Pagrindines diskusijos > Treniruotės
KATANA ( Galimybės įsigyti, bei reikalingumas )
Intrested:
Čia jau kokius pora metų neduoda man ramybės mintis, jog norėčiau įsigyti japonišką kardą - kataną. Čia daug skaičiau :book1:, internete ieškojau, ir kad ir kaip stengiausi, Lietuvoje surasti parduotuvės, kurioje pardavinėtu tikrus (kovinius :yes:, pagalastus :kirvis: ) kardus , kaip ir neradau :nezino: , yra Kaune "Katanaja" , bet kiek pats buvau ten, kiek vasarą mačiau jų pasiūlymus (nenori nieko įžeisti, bet mano nuomone jie tinka kokiam teatrui gal (nebent...)), tai nieko gero kaip sakant... :chmm:
Tai norėjau pasiteirauti pas kolegas :angel: , gal ką žinote? Kokios underground parduotuvėles yra ar kaip :D ?
Kalba eina apie tikrus kardus , o ne apie muliažus.
Tai vat, pagrindinis klausimas ir būtu, kur ir kokiu būdu Lietuvoje galima susiveikti gerą Kataną :P ?
Ir dar...
Ką manote apie tokio daikto reikalingumą ?
(Asmeninės nuomonės :rolleyes: )
Lonsas:
del reikalingumo tai nzn. nebent kolekcininkams arba del grozio. daugiau tai kam? ka samurajus tu? zmoniu tai pjaustyt neisi, o desra labai nepatogu :) tai vat man asmeniskai atrodo kad leist babkiu ant to nelabai verta, jei nesi fanatikas :)
kiek is kolegu zinau, tai, kad LTU nelabai nusipirksi toki dalyka, gal kas rimciau besidomintis kitos info turi, nzn, negarantuoju :)
Raimis:
Reikalingumo- jokio. Nebent savo ego pamaloninti. O, isigyti, kiek zinau- mazai sansu. Tai yra ginklas, kurio be specialiu leidimu i Lietuva neivesi.
Dojo:
su tikra katana bus sunkoka tau lietuvoje, kad ir japonijoje cia i lietuva ivezt kaip Raimis sake bus sunkoka. paklausyk lonso ir raimio issakytu nuomoniu, jie abu parase tai su kuo ir as visiskai sutinku, juk nelakstysi po kiema ir vistu nesigainiosi, plius savo ego gali pamaloninti tikrai originaliai atrodancia katana is kauno tos parduotuveles ar siaip is kur. pamastyk kam tau to reikia ir ar tikrai tu ta katana tikra isnaudosi ar tik dulkes valysi. cia dideli pinigai ir ar verta tiek moket uz daikta kuri isnaudosi lygiai tiek pat kiek neoriginala. nu, bet cia tamstos reikaliukas, mes galim patart, o paciam reiks apsisprest ;-)
Intrested:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba Prisijungtidaugiau tai kam? ka samurajus tu?
--- Baigti citatą ---
:-D :-D ;-) :-D :-D / TAIP :handshake:
Registruotis arba Prisijungtiman asmeniskai atrodo kad leist babkiu ant to nelabai verta, jei nesi fanatikas :)
--- Baigti citatą ---
Dar ir koks fanatikas :kirvis:
Registruotis arba PrisijungtiReikalingumo- jokio.
--- Baigti citatą ---
Pagrindas - treniruotėm. Niekada nemokėsi valdyti kardo, jei sedėsi savo šiltoj Dojo ir mosikuosi mediniu bokenu :bo: (sorry, nebuvo bokeno :D )
Reikia mokėt laikyti tikrą kardą, atlikti kirčius, blokus. Ir taip toliau pagal sarašą... :rolleyes:
O ten iš medinio ne ką ir neišspausi, nei suvokimas ateina, nei pagarba.. :no:
Na bet pradžiai reikia daug samoningumo :senis:
Registruotis arba PrisijungtiTai yra ginklas, kurio be specialiu leidimu i Lietuva neivesi.
--- Baigti citatą ---
Gal galima ką plačiau? Jei reikės tai susiveiksiu.. :chmm:
Registruotis arba Prisijungtipamastyk kam tau to reikia ir ar tikrai tu ta katana tikra isnaudosi ar tik dulkes valysi. cia dideli pinigai ir ar verta tiek moket uz daikta kuri isnaudosi lygiai tiek pat kiek neoriginala. n
--- Baigti citatą ---
Reikia, ir labai. Mąsčiau 2 metus ir dar nepersigalvojau... Manau pagaliau pribrendau tokiam prikiniui :senis:
O išnaudosiu tai 200% , nežinau kaip jums :nezino: ,bet man Katana ne tik pagalastas geležies gabalas... :senis:
Registruotis arba Prisijungtinu, bet cia tamstos reikaliukas, mes galim patart, o paciam reiks apsisprest ;-)
--- Baigti citatą ---
Ir labai dėkuj už patarimus, ir teisę apsispręsti :D
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją