O 17 proc. tikrai nera daug.
Tai tame ir esmė, kad atrodo kūdas, kaip šaukštas, o dar 17% riebalų, tai pas ta kur ne viena skura, tai tų procentų yra solidžiau.
ir dar- deginti lasinius ir auginti raumenis- irgi neiseis. Vel Tu cia neisizeisk, bet ...Nelabai supranti apie ka kalbi, arba paaiskint nemoki. Vienu metu galima tik stenet ir kakot...Pirmiausia- sudegini visrsvori, tada augini raiumenine mase.
Aš dėl nieko neisižeidžiu, aš šneku apie tai, kad iš pradžių reikia turimą masę išnaudoti, t.y. su ja pasiekti rezultatą, kokį nors normalesnį pvz, kad bent jau tūpti ir išstumti tą savo svorio štangą ir kad raumenys kažkokie pradėtų atsirasti, t.y. dirbti jėgai, o ne masei. Plius bėgioti ir normaliai maitintis, nuo to ir riebalų procentas dalinai sumažėtų. O svoris nelabai kur ir nukristų. O kai kažką pasieki ir trūksta apimčių, tada gali galvoti apie masės auginimus.
Pabrėžiu kalbu ne apie viršsvorį turintį žmogų, kuris nori jį numesti, o konkrečiai tokį kuris į KMI sutelpa tik nesportavęs padoriai, toks kaip masę norintis auginti Steve.
O kur tu kalbi apie rankos didinimą, tai apie žmogų kuris jau yra pasiekęs atitinkamą ribą, kai jau kūnui nelabai yr iš ko, tai tuomet ir užsiaugini tuos kg. Ir tiesa, manau negalima taip sakyti, kad būtent 10kg, nes prie skirtingo ūgio ta masė skirtingai pasiskirsto.
Nžn, aš manau šneku teisingai, pats sportavau su štangom ir pabėgiodavau (bėgiojau 3k į savaitę), svoris nekrito, jėga padidėjo, lašinukų nuo pilvo pamažėjo, tai manau, kad ir tas riebalų % pamažėjo