AutoriusTema: Karate  (Skaityti 128075 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs Vitiokas

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2007
  • Žinutės: 1962
  • Amžius: 39
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: 00
  • Lytis: Vyras
  • Бандито

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Jiu jitsu grappling, MMA - Smauglys
Re: Karate
« Atsakyti #30 įjungtas: 2008 Spa 15, 22:21:42 pm »
Noriu paziuret butent  sias varzybas!!!!!!!!  :clap:
Размах на рубль — удар на копейку...
А я наказываю, жестоко наказываю...
Я злой. Но память у меня плохая. И никуда я ничего не записываю. Могу отомстить, забыть, потом снова отомстить...
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Atsijungęs Smauglys

• Auksinis VIP narys
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2004
  • Žinutės: 3753
  • Amžius: 54
  • smauglys

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #31 įjungtas: 2008 Spa 15, 23:19:36 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Noriu paziuret butent  sias varzybas!!!!!!!!  :clap:
Tai varom lapkritį į Londoną ;-)
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti  Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Atsijungęs Dojo

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2006
  • Žinutės: 2046
  • Amžius: 47
  • -DOJO-

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Karate Goju Ryu klubas "DOJO"
« Atsakyti #32 įjungtas: 2008 Spa 15, 23:29:08 pm »
o kas ten?
Pagarbiai,
Dojo

Kovos menų teorija praktiškai - Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Norintys ieško galimybių, nenorintys - priežasčių

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2006
  • Žinutės: 4046
  • Lytis: Moteris

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #33 įjungtas: 2008 Spa 15, 23:38:16 pm »
O kas tau trukdo katas butent taip atlikti???  :chmm:
Manau, man trukdys tai, kad man jau 30 metukų, ir negaliu atsiduoti katoms taip, kaip jaunystėje, laiko stoka, traumos, o jaunystėje negalėjau atsiduoti taip, kad būtų rezultatai kaip pas Miloną, dėl šios priežasties: buvom savamoksliai gana, ir daug ką darėm pažiūrėję į video medžiagėlę ir pan. Todėl kažkiek klydinėjom po lankas.
Tiesiog save vertinu realiai, ir manau, kad kai kuriuos čempionato dalyvius ir jų lygį norėdama pasiekti galėsiu, o šio žmogaus - ne. Bet kad tai puiki vaizdinė medžiaga, išties rodanti žmonėm, kurie dar turi laiko tobulintis, ką kaip daryti, tai faktas.
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

Atsijungęs Smauglys

• Auksinis VIP narys
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2004
  • Žinutės: 3753
  • Amžius: 54
  • smauglys

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #34 įjungtas: 2008 Spa 15, 23:40:12 pm »
o kas ten?
Europos čempionatas.
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti  Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #34 įjungtas: 2008 Spa 15, 23:40:12 pm »

Atsijungęs Paladinas

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2006
  • Žinutės: 1902
  • Vieta: Liondonas
  • Šalis: england

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #35 įjungtas: 2008 Spa 15, 23:58:24 pm »
Manau, man trukdys tai, kad man jau 30 metukų, ir negaliu atsiduoti katoms taip, kaip jaunystėje, laiko stoka, traumos, o jaunystėje negalėjau atsiduoti taip, kad būtų rezultatai kaip pas Miloną, dėl šios priežasties: buvom savamoksliai gana, ir daug ką darėm pažiūrėję į video medžiagėlę ir pan. Todėl kažkiek klydinėjom po lankas.
Tiesiog save vertinu realiai, ir manau, kad kai kuriuos čempionato dalyvius ir jų lygį norėdama pasiekti galėsiu, o šio žmogaus - ne. Bet kad tai puiki vaizdinė medžiaga, išties rodanti žmonėm, kurie dar turi laiko tobulintis, ką kaip daryti, tai faktas.
Cia viena bobute (77-ties metu) Taekwondo uzsiimineja, na suprantama rezultaitai atatinkami ir savaime suprantama nereikia ish jos noreti Milon'o lygio, bet visgi...
O tu jau 30-ties save nurashai, lig planuotum maksimum dar kokius penkis metelius shiame pasaulyje pratemti...  :(

Tiesa pasakius pats nesu Briusas Li ar Džeki Čenas (ne stebuklingo lygio), bet Milono tos katos atlikime irgi nepamaciau kazko angamtishko...  :nezino:

AUJA
Kelionės keičia žmogų.!?
Taip keičia, tik ne būtinai į gerą pusę... :)

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2006
  • Žinutės: 4046

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #36 įjungtas: 2008 Spa 16, 00:06:41 am »
1. O tu jau 30-ties save nurashai, lig planuotum maksimum dar kokius penkis metelius shiame pasaulyje pratemti...  :(

2. Tiesa pasakius pats nesu Briusas Li ar Džeki Čenas (ne stebuklingo lygio), bet Milono tos katos atlikime irgi nepamaciau kazko angamtishko...  :nezino:
1. Ačiū, nenurašau. Bet yra šeima, bus vaikai, ir tikrai neturiu kažkokių stebuklingų iliuzijų, kad mano vaikai augs patys tarsi piktžolės patvory, o aš tuo tarpu tobulinsiu katas, nes kad taip jas daryt, reik daryt kas dieną ir ne po valandą trešas... Be to, su mano trauma aš džiaugiuosi, kad bent porą kartų per savaitę galiu į tas trešas nueit, ir atlaikyt kokią žiemos stovyklą su pora trešų per dieną kokias tris dienas. Kur jau čia tokios katos... (Sorry už OT šiokį tokį)
2. Taekvondo bobutės nei mačiau, nei žiūrėsiu, nes neišmanau taekvondo, komentuoti negaliu. Miloną galiu ;) Antgamtiško ten nieko nėra, faktas. Bet ilgametės treniruotės "prosvečivajet". Todėl, kad atlikimas artimas tobulybei. Jau vien tuo, kad kreipiamas dėmesys į kiekvieną mažiausią judesiuką, į kiekvieną piršto krustelėjimą, galvos pasukimą, į trajektoriją, dubens padėtis ideali, jokio "šatalinimosi" nė su žiburiu nerastum, nerealus lėtumo ir greičio santykis, jo labai trūko chebrai Ki-tei kompozicijoje per pasaulinį tradic. karatė čempionatą, taip sakant škias, būčiau teisėjas, neturėčiau paprasčiausiai prie ko prikibt...
O taip būna vis tiek nedažnai ir tiek  :P
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

Atsijungęs laiteriz

• Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2007
  • Žinutės: 1388

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #37 įjungtas: 2008 Spa 16, 12:43:14 pm »
Akių paganymui. Unsu kata atliekama Milon (Prancūzija):

Kažkada dalyvavau kartu viename Pasaulio čempionate. Mačiau atlikimą iš arti. Nerealu :respect:
Ačiū už galimybę palygint.. ;)
Net ir būdamas teisingame kelyje, gali tapti suvažinėtas, jei tiesiog ten sėdėsi. Nesistenk eiti senolių pėdomis - geriau rask tai, ko jie ieškojo!

Atsijungęs Vitiokas

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Бандито

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #38 įjungtas: 2008 Spa 16, 14:51:49 pm »
Visai noreciau  :chmm:
Я злой. Но память у меня плохая. И никуда я ничего не записываю. Могу отомстить, забыть, потом снова отомстить...
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Atsijungęs NiceGirl

• 1 kyu
  • *
  • Registracijos data: Sau 2007
  • Žinutės: 780
  • Amžius: 34
  • Šalis: lt
  • Duok durniui iš kelio.

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Protą eikit treniruoti...
« Atsakyti #39 įjungtas: 2008 Spa 22, 20:35:55 pm »
Mane labai kankina vienas klausimas del karate ir as noriu issiaiskinti ji iki galo :chmm: tikiuosi man i ji atsakysite :-)
 As esu girdejusi is pazystamu, ir viena mamos drauge ,kuri ilgus metus lanke karate, skundesi, kad karate labai traumuoja zmones. Suvaryti sanariai , stuburo problemos...Vienas i wt atejo is karate isvis labai suzalotas...Kai kurie isvis sako ,kad ilgiau karate palankius isvis invalidu galima pasidaryti.
 Del tokiu kalbu mano mama yra labai nusistaciusi pries karate. Ir kai as nuejau pas Smaugli i treniruote ir mama tai suzinojo, labai supyko. As labai noreciau suzinoti kaip yra istikruju, ar cia viskas yra perdeta :nezino:. Labai noreciau, kad mama pakeistu nuomone apie karate ir nebutu nusistaciusi vien tik del kalbu.
 Aciu uz demesi lauksiu komentaru ir atsakymu.
« Paskutinis taisymas: 2008 Spa 22, 20:50:46 pm nuo WTgirl »
vincent, qui se vincent – nugalės tas, kuris save nugalės.

« Atsakyti #39 įjungtas: 2008 Spa 22, 20:35:55 pm »

Atsijungęs Vitiokas

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Бандито

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #40 įjungtas: 2008 Spa 22, 20:45:52 pm »
Mane labai kankina vienas klausimas del karate ir as noriu issiaiskinti ji iki galo :chmm: tikiuosi man i ji atsakysite :-)
 As esu girdejusi is pazystamu, ir viena mamos drauge ,kuri ilgus metus lanke karate, skundesi, kad karate labai traumuoja zmones. Suvaryti sanariai , stuburo problemos...Vienas i wt atejo is karate isvis labai suzalotas...Kai kurie isvis sako kad ilgiau karate palankius isvis invalidu galima pasidaryti.
 Del tokiu kalbu mano mama yra labai nusistaciusi pries karate. Ir kai as nuejau pas Smaugli i treniruote ir mama tai suzinojo, labai supyko. As labai noreciau suzinoti kaip yra istikruju, ar cia viskas yra perdeta :nezino:. Labai noreciau kad mama pakeistu nuomone apie karate ir nebutu nusistaciusi vien tik del kalbu.
 Aciu uz demesi lauksiu komentaru ir atsakymu.
Dėl sąnarių ir stuburo: juos suvaryti galima bet kokioje sporto šakoje. Norint augt sveikai, vaikščiok į tokius užsiėmimus kaip mokykloj buvo kūno kultūra. 
Antras - dažniau lankytis sporto medicinos centre, tikrint savo sveikatą, tausoti ją.
Jei sportuoji sau, tai nemanau kad suvarysi savo sveikatą, o jei užsiimi profesionaliai, tai tada reikia pagalvot, ar nori aukot sveikatą dėl rezultato. Jei taip, tai nereik klausyt kitų.
Bet tikrai prieštarauju kad karatė suvaro sąnarius greičiau už kitas sporto šakas.  :teisejas:

vykis92

• Svečias
« Atsakyti #41 įjungtas: 2008 Spa 22, 21:14:38 pm »
Gali būt, kad maždaug lapkriti ir mano miestelyje bus organizuojamos Tradicinio karatė treniruotės, tad laukiu nesulaukiu  :-D :yeahhh: ir tikiuosi kad nebus jokių trikdžių (kaina, laikas ir pns.)

Atsijungęs NiceGirl

• 1 kyu
  • *
  • Registracijos data: Sau 2007
  • Žinutės: 780
  • Duok durniui iš kelio.

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Protą eikit treniruoti...
« Atsakyti #42 įjungtas: 2008 Spa 22, 21:31:46 pm »
Dėl sąnarių ir stuburo: juos suvaryti galima bet kokioje sporto šakoje. Norint augt sveikai, vaikščiok į tokius užsiėmimus kaip mokykloj buvo kūno kultūra. 
Antras - dažniau lankytis sporto medicinos centre, tikrint savo sveikatą, tausoti ją.
Jei sportuoji sau, tai nemanau kad suvarysi savo sveikatą, o jei užsiimi profesionaliai, tai tada reikia pagalvot, ar nori aukot sveikatą dėl rezultato. Jei taip, tai nereik klausyt kitų.
Bet tikrai prieštarauju kad karatė suvaro sąnarius greičiau už kitas sporto šakas.  :teisejas:
As esu skaiciusi lietuviskai , knygute apie karate.Ten buvo parasyta apie grudinimus.(Ir mane labai prajuokino knygutes sukis  :D mazdaug : perskaites ta knygute tapsi karate meistru) tai va ten buvo parasyta ,kad mazdaug reikia griuvineti  nuo kedes, prasyti kad tave dauzytu pagaliu, kad du draugai issiubuotu ir metytu ant zemes ir t.t nezinau bent jau man atrodo ,kad tai yra per ziauru :nezino: bet is kitos puses , tokiam uzgrudintam zmogui gatveje neturetu but baisu :-)
Jeigu istiesu yra toks grudinimas, tai itariu, kad ne daug zmoniu istveria tokias treniruotes.
vincent, qui se vincent – nugalės tas, kuris save nugalės.

Atsijungęs Steve

• Yondan (4 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2007
  • Žinutės: 2742

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #43 įjungtas: 2008 Spa 22, 21:44:45 pm »
As esu skaiciusi lietuviskai , knygute apie karate.Ten buvo parasyta apie grudinimus.(Ir mane labai prajuokino knygutes sukis  :D mazdaug : perskaites ta knygute tapsi karate meistru) tai va ten buvo parasyta ,kad mazdaug reikia griuvineti  nuo kedes, prasyti kad tave dauzytu pagaliu, kad du draugai issiubuotu ir metytu ant zemes ir t.t nezinau bent jau man atrodo ,kad tai yra per ziauru :nezino: bet is kitos puses , tokiam uzgrudintam zmogui gatveje neturetu but baisu :-)
Jeigu istiesu yra toks grudinimas, tai itariu, kad ne daug zmoniu istveria tokias treniruotes.
Kas nori tas ištveria...
Koks skirtumas, kur ta sušikta esmė jei jos vistiek nėra...

Atsijungęs Zigzaueris

• 2 kyu
  • *
  • Registracijos data: Bal 2008
  • Žinutės: 697

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #44 įjungtas: 2008 Spa 22, 21:47:41 pm »
Na grūdinimas neprošal,bet bent jau pas mus ,tai akcentuojama sveikatos svarba.Tiesiog reikia dirbt pagal galimybes.

« Atsakyti #44 įjungtas: 2008 Spa 22, 21:47:41 pm »