AutoriusTema: 1.Regejimo problemos.Pasiulymai?  (Skaityti 43930 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Gx4

• Svečias
Re: 1.Regejimo problemos.Pasiulymai?
« Atsakyti #45 įjungtas: 2007 Rgp 21, 20:04:41 pm »
yra toks budas ortokorekcija- neseniai suzinojau.
Nakciai isidedi  kietus lesius, kurie deformuoja lesiuko forma, diena gali issiimti.
po to vel nakciai isidet reik, nesidedant lesiukas sugrizta i pradine forma.
Kaina 1 lesis - 1000 lt ..

daugiau Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
ryt vaziuoju ziures ar man tinka ar ne, nes ten dar turi atitikt akies kazkokius parametrus  :chmm:

vykis92

• Svečias
« Atsakyti #46 įjungtas: 2008 Spa 28, 19:50:31 pm »
Savo dideliam džiaugsmui galbūt Lapkriti gausiu išbandyt tradicini karatė, bet nežinau ką daryt su savo akimis, nes turiu kiek daugiau nei -3,5 trumparegyste. Ką manot? Su akiniais ten čiuju nepasitreniruosiu, o be akinių irgi gali but kėblumu? Galvoju reikėtu kontaktinius lešius pabandyt bet jie gali man ir netikti arba piniginė neleis.

Atsijungęs Akela

• 2 kyu
  • *
  • Registracijos data: Kov 2008
  • Žinutės: 629
  • Amžius: 46
  • Vieta: Vilnius
  • Lytis: Moteris

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #47 įjungtas: 2008 Spa 28, 20:00:32 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Savo dideliam džiaugsmui galbūt Lapkriti gausiu išbandyt tradicini karatė, bet nežinau ką daryt su savo akimis, nes turiu kiek daugiau nei -3,5 trumparegyste. Ką manot? Su akiniais ten čiuju nepasitreniruosiu, o be akinių irgi gali but kėblumu? Galvoju reikėtu kontaktinius lešius pabandyt bet jie gali man ir netikti arba piniginė neleis.

Ir pas kokį trenerį ketini lankyti? Na su akiniais įmanoma treniruotis, tik nelabai patogu. Jei turi tokius, kuriuos negaila aplankstyti, tada gerai. Geriausia būtų konktaktiniai lęšiai, treniruotės metu jausies tikrai komfortabiliai  :D Yra specialūs lęšiai skirti jautrioms akims  :P
Didžiausia pergalė - įveikti savo baimę...

vykis92

• Svečias
« Atsakyti #48 įjungtas: 2008 Spa 28, 20:22:23 pm »
Koks treneris bus nežinau, lig tais čia klubas "Ritualas" organizuos treniruotes mano miestelyje, kai skambinau sakė, kad dar derasi del salės.
O savo akinius daugybe kartu buvau palankstes ir darosi jau neramu dėl ju tvirtumo. Šiaip gal yra žinančių kiek laiko trunka procedura kol parenka tinkamus lešius ir kiek tai gali kainuot?

Atsijungęs Smauglys

• Auksinis VIP narys
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2004
  • Žinutės: 3753
  • Amžius: 54
  • Šalis: 00
  • Lytis: Vyras
  • smauglys

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #49 įjungtas: 2008 Spa 28, 21:52:15 pm »
Koks treneris bus nežinau, lig tais čia klubas "Ritualas" organizuos treniruotes mano miestelyje, kai skambinau sakė, kad dar derasi del salės.
O savo akinius daugybe kartu buvau palankstes ir darosi jau neramu dėl ju tvirtumo. Šiaip gal yra žinančių kiek laiko trunka procedura kol parenka tinkamus lešius ir kiek tai gali kainuot?
Dieve... Dieve... :luztu:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti  Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #49 įjungtas: 2008 Spa 28, 21:52:15 pm »

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2006
  • Žinutės: 4046
  • Amžius: 47

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #50 įjungtas: 2008 Spa 28, 22:05:10 pm »
1. Koks treneris bus nežinau, lig tais čia klubas "Ritualas" organizuos treniruotes mano miestelyje, kai skambinau sakė, kad dar derasi del salės.
2. O savo akinius daugybe kartu buvau palankstes ir darosi jau neramu dėl ju tvirtumo. Šiaip gal yra žinančių kiek laiko trunka procedura kol parenka tinkamus lešius ir kiek tai gali kainuot?
1. Ntaip...  :chmm:
2. Procedūra privačiose optikose kainuoja maždaug 20-40 lt., užtrunka apie 10-15 minučių. Jei naudosi tik treniruotėse, visų geriausia pirkti vienkartinius - įsidėsi, panaudosi, po treniruotės išmesi, švara, sterilumas.
Su akiniais nerekomenduočiau treniruotis smūginių kovos menų... Ne tik todėl, kad gali sulankstyt, bet kad ir sudužus stikliukai gali į akį ar į veidą susmigti.
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

Atsijungęs Steve

• Yondan (4 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2007
  • Žinutės: 2742
  • Amžius: 34

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #51 įjungtas: 2008 Spa 28, 22:17:38 pm »
1. Ntaip...  :chmm:
2. Procedūra privačiose optikose kainuoja maždaug 20-40 lt., užtrunka apie 10-15 minučių. Jei naudosi tik treniruotėse, visų geriausia pirkti vienkartinius - įsidėsi, panaudosi, po treniruotės išmesi, švara, sterilumas.
Su akiniais nerekomenduočiau treniruotis smūginių kovos menų... Ne tik todėl, kad gali sulankstyt, bet kad ir sudužus stikliukai gali į akį ar į veidą susmigti.
Nu žinok parteriniuose kovos menuose akiniai dar labiau trugdo. O vat aš nieka jū nenusiemu. Net ir per sparingus. Dėl lešių, tai dabar jei akiniai būna iš parduotuvės tai jie dažniausiai būna plastikiniai ir nedūžta.  Ir nejaučiu aš jokio su jais diskomforto. Tik kad prakaitas atsispaudimus darant ant jų užtiška, bet nusivalau ir toliau  :punch:
Koks skirtumas, kur ta sušikta esmė jei jos vistiek nėra...

vykis92

• Svečias
« Atsakyti #52 įjungtas: 2008 Spa 28, 22:55:36 pm »
Dieve... Dieve... :luztu:
what so funny? :-/

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #53 įjungtas: 2008 Spa 29, 08:17:30 am »
what so funny? :-/
Klubas "Ritualas", turbūt... Kadaise buvęs visai neblogas, o šiuo metu, ryšium su pagrindinio sensėjaus sužvaigždėjimu ir visų galų sumeistrėjimu, pasidaręs įtartinokas  ;-)
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #54 įjungtas: 2008 Spa 29, 08:19:01 am »
Nu žinok parteriniuose kovos menuose akiniai dar labiau trugdo. O vat aš nieka jū nenusiemu. Net ir per sparingus. Dėl lešių, tai dabar jei akiniai būna iš parduotuvės tai jie dažniausiai būna plastikiniai ir nedūžta.  Ir nejaučiu aš jokio su jais diskomforto. Tik kad prakaitas atsispaudimus darant ant jų užtiška, bet nusivalau ir toliau  :punch:
Ai, man tai žiaurus diskomfortas, smukčioja (-davo) nuo nosies ką nors veikiant, regėjimo diapazonas vis tiek yra mažesnis nei su linzėm... Pats jas esi bandęs? Nes nebandžiusi tai ir aš maniau, kad akiniai "gal ir visai nieko" sportui...

« Atsakyti #54 įjungtas: 2008 Spa 29, 08:19:01 am »

Atsijungęs obanas

• 5 kyu
  • *
  • Registracijos data: Vas 2008
  • Žinutės: 107

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #55 įjungtas: 2008 Spa 29, 11:18:42 am »
hm na mano regejiams irgi minusini bet nemaiso sportuot ir sparinge judet. aisku varzovo akiu stebet negaliu kaip kiti pataria, bet siaip per akis ir minusinio regejimo  :D
-------------

Bim Bam

Atsijungęs Rolis

• Auksinis VIP narys
  • Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Vas 2006
  • Žinutės: 1593
  • Amžius: 53
  • Vieta: kns
  • Šalis: lt

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #56 įjungtas: 2008 Spa 29, 18:44:11 pm »
perku vienkartinius lešius jų užtenka 4-5 treniruotėms. Tai pigiau nei akinius nešioti, vieno karto kaina svyruoja nuo 50ct iki 1Lt. laikymas toks pats kaip ir įprastų lešių
« Paskutinis taisymas: 2008 Spa 29, 18:45:42 pm nuo Rolis »
įtempk presą

Lygyta

• Svečias
« Atsakyti #57 įjungtas: 2008 Lap 13, 18:39:18 pm »
Yra tokia nauja knyga Atsikratykite akiniu zudiku visiems laikams, jei skaitete Norbekova tai cia labai panasus metodas tik ne tiek ispustai aprasyta kaip Norbekovo knygoj tas pats per ta pati. Si autore Lietuvoj maziau zinoma, bet Rusijoj tai gana populiarus jos regejimo atstatymo kursai ir knygos.

Atsijungęs kensen

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2006
  • Žinutės: 2355
  • Amžius: 54
  • KenYuKai

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #58 įjungtas: 2008 Lap 13, 18:43:24 pm »

Aaa.. "Ritualas" :D ... na laukit laukit, jie sakė, kad į Braziliją išvažiavę  :yeahhh:

google

• Svečias
« Atsakyti #59 įjungtas: 2008 Lap 13, 19:00:30 pm »
Yra tokia nauja knyga Atsikratykite akiniu zudiku visiems laikams, jei skaitete Norbekova tai cia labai panasus metodas tik ne tiek ispustai aprasyta kaip Norbekovo knygoj tas pats per ta pati. Si autore Lietuvoj maziau zinoma, bet Rusijoj tai gana populiarus jos regejimo atstatymo kursai ir knygos.

Ir kokius ji metodus siūlo? :chmm: Gal galima plačiau? Taip pat kas per autorė: medikė, savamokslė ar kas?

« Atsakyti #59 įjungtas: 2008 Lap 13, 19:00:30 pm »