AutoriusTema: 1.Regejimo problemos.Pasiulymai?  (Skaityti 43965 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs pelkė

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Vas 2006
  • Žinutės: 1688
  • Amžius: 51
  • Vieta: Klaipėda
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • http://www.nautilius.lt
Re: 1.Regejimo problemos.Pasiulymai?
« Atsakyti #60 įjungtas: 2008 Lap 14, 00:53:48 am »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Ir kokius ji metodus siūlo? :chmm: Gal galima plačiau? Taip pat kas per autorė: medikė, savamokslė ar kas?

Yra toks mokslas kaipo-šarlatanizmas/ananizmas , vien žo - kol turi pinigu, tol mes tave gydi.. mešim... ir t.t.
niekas manes neparklupdys ant kelių - kaip gulėjau , taip ir gulėsiu ...

Atsijungęs Berserk

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bal 2006
  • Žinutės: 2090
  • Amžius: 40
  • Vieta: Kaunas
  • Šalis: mt
  • skype - skovoroda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #61 įjungtas: 2008 Lap 14, 04:29:50 am »
Yra toks mokslas kaipo-šarlatanizmas/ananizmas , vien žo - kol turi pinigu, tol mes tave gydi.. mešim... ir t.t.
Pelke nu ne nado iškarto taip greštai, mano sese su Norbekovu nestyprei, bet pasitaise regejimą.
aeterna
Я дерусь потому что ... дерусь (c) Портос
Смотри на мир простодушно как только что народившийся бычок, и не доискивайся до причин. Яо

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2006
  • Žinutės: 4046
  • Amžius: 47
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: 00
  • Lytis: Moteris

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #62 įjungtas: 2008 Lap 14, 14:32:27 pm »
Pelke nu ne nado iškarto taip greštai, mano sese su Norbekovu nestyprei, bet pasitaise regejimą.
Jei galima, kaip tiksliai, per kokius pratimus?
Bo aš tai pavyzdžiui visam gyvenimui tinklainę išsisvilinau, tiesa, man buvo nedaug metukų, tai ką mama pasiskaičius liepė daryt, tą ir dariau... Regėjimas nepagerėjo  :luztu:
Beje, vienintelis būdas, kad regėjimas smarkiai neblogėtų - naudoti silpnesnius akinius ir lęšius per dioptriją ar pusantros, jogei akių raumenys nuolatos dirbtų.
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

Atsijungęs kensen

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2006
  • Žinutės: 2355
  • Amžius: 54
  • KenYuKai

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #63 įjungtas: 2008 Lap 14, 14:41:58 pm »
Trumparegystė  :oho: yra ne liga, o prisitaikymas... ir kaina už N'telektą  :D

google

• Svečias
« Atsakyti #64 įjungtas: 2008 Lap 14, 19:23:47 pm »

Aš, kol nežinau, kas per metodai/pratimai kurie lyg ir turėtų gerint regėjimą, drąsiai negaliu teigt, kad tai šarlatanizmas, bet tokia mintis kilo..
Susiradau knygos aprašą:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti,
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti,
nežinau, gal man tik taip atrodo, bet siūloma sensacija, apie kurią kažkaip plačiai nekalbama..Nei vienas akių gydytojas nebuvo apie jokį stebuklingą metodą net užsiminęs, o juk jie tobulinasi visą laiką ir naujienas skaito visą laiką..
Tai, ką atsiliepia apie kataraktą ir glaukomą- išvis sunkiai suvokiamas dalykas: katarakta realiai išgydoma tik chirurginiu būdu, glaukoma apskritai nepagydoma ir progresuoja iki visiško apakimo..O, pasak knygos, žmogui nebereiks net medikamentų!  :nezino:
Rašo, kad knygos autorius profesorius ir oftalmologas, tad visiškos nesąmonės knygoj neturėtų būt..Labiausiai tikėtina, kad poveikis tų kažkokių metodikų tik trumpalaikis arba pagerina, bet nežymiai..

P.S. Trumparegystė tikrai yra liga  :-)

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #64 įjungtas: 2008 Lap 14, 19:23:47 pm »

vykis92

• Svečias
« Atsakyti #65 įjungtas: 2008 Lap 14, 20:35:04 pm »
Trumparegystė yra prakeiksmas

Atsijungęs HARDCORE

• 4 kyu
  • *
  • Registracijos data: Vas 2008
  • Žinutės: 291
  • Amžius: 44
  • hardcore till death

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • mmashop
« Atsakyti #66 įjungtas: 2008 Lap 15, 11:20:32 am »
Na as kaip naturaliu metodu salininkas, siulau naturaliu ka tik isspaustu sulciu terapija is darzoviu ir vaisiu (tik pries tai pasiskaitykite ka su kuo maisyti daryti ir pan. Jai ka tai galiu patarti). Turejau ir as regejimo problemu, nedideliu, nes pas okulista kokiu 5 apatiniu eiluciu nemaciau. Pagerus viena akim matau jau kaip ir normaliai, o kita tik paskutines nematau. Nepades tai nepades, neko neprarasit. Gi nemaiso vartojant net vaistus ar kitus metodus. Tiesiog gausit gera doze vitaminu, mineraliniu drusku ir dar fermentu. Trukumas tik tas kad gera sulciaspaude reikianusipirkti ir netingeti ta daryti :-).
"Empty your mind, be formless, shapeless - like water. Now you put water into a cup, it becomes the cup, you put water into a bottle, it becomes the bottle, you put it in a teapot, it becomes the teapot. Now water can flow or it can crash. Be water, my friend." - Bruce Lee

Atsijungęs Asia

• Auksinis VIP narys
  • Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lie 2004
  • Žinutės: 1410
  • Amžius: 50
  • Šalis: lt
  • Smėlis prasismelkia visur...

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Andrius Baškatovas-Asia
« Atsakyti #67 įjungtas: 2008 Lap 15, 11:43:10 am »
O aš tai kaip lazerinio peilio "gerbėjas" nuo  -6,5 iki "gerai" pradėjęs matyt, niekada nesiųlysiu žmogeliui kuris mato mažiau nei (-3), gert visokių pripravų/atravų, nes jos jau nebepadeda niekaip. Pats praėjau per visokias nesąmones, ir tik peilis mane išgydė..  :bandit:
Mano žmona irgi gulėsi po lazeriu ir pasikoregavo ne tik minusą, bet astigmatizmą (ką siųlo "celiteli" šiuo klausimu?).
Skeptikai (ne tu Marti) galit toliau skaičiuot, kaip mano gero regėjimo dienos artėja prie kažkokio limito - jau 8 metai po operacijos - jaučiuosi puikiai ir matau taip pat gerai.  :dance:
Lažinamės, kad atspėsiu tavo vardą iš trijų... smūgių!!

google

• Svečias
« Atsakyti #68 įjungtas: 2008 Lap 15, 16:53:36 pm »
Aš ko gero įsirašau save į tų skeptikų gretas dėl regėjimo korekcijos lazeriu.. :rolleyes: Smagu, kad regėjimas pasitaiso, bet kad lazeris suplonina rageną- o čia jau visai neviliojančiai skamba..Tokia ragena daug lengviau pažeidžiama- vadinasi, kelias infekcijai paprastesnis..

Atsijungęs Rolis

• Auksinis VIP narys
  • Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Vas 2006
  • Žinutės: 1593
  • Amžius: 53
  • Vieta: kns

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #69 įjungtas: 2008 Lap 17, 22:00:09 pm »
Aš ko gero įsirašau save į tų skeptikų gretas dėl regėjimo korekcijos lazeriu.. :rolleyes: Smagu, kad regėjimas pasitaiso, bet kad lazeris suplonina rageną- o čia jau visai neviliojančiai skamba..Tokia ragena daug lengviau pažeidžiama- vadinasi, kelias infekcijai paprastesnis..
ji ploninama tik mikronais ;)
įtempk presą

« Atsakyti #69 įjungtas: 2008 Lap 17, 22:00:09 pm »

Atsijungęs Asia

• Auksinis VIP narys
  • Shodan (1 dan)
  • *
  • Žinutės: 1410
  • Amžius: 50
  • Smėlis prasismelkia visur...

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Andrius Baškatovas-Asia
« Atsakyti #70 įjungtas: 2008 Lap 17, 22:46:54 pm »

Susilpnėjo dviem mikronais.
Realiai niekam nepakenkė. Bent jau man nesakė.. :)
O infekcijos... Tai tau su 11 mikronų ragena, ar man su 9 mikronų ragena - manau, kad beveik vienodai turim šansų užsikrėst ar dar kitaip užsizarazint. Todėl man tai visai nebuvo rodiklis. O kad galiu sportuot, nardyt ir šaudyt be linzių/akinių - man tai tik dar didesnis pilnavertiško gyvenimo papildymas. Ir jei aš 50-ies metų šiek tiek blogiau bematysiu, tai man jau nebebus kliūtis ir solidžiai pasibalnot akinius (o gal atsiras dar kokių naujovių, su šiuolaikinės medicinos laimėjimais?).
Lažinamės, kad atspėsiu tavo vardą iš trijų... smūgių!!

google

• Svečias
« Atsakyti #71 įjungtas: 2008 Lap 18, 15:00:39 pm »
Nebūtinai komplikacijų (kad ir mano minėtos infekcijos) po lazerio korekcijos operacijų gali kilti iškart- būtent dėl to, kad nežinau, kas gali būti vėliau, tokios operacijos nesiryžčiau darytis- o kam to reikia? Lazeris pačios ligos vis tiek neišgydo, tai labiau kosmetinė operaciją, nes tik pašalina ydą.
Truputėlį paieškojau info, kur būtų daugiau, labai paprastai ir vienoj vietoj apie lazerio minusus parašyta:
Citata
Objektyvūs gydytojai nerekomenduoja tokių operacijų. Visų pirma, senatvėje bus sunku išsirinkti akinius. Ne vienam, sulaukusiam 40-50 metų, tenka operuoti kataraktą. Prieš tokią operaciją, norint parinkti dirbtinio lęšiuko dydį, specialiu aparatu išmatuojamas ragenos kreivumas bei akies ašies ilgis. Jeigu ragena jau būna keista lazeriu, tai aparato apskaičiavimai bus klaidingi. Tokiu atveju kataraktos operacija nesibaigs sėkmingai. Jei senatvėje susergama glaukoma, matuodami akies spaudimą, gausime gerą, bet neteisingą jo dydį. Žmogus gali skaudžiai nukentėti, jei spaudimas iš tiesų yra per aukštas. Dėl lazeriu atliktų operacijų gydytojas gali nepamatyti tokių ligų ir žmogus gali apakti
("Vakarų ekspresas" 2008 11 18)
Taip kad ir tie vos keli pašalinti ragenos mikronai ilgainiui gali turėti didelę reikšmę  :senis: Bet aišku, kiekvienas renkamės, kas manom mum yra/ar bus geriau  :-)

Atsijungęs Lonsas

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Žinutės: 4094
  • Amžius: 38
  • Vieta: Kaunas

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #72 įjungtas: 2008 Lap 18, 15:54:49 pm »
nu vakaru ekspresas man nekoks autoritetas atrodo.
ka tuomet google pasiulytumet jei pas zmogu kokie -6? nebesportuot? ar nebegyvent? labai sunku su minusu prisitaikyt.
"Ne viska gyvenime gali pasiekti kumsciais, kartais i rankas reikia pasiimti didele gera lazda." Sena filipinieciu patarle :D

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2006
  • Žinutės: 4046
  • Amžius: 47
  • Lytis: Moteris

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #73 įjungtas: 2008 Lap 18, 16:05:58 pm »
ka tuomet google pasiulytumet jei pas zmogu kokie -6? nebesportuot? ar nebegyvent? labai sunku su minusu prisitaikyt.
Vaje vaje kaip sunku... Pas mane va -10, ir kažkaip prisitaikau  :luztu: Ir sportuoju, ir gyvenu...
Nors šiaip, keista kad dar darė su -6, man rodos, iki -4 daro, o gal ir klystu, gal ir -6 paskutinė ploninimo riba. Svarbiausia, kad viskas gerai, pusbrolis dailininkas va irgi išsioperavo su pirmąja banga, jau 10 metų kaip vaikšto matydamas, ir gerai viskas...
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

google

• Svečias
« Atsakyti #74 įjungtas: 2008 Lap 18, 18:34:08 pm »

Teisybė, visuomeniniais leidiniais per daug nereikėtų pasitikėti kas liečia medicininę tematiką (na, gal ir kitas mokslines temas), bet ši citata, mano akimis, yra visai tinkama, nes tą, ką ten rašo, mokiausi ir aš- nesąmonių nepastebėjau.
O regėjimo korekcijų būdų dabar yra pakankamai: man priimtiniausios- akiniai, na, ir lęšiai dar visai nieko. Tad kol įmanoma šiom priemonėm koreguot regą, nematau reikalo darytis chirurginę intervenciją (tai visuomet rizikingiau nei koncervatyvus būdas). O jei regėjimas itin blogas- yra intraokuliniai lęšiai (čia chirurginis būtų metodas). Gal dar kokie metodai yra, bet aš jų nežinau arba man jie neužsifiksavo..

« Atsakyti #74 įjungtas: 2008 Lap 18, 18:34:08 pm »