabar. Koju perstatymai viename ar kitame variante, ranku padetis ir t.t. atnesa daug klausimu apie aplamai tose katose uzprogramuotus veiksmus. Juk pirmine karate- pagrinde pries ginkluota zmogu ir mazai ten gali buti "plaukiojanciu" ar lengvu judesiu...
Isivaziavau, bet atleiskit- kata tyrinejimas, judesiu dinamika ir veiksmu prasme - mano didele gyvenimo dalis...Per savaite pats atlieku po 200-300 kata. Cia tik visa varianta, be tyrinejimo atskirais veiksmais...Gal tai nera daug, bet atlieku jas taip, kad po kiekvieno atlikimo jauciuosi nugalejes daug priesininku...   
Kam tiek pastangų... jei nekėtini laikyti ekzaminų ?
1991m. kai man reikėjo ruoštis 3 DAN ekzaminams... aš šokau tuos šokius... pagal Kanadzawos Shotokan Karate-Do versiją ir pridaviau kaip priklauso... o kam tau visą tai :O
Mano atveju... tai buvo toks reikalavimas, kad priduoti atitinkama kvalifikaciją... ir gauti reikiamas tuo metu "regalijas" (kad oficialiai galėčiau vesti Karate-Do mokymus... nors Karate "nekenčiau", bet kito kelio gauti leidimų nebuvo  :kikena:  ) . Kiek supratau tu pats sau kovos meistro supratimą renki... tai kam tau tie "mire junginiai"... kurių traktavimą tau galėtu atverti tik tos mokyklos seni meistrai???
Nors... tu nesakai... kokius "kata"... tu darai ... nes "kata" tai japoniškas "techninių junginių" pavadinimas ;)

Ta tema... daug yra laiko praleista "tuščiuose ginčuose"... vėl į tai veltis jokio noro neturiu.
Kam tai išties būtu įdomu... tiems atsakysiu... kitaip...  "veltui laiką švaistyti" ;)
« Paskutinis taisymas: 2009 Rgp 30, 01:25:03 am nuo Mokytojas »
„Niekas žmogaus taip nestabdo kaip jis pats save.” A.Belas
„Tik pasieke tikslą sužinome, kad kelias buvo tinkamas.” P.Valeri

„Kvailiausi žmonės, kuriuos aš pažįstu, yra tie, kurie viską žino." M.Sorbesas

Atsijungęs ten_chi

• 2 kyu
  • *
  • Registracijos data: Kov 2005
  • Žinutės: 668
  • Amžius: 36
  • Vieta: Kaunas
  • Tengoku to Jigoku

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #72 įjungtas: 2009 Rgp 30, 10:54:34 am »
Kam tiek pastangų... jei nekėtini laikyti ekzaminų ?
1991m. kai man reikėjo ruoštis 3 DAN ekzaminams... aš šokau tuos šokius... pagal Kanadzawos Shotokan Karate-Do versiją ir pridaviau kaip priklauso... o kam tau visą tai :O
Mano atveju... tai buvo toks reikalavimas, kad priduoti atitinkama kvalifikaciją... ir gauti reikiamas tuo metu "regalijas" (kad oficialiai galėčiau vesti Karate-Do mokymus... nors Karate "nekenčiau", bet kito kelio gauti leidimų nebuvo  :kikena:  ) . Kiek supratau tu pats sau kovos meistro supratimą renki... tai kam tau tie "mire junginiai"... kurių traktavimą tau galėtu atverti tik tos mokyklos seni meistrai???
Nors... tu nesakai... kokius "kata"... tu darai ... nes "kata" tai japoniškas "techninių junginių" pavadinimas ;)

Ta tema... daug yra laiko praleista "tuščiuose ginčuose"... vėl į tai veltis jokio noro neturiu.
Kam tai išties būtu įdomu... tiems atsakysiu... kitaip...  "veltui laiką švaistyti" ;)
Aš labai tikiuosi, kad tai buvo ironija?...  :-/

Atsijungęs Daliuz

• 2 kyu
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • www.dojo.lt
« Atsakyti #73 įjungtas: 2009 Rgp 30, 11:04:14 am »
Aš labai tikiuosi, kad tai buvo ironija?...  :-/
nebūtinai čia turbūt kovinės karate atstovas :) arba kaip čia vienas meistras sakė kai karate tampa darbu nebelieka meilės...
Universe is for free.

Atsijungęs Dainiux

• Globalus Moderatorius
  • Godan (5 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #74 įjungtas: 2009 Rgp 30, 16:52:56 pm »
na, reikalas tas, kad butent egzaminams ir ruosiuos. Iki Jusu dan'u man toli, uztenka svedu- :D- tik karate- daugiau nei tai, ka mes matome ar tenorime matyti. Kata- nera tik tam tikra tvarka sudelioti veiksmai su KIAI. Tai- zmogaus raumenu, kaulu , kraujotakos, centrines nervu sistemos darbas vienu metu! Nera daug tokiu pratimu zmogui, kur viskas dirbtu kartu. Kata- ne tik buvusi kovinio parengimo dalis, taciau ir energijos- o neteisingai ir daug darant-zalos-- saltinis...Musu organizmai- sudetingi ir senoves Meistrai ta puikiai zinojo. Jie zinojo, jog zinoti vien pratimo atlikima- neuztenka, o gylesni mokyma perduodavo tik geriausiems savo mokiniams...Kvepavimas, zvilgsnis- neatskiriama to dalis ir net jie turi didele reiksme kata. O man tai- gyvenimo dalis, kaip kazkam alaus gerimas ar f-1 ziurejimas. ..Nera ten viskas taip akivaizdu ir paprasta, kai i tai isigylini labiau .. Kas kita, kai tai darai tik del aukstesnio dirzo gavimo ir viskas...As aplamai karate treniruojuosi ne del dirzu- del saves! Jei buciau del dirzu, jau tureciau koki, na 2-3 dana tikrai. Neturiu. Darbas su savimi man svarbesnis. Esu pries dirzus,varzybas ...Zmogus turi pats suprasti, kada jam laikas kilti egzaminui ir kad jis vertas aukstesnio dirzo. Kada tai daroma automatiskai 2 kartus per metus, menesi pries tai daugiau palkankius treniruotes...Na, tai- kazkokia kitokia karate, kurios pazint nenoriu...Karate- tai darbas, kurio atlyginimas- puiki savijauta, meile sau, aplinkai ir gyvenimo pilnatve. Tik tiek.
 Panevėžys, Lietuva   
+37064716767

« Atsakyti #74 įjungtas: 2009 Rgp 30, 16:52:56 pm »