AutoriusTema: 1.Regejimo problemos.Pasiulymai?  (Skaityti 43541 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs Steve

• Yondan (4 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2007
  • Žinutės: 2742
  • Amžius: 34
  • Vieta: Vilnius
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: 1.Regejimo problemos.Pasiulymai?
« Atsakyti #90 įjungtas: 2009 Sau 20, 00:28:56 am »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
radau ebay pirkti už 3 australijos dolerius, tik neaišku kiek parsiuntimas kainuotų  :D
Aš irgi ebay mačiau... Jau norėjau imti, bet parsipumpavau iš amerikos  :yeahhh: , greitis tai buvo super iki 20kb/s ...  Jei kas nori kreipkitės, kaip nors susipumpuosim.  :-)
Koks skirtumas, kur ta sušikta esmė jei jos vistiek nėra...

Atsijungęs Rolis

• Auksinis VIP narys
  • Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Vas 2006
  • Žinutės: 1593
  • Amžius: 53
  • Vieta: kns
  • Šalis: lt

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #91 įjungtas: 2009 Sau 20, 00:30:43 am »
Aš irgi ebay mačiau... Jau norėjau imti, bet parsipumpavau iš amerikos  :yeahhh: , greitis tai buvo super iki 20kb/s ...  Jei kas nori kreipkitės, kaip nors susipumpuosim.  :-)
hey žmogau, aš pirmas eilėj  :alus:
įtempk presą

Atsijungęs Berserk

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bal 2006
  • Žinutės: 2090
  • Amžius: 40
  • Vieta: Kaunas
  • Šalis: mt
  • skype - skovoroda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #92 įjungtas: 2009 Sau 20, 00:44:33 am »
Ryt kompe turesiu.
aeterna
Я дерусь потому что ... дерусь (c) Портос
Смотри на мир простодушно как только что народившийся бычок, и не доискивайся до причин. Яо

Atsijungęs Rolis

• Auksinis VIP narys
  • Nidan (2 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #93 įjungtas: 2009 Sau 20, 00:47:24 am »
Ryt kompe turesiu.
ir tu? :o tafai greit per skaipą man  :respect:
įtempk presą

Atsijungęs Berserk

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bal 2006
  • Žinutės: 2090
  • Amžius: 40
  • Vieta: Kaunas
  • Šalis: mt
  • skype - skovoroda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #94 įjungtas: 2009 Sau 20, 00:50:14 am »
Aš apie tai tai pagalvosiu ....  :rolleyes:
aeterna
Я дерусь потому что ... дерусь (c) Портос
Смотри на мир простодушно как только что народившийся бычок, и не доискивайся до причин. Яо

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #94 įjungtas: 2009 Sau 20, 00:50:14 am »

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2006
  • Žinutės: 4046
  • Amžius: 46
  • Šalis: 00
  • Lytis: Moteris

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #95 įjungtas: 2009 Sau 20, 09:26:42 am »
Neturėkit liaudis iliuzijų su tom jogom. Tarybiniais laikais tas turbūt vadinosi mankšta akim, ale tiesiog techniškai neįmanoma jokiom mankštom ir jogom pakeisti regėjimo  :luztu:
Ir svarbiausia - nespoksokit į ryškius šviesos šaltinius, kaip buvo siūlyta vieno grandmeisterio trumparegystės klausimais...
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

Atsijungęs laiteriz

• Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2007
  • Žinutės: 1388

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #96 įjungtas: 2009 Sau 20, 10:26:15 am »
Neturėkit liaudis iliuzijų su tom jogom. Tarybiniais laikais tas turbūt vadinosi mankšta akim, ale tiesiog techniškai neįmanoma jokiom mankštom ir jogom pakeisti regėjimo  :luztu:
Stripuli,
jei kažkiek nusimanai apie akies struktūrą, tai žinosi, jog lęšiuko darbą kontroliuoja akies RAUMENYS. Regėjimo problemos dažnai susijusios su jų pertempimu arba nusilpimu. Teigti, kad negalima treniruoti regėjimo yra tas pats, kas teigti, jog jokie atsispaudimai, pritūpimai ar atsilenkimai neturi įtakos kovos meno technikai ir yra betikslis užsiėmimas. Iš tiesų - tie, kas treniruojatės salėje, neturėkite jokių iliuzijų...  :nezino:
Net ir būdamas teisingame kelyje, gali tapti suvažinėtas, jei tiesiog ten sėdėsi. Nesistenk eiti senolių pėdomis - geriau rask tai, ko jie ieškojo!

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #97 įjungtas: 2009 Sau 20, 13:24:46 pm »
Stripuli,
jei kažkiek nusimanai apie akies struktūrą, tai žinosi, jog lęšiuko darbą kontroliuoja akies RAUMENYS. Regėjimo problemos dažnai susijusios su jų pertempimu arba nusilpimu. Teigti, kad negalima treniruoti regėjimo yra tas pats, kas teigti, jog jokie atsispaudimai, pritūpimai ar atsilenkimai neturi įtakos kovos meno technikai ir yra betikslis užsiėmimas. Iš tiesų - tie, kas treniruojatės salėje, neturėkite jokių iliuzijų...  :nezino:
Laiteriz, aš praktikė... Mankštą akim dariau intensyviai ir ilgai - porą metų, kasdien. Spėk, kokie rezultatai? Ogi progresuojanti trumparegystė  :luztu: Tiesiog mankšta turi būt nuolatinė, pora valandų ar dar mažiau per dieną nepadės.
Ir išties yra vienas būdas priversti akis dirbti ir stabdyti trumparegystę (gal rašiau ,tada sorry, neturiu laiko visą temą skaityt) - nešiot mažesnių dioptrijų akinius ir lešiukus - nepersistengiant, lęšiai apie 2 dioptrijom mažesni, akiniai apie 1-a, tada akys treniruojamos absoliučiai nuolat ir non stop - rezultatai bent man puikūs...
Prie mankštų akys blogėdavo po dioptriją per metus, nuo tada, kai ėmiau taikyt šią praktiką, iki dabar per 17 metų pablogėjo regėjimas 2 dioptrijom viena akis, 3 kita... Nu tai skirtumas yra... Šiaip suaugus apskritai blogėjimas vyksta lėčiau, bet prieš 17 metų dar nebuvau suaugus, galėjo būti ir daug blogiau, vadinasi :)
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

Atsijungęs Rolis

• Auksinis VIP narys
  • Nidan (2 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #98 įjungtas: 2009 Sau 20, 13:30:27 pm »
Laiteriz, aš praktikė... Mankštą akim dariau intensyviai ir ilgai - porą metų, kasdien. Spėk, kokie rezultatai? Ogi progresuojanti trumparegystė  :luztu: Tiesiog mankšta turi būt nuolatinė, pora valandų ar dar mažiau per dieną nepadės.
Ir išties yra vienas būdas priversti akis dirbti ir stabdyti trumparegystę (gal rašiau ,tada sorry, neturiu laiko visą temą skaityt) - nešiot mažesnių dioptrijų akinius ir lešiukus - nepersistengiant, lęšiai apie 2 dioptrijom mažesni, akiniai apie 1-a, tada akys treniruojamos absoliučiai nuolat ir non stop - rezultatai bent man puikūs...
Prie mankštų akys blogėdavo po dioptriją per metus, nuo tada, kai ėmiau taikyt šią praktiką, iki dabar per 17 metų pablogėjo regėjimas 2 dioptrijom viena akis, 3 kita... Nu tai skirtumas yra... Šiaip suaugus apskritai blogėjimas vyksta lėčiau, bet prieš 17 metų dar nebuvau suaugus, galėjo būti ir daug blogiau, vadinasi :)
na vienas pavyzdys dar ne pavyzys, ypač medicinoj  :senis:
įtempk presą

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #99 įjungtas: 2009 Sau 20, 13:33:05 pm »
na vienas pavyzdys dar ne pavyzys, ypač medicinoj  :senis:
Pakelkim archyvus akių ligų ligoninės, kur 15 metų buvo intensyviai vaikučiai gydomi akių mankštele, ir pažiūrėkim, ar nors vienam trumparegystė dingo  :luztu: Bent mano "palatos draugam", gulėjusiem ne vieną kartą, jokio pagerėjimo nesimatė, na, ir šiaip įrodyta, kad mankšta nepadeda. Nors visai tikiu - jei daryt ją kasdien 8 valandas per parą, turėtų padėti. Tik kas turės tiek laiko, a? AAAA?

« Atsakyti #99 įjungtas: 2009 Sau 20, 13:33:05 pm »

Atsijungęs laiteriz

• Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2007
  • Žinutės: 1388

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #100 įjungtas: 2009 Sau 20, 14:08:50 pm »
Pakelkim archyvus akių ligų ligoninės, kur 15 metų buvo intensyviai vaikučiai gydomi akių mankštele, ir pažiūrėkim, ar nors vienam trumparegystė dingo  :luztu: Bent mano "palatos draugam", gulėjusiem ne vieną kartą, jokio pagerėjimo nesimatė, na, ir šiaip įrodyta, kad mankšta nepadeda. Nors visai tikiu - jei daryt ją kasdien 8 valandas per parą, turėtų padėti. Tik kas turės tiek laiko, a? AAAA?
Stripuli,
tai ar problema mankštoje? Čia man primena istoriją apie amerikietę, kuri nusiperka kokį nors vaistą, skirtą sulieknėjimui, jį išgeria prieš pietus ir čia pat nesidrovėdama užsisako penkis hamburgerius bei vieną bigmaką pietums. Su dietine kola! Joks pratimas akims nėra stebuklinga piliulė. Tiesiog tu arba rūpiniesi jomis, arba ne, atsižvelgdama ne tik į mankštos darymą, bet ir ilgą sėdėjimą prie monitoriaus ir t.t. Jei žmogus kalbėtų apie kovos meną, kad kovos menas yra š..as, nes jis nuėjo į vieną treniruotę ir jo ten nepavertė super-kovotoju, tai tikriausiai nusijuoktum jam į akis. Lygiai taip pat keistai pažiūrėtum, jei jis skųstusi, kad metų metais daro atsispaudimus, bet vis vien gauna į nosį, todėl atsispaudimai yra irgi š..as. O dabar kalbi apie regėjimą, ir tai atrodo teisinga ir neginčijama, nes tai tavo asmeninė patirtis... Pavyzdys - ne įrodymas. Aš galiu daugybę kontrpavyzdžių pateikti, ir galiu pagrįsti, kodėl pratimai akims yra naudingi. Ar tu gali objektyviai pagrįsti? Tai, kad tau atrodo, jog Saulė sukasi aplink Žemę, dar nereiškia, kad taip ir yra...
Net ir būdamas teisingame kelyje, gali tapti suvažinėtas, jei tiesiog ten sėdėsi. Nesistenk eiti senolių pėdomis - geriau rask tai, ko jie ieškojo!

Atsijungęs Steve

• Yondan (4 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #101 įjungtas: 2009 Sau 20, 14:34:04 pm »
Ir svarbiausia - nespoksokit į ryškius šviesos šaltinius, kaip buvo siūlyta vieno grandmeisterio trumparegystės klausimais...
Nū.. Ką aš galiu pasakyt... Jau geriau mirsiu stengdamasis kad akys matytu normalei negu, neiko nedarysiu... Pas mane akys -2 nesieka tai pagal tave neturėčiau nešioti akinių? Nu aš jų ir nenešioju... Ira kažkaip labai kaifova nesjaučiuosi laisvas kad nereikia neiko ant nosies dėtis... Jei ne teisės, ar mokslai aš ir per pamokas, ar už vairo, jų nenešiočiau... Bet galiu pasakyt kad tie pratimai padeda. O visų pirma reikia žiūrėti į tikėjima. Čia tas pats, jei tu teigtum kad karatė š bet vies tiek jį mokaisi... Viskas šiam pasauly pagrysta tikėjimu... Tai kad ša nesugriauk paskutinės vilties liaudžai praregėti...

Atsijungęs Steve

• Yondan (4 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #102 įjungtas: 2009 Sau 20, 14:38:18 pm »
hey žmogau, aš pirmas eilėj  :alus:
Tai imkit mano skype, ir rašykit, parpumpuosiu, vos 200 mb užima...

Atsijungęs Asia

• Auksinis VIP narys
  • Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 1410
  • Amžius: 50
  • Smėlis prasismelkia visur...

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Andrius Baškatovas-Asia
« Atsakyti #103 įjungtas: 2009 Sau 20, 16:28:40 pm »
O aš dabar matau gerai...   :rolleyes:
Pastaruosiu 8 metus.
Ir kasdien dirbu 8 valandas prie kompo (ir dar kelias valandas po treniruočių, mokslų - namie).

Ir nesiparinu nei dėl akų pratimų (kuriuos dariau pora metų - padėjo tik tiek, kad trukdydavo užmigt, nes darydavau prieš miegą).
Ir nesiparinu dėl akinių, nes ir taip jų nekenčiau.  :banging:
Ir nesiparinu dėl lęšių, nors nešiojau juos gal 10 metų (kai tik pasirodė LT, iškart nusipirkau - dar tokius baisius, stiklinius). Atsimenu, paskutiniais metais mėnesinius lęšius keisdavau dažnai - sunešiodavau 3 poras per 2 mėnesius. Kitaip akys streiką paskelbdavo.  :-(

:bandit: :bandit: :bandit: :bandit:

Lažinamės, kad atspėsiu tavo vardą iš trijų... smūgių!!

Atsijungęs Steve

• Yondan (4 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #104 įjungtas: 2009 Sau 20, 16:38:42 pm »
O aš dabar matau gerai...   :rolleyes:
Pastaruosiu 8 metus.
Ir kasdien dirbu 8 valandas prie kompo (ir dar kelias valandas po treniruočių, mokslų - namie).

Ir nesiparinu nei dėl akų pratimų (kuriuos dariau pora metų - padėjo tik tiek, kad trukdydavo užmigt, nes darydavau prieš miegą).
Ir nesiparinu dėl akinių, nes ir taip jų nekenčiau.  :banging:
Ir nesiparinu dėl lęšių, nors nešiojau juos gal 10 metų (kai tik pasirodė LT, iškart nusipirkau - dar tokius baisius, stiklinius). Atsimenu, paskutiniais metais mėnesinius lęšius keisdavau dažnai - sunešiodavau 3 poras per 2 mėnesius. Kitaip akys streiką paskelbdavo.  :-(

:bandit: :bandit: :bandit: :bandit:
Nu o paskui bus afigena, su kokia katarakta ar dar kokiu š akyje vaikščiot... Operacija lyginu su akiniais ar lešiais..

« Atsakyti #104 įjungtas: 2009 Sau 20, 16:38:42 pm »