AutoriusTema: Kaip priaugti svorio?  (Skaityti 29866 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs Dainiux

• Globalus Moderatorius
  • Godan (5 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2011
  • Žinutės: 3481
  • Amžius: 52
  • Vieta: Panevėžys
  • Šalis: lt
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Kaip priaugti svorio?
« Atsakyti #75 įjungtas: 2010 Grd 31, 18:48:18 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Šventės atėjo svoris nukrito. Aišku pastebėjau kad per pastarąsias 2 - 3 sav. Vandens per diena po kokius 3 litrus išgerdavau, šeip man labai neįprasta nes per dieną vos porą puodukų išgeriu. Ir blemba iš 86 kg virtau 80 kg... Dainiau žadėjai kažkada programą man sudaryt masės auginimui, gal po švenčių padėtum?
Gal... :D Susirašysim po Švenčių  :handshake:
P.s. nerekomenduoju atkėlimo tiems, kas niekada rimtai neužsiiminės jėgos trikove. Tegul daro KOI atstovai  ;-) Nugara kenčia, kad ir kaip taisyklingai darytum. O pakeist tą pratimą yra kuo. Čia , jeigu ką, apie siūlytą programą prieš tai...Masę ne pratimai augina, o jų atlikimo rėžimas, mityba. Treniruotės- nė puses nesudaro. Valgyt , gert reikia ir miegot normaliai.
Masę galima augint ir vieną štangą teturint 50kg. Yra programos- pvz. 10 sekundziu, - kurios masę užaugins ne blogiau, nei išvardinti baziniai pratimai. Stimuliuot raumenis reikia, o ne rezultatų siekt ...Masė ir yra masė- tinginiams ją galiu per du mėnesius kokiais dešimt kg. damest  :D
« Paskutinis taisymas: 2010 Grd 31, 18:53:47 pm nuo dainiux »
MMA / karate / wudang coach
 Panevėžys, Lietuva   
+37064716767

Atsijungęs siamas

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Kov 2008
  • Žinutės: 1799
  • Amžius: 61
  • Vieta: Kaunas
  • Šalis: is

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #76 įjungtas: 2010 Grd 31, 19:26:04 pm »
Gal... :D Susirašysim po Švenčių  :handshake:
P.s. nerekomenduoju atkėlimo tiems, kas niekada rimtai neužsiiminės jėgos trikove. Tegul daro KOI atstovai  ;-) Nugara kenčia, kad ir kaip taisyklingai darytum. O pakeist tą pratimą yra kuo. Čia , jeigu ką, apie siūlytą programą prieš tai...Masę ne pratimai augina, o jų atlikimo rėžimas, mityba. Treniruotės- nė puses nesudaro. Valgyt , gert reikia ir miegot normaliai.
Masę galima augint ir vieną štangą teturint 50kg. Yra programos- pvz. 10 sekundziu, - kurios masę užaugins ne blogiau, nei išvardinti baziniai pratimai. Stimuliuot raumenis reikia, o ne rezultatų siekt ...Masė ir yra masė- tinginiams ją galiu per du mėnesius kokiais dešimt kg. damest  :D
Vėlgi nesutiksiu kad teisingai daroma mirties trauka kenkia stuburui - man būtent po stuburo operacijos praėjo visi skausmai kai pradėjau kyloti štangą. Tik tiek kad būtina pasitarti su specais dėl teisingos atlikimo technikos, beto trauką rekomenduojama daryti ne dažniau nei kartą į 10-imt dienų.
Nėra šventojo be praeities ir nėra nusidėjėlio be ateities

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2008
  • Žinutės: 4249
  • Amžius: 50
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: 00

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #77 įjungtas: 2010 Grd 31, 20:02:23 pm »
Vėlgi nesutiksiu kad teisingai daroma mirties trauka kenkia stuburui - man būtent po stuburo operacijos praėjo visi skausmai kai pradėjau kyloti štangą. Tik tiek kad būtina pasitarti su specais dėl teisingos atlikimo technikos, beto trauką rekomenduojama daryti ne dažniau nei kartą į 10-imt dienų.

Viena dainelė rusiška yra, tik niekaip nerandu... Bet joje yra tokie žodžiai"
Citata
Брошу пить, курить, е****ся. Стану спортом заниматься. Будут деньги появляться. Буду пить, курить е****ся.
Yra tipų, kurie su panieka mini laikus, kai buvusi viena tiesa. Dabar, atseit, tiesų daug ir kiekvienas galįs savo tiesą įrodinėt. Betgi žiūrėdami į kvailį, įrodinėjantį savo tiesą, mes neįrodinėjam sau, kad jis protingas. Vadinasi tiesa yra viena ir jos nereikia įrodinėt. J.Erlickas

Atsijungęs baramui fighter

• Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2009
  • Žinutės: 3587
  • Amžius: 49
  • Šalis: 00

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #78 įjungtas: 2010 Grd 31, 20:18:03 pm »
vis diskutuojat žiūriu  :-) malačiai  :-) ką forumas daryti be tokių žmonių kaip dainiux, gazuotasis ir visi kiti.  ;-)
ОТВЕТСТВЕННОСТЬ без любви делает человека БЕСЦЕРЕМОННЫМ.
СПРАВЕДЛИВОСТЬ без любви делает человека ЖЕСТОКИМ.
ПРАВДОЛЮБИЕ без любви делает человека КРИТИКАНОМ.
ВЛАСТЬ без любви делает человека НАСИЛЬНИКОМ.
БОГАТСТВО без любви делает человека ЖАДНЫМ.
ВЕРА без любви делает человека ФАНАТИКОМ.

Atsijungęs Steve

• Yondan (4 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2007
  • Žinutės: 2742
  • Amžius: 34

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #79 įjungtas: 2010 Grd 31, 20:19:56 pm »
:luztu: sažinė neleistų pliuso neuždėt dėl citatos... Visam vakarui nuotaika pakilo  :luztu:
Koks skirtumas, kur ta sušikta esmė jei jos vistiek nėra...

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #79 įjungtas: 2010 Grd 31, 20:19:56 pm »

Atsijungęs siamas

• Nidan (2 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #80 įjungtas: 2010 Grd 31, 21:20:20 pm »
Ezy, čia tipo tavo autobiografinė?

Atsijungęs Dainiux

• Globalus Moderatorius
  • Godan (5 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #81 įjungtas: 2011 Sau 01, 00:38:42 am »
Nuo svorio priklauso. Iki savo svorio- viskas ok, nesigincyju, bet daugiau...As pvz. darau viena karta pilna, kita- nuo pakylu. Mazesne amplitude gaunasi, bet nugara pasaugau. O ir svori galiu didesni uzsidet. O galutine pratimo faze juk islieka ta pati, nieko daug neprarandama.
O stuburui tai kenkia, nes teisingai pakelt galima tik kokius 50proc. savo svorio. Veliau jau halturinasi ir ta daro visi- per jega, o ne per technika. Kas kelia laaabai didelius svorius irgi ta daro ne per technika, per jega...O kaip ja igauna, vel kiekvieno asmeninis reikalas ;-) Pvz. Savickas atkelia labai daug, bet atkelime jis nera techniskas. Kokliajevas techniskas, bet tiek nekelia...
 Panevėžys, Lietuva   
+37064716767

Atsijungęs siamas

• Nidan (2 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #82 įjungtas: 2011 Sau 01, 01:41:21 am »
Nuo svorio priklauso. Iki savo svorio- viskas ok, nesigincyju, bet daugiau...As pvz. darau viena karta pilna, kita- nuo pakylu. Mazesne amplitude gaunasi, bet nugara pasaugau. O ir svori galiu didesni uzsidet. O galutine pratimo faze juk islieka ta pati, nieko daug neprarandama.
O stuburui tai kenkia, nes teisingai pakelt galima tik kokius 50proc. savo svorio. Veliau jau halturinasi ir ta daro visi- per jega, o ne per technika. Kas kelia laaabai didelius svorius irgi ta daro ne per technika, per jega...O kaip ja igauna, vel kiekvieno asmeninis reikalas ;-) Pvz. Savickas atkelia labai daug, bet atkelime jis nera techniskas. Kokliajevas techniskas, bet tiek nekelia...
Dainiux, sutinku su tavim, tik tiek kad stuburui galima pakenkti ir žaidžiant šaškėm, jei ilgai sėdėsi persikreipes.  ;-)

Atsijungęs Dainiux

• Globalus Moderatorius
  • Godan (5 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #83 įjungtas: 2011 Sau 01, 16:57:01 pm »
Dainiux, sutinku su tavim, tik tiek kad stuburui galima pakenkti ir žaidžiant šaškėm, jei ilgai sėdėsi persikreipes.  ;-)
Yra atstatomieji pratimai. Darbas porose- ( kumite)- :sex2:   :D
 Panevėžys, Lietuva   
+37064716767

Atsijungęs willow

• 6 kyu
  • *
  • Registracijos data: Geg 2008
  • Žinutės: 94

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #84 įjungtas: 2011 Sau 03, 17:55:08 pm »
Šventės atėjo svoris nukrito. Aišku pastebėjau kad per pastarąsias 2 - 3 sav. Vandens per diena po kokius 3 litrus išgerdavau, šeip man labai neįprasta nes per dieną vos porą puodukų išgeriu. Ir blemba iš 86 kg virtau 80 kg... Dainiau žadėjai kažkada programą man sudaryt masės auginimui, gal po švenčių padėtum?
Mano pažįstamas treneris manau labai teisingai sakė, jog reikia gerinti turimą jėgos rezultatą, o jau kai pritrūks kūno resurasų jėgai, masė pradės pati didėti, jei aišku normaliai maitinsies ir miegosi bent po 8h per parą. Na ir aišku reikia sistemingai sportuoti, ko aš abejoju ar tu darai.
Plius yra toks dalykas kaip riebalų kiekis kūne, taigi žmogus sverdamas pakankamai mažai gali būti stipresnis ir sveikesnis už tą kuris sveria daug, čia įdomus straipsniukas Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti.

P.S. Aš abejoju, kad pas tave riebalų kiekis yra pakankamai mažas jog tu neturėtum iš ko tos jėgos auginti. Ir tie 6kg kuriuos numetei, abejoju, kad buvo 6kg raumenų. :) Tai nemanau, kad labai liūdėti reiktų :)

« Atsakyti #84 įjungtas: 2011 Sau 03, 17:55:08 pm »

Atsijungęs Steve

• Yondan (4 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #85 įjungtas: 2011 Sau 03, 18:57:19 pm »
Mano pažįstamas treneris manau labai teisingai sakė, jog reikia gerinti turimą jėgos rezultatą, o jau kai pritrūks kūno resurasų jėgai, masė pradės pati didėti, jei aišku normaliai maitinsies ir miegosi bent po 8h per parą. Na ir aišku reikia sistemingai sportuoti, ko aš abejoju ar tu darai.
Plius yra toks dalykas kaip riebalų kiekis kūne, taigi žmogus sverdamas pakankamai mažai gali būti stipresnis ir sveikesnis už tą kuris sveria daug, čia įdomus straipsniukas Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti.

P.S. Aš abejoju, kad pas tave riebalų kiekis yra pakankamai mažas jog tu neturėtum iš ko tos jėgos auginti. Ir tie 6kg kuriuos numetei, abejoju, kad buvo 6kg raumenų. :) Tai nemanau, kad labai liūdėti reiktų :)
Tai aš ir nesakau kad ten bus raumenys, tai tavo nuomone reikia didinti jėga? Sakai jėga iš riebalų auga?

Atsijungęs willow

• 6 kyu
  • *
  • Registracijos data: Geg 2008
  • Žinutės: 94

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #86 įjungtas: 2011 Sau 03, 23:03:28 pm »
Tai aš ir nesakau kad ten bus raumenys, tai tavo nuomone reikia didinti jėga? Sakai jėga iš riebalų auga?
Sakau, kad reikia turimus lašinius iš pradžių raumenim paverst, o tada galima augint kažką, jei yra poreikis.
O jei tu masės treniruotes pavarysi, tai tavo greitis dar sumažės. Nes kai dirbi su štangom greitis mažėja. :) O kadangi tu mėnesį padirbi ir meti dažniausiai savo veiklą, tai tik sulėtėsi ir tos ale masės nelabai užauginsi.
Ir išvis aš masę suprantu taip, kad jei jau jos turi tai ji turi būti maksimaliai raumenų, nes iš lašinių aš suprantu yra naudos, kai sumo sportuoji. O tu dar berots ne sumo sportuoji. :)
Nžn šiaip tau spręsti, bet aš priėjau išvados, kad su štangom išvis galima nedirbt, kol užtenka kūno svorio pratimų. Jie daug mažiau kausto kūną prie tinkamos sistemos ir šiaip įdomiau dirbt. Na tiesa dar girios gerai yra, bet reikia techniką gerai mokėt. :) Šiaip mano manymu, pratimų su kūno svoriu ir giriom pilnai užtenka, visas raumenų grupes galima išdirbti.

Atsijungęs lex

• 8 kyu
  • *
  • Žinutės: 42

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #87 įjungtas: 2011 Sau 03, 23:52:36 pm »
Sakau, kad reikia turimus lašinius iš pradžių raumenim paverst, o tada galima augint kažką, jei yra poreikis.
O jei tu masės treniruotes pavarysi, tai tavo greitis dar sumažės. Nes kai dirbi su štangom greitis mažėja. :) O kadangi tu mėnesį padirbi ir meti dažniausiai savo veiklą, tai tik sulėtėsi ir tos ale masės nelabai užauginsi.
Ir išvis aš masę suprantu taip, kad jei jau jos turi tai ji turi būti maksimaliai raumenų, nes iš lašinių aš suprantu yra naudos, kai sumo sportuoji. O tu dar berots ne sumo sportuoji. :)
Nžn šiaip tau spręsti, bet aš priėjau išvados, kad su štangom išvis galima nedirbt, kol užtenka kūno svorio pratimų. Jie daug mažiau kausto kūną prie tinkamos sistemos ir šiaip įdomiau dirbt. Na tiesa dar girios gerai yra, bet reikia techniką gerai mokėt. :) Šiaip mano manymu, pratimų su kūno svoriu ir giriom pilnai užtenka, visas raumenų grupes galima išdirbti.

Pajuodinta vieta daug ką pasako apie tavo supratimą šiais klausimais :) neįsižeisk tik :)

Atsijungęs Steve

• Yondan (4 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #88 įjungtas: 2011 Sau 04, 00:57:17 am »
Lašinius?  :kikena: Daug turiu matyt...  :luztu:

Atsijungęs coffeedrinker

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2009
  • Žinutės: 1680
  • Amžius: 37
  • Vieta: Anapus kompiuterio
  • Heavens Troll

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Mano rastai
« Atsakyti #89 įjungtas: 2011 Sau 04, 03:51:49 am »
Pajuodinta vieta daug ką pasako apie tavo supratimą šiais klausimais :) neįsižeisk tik :)
na, tai parasykite savo supratima siais klausimais  :-) kame ten neteisybe? as visiskai sutikciau su ta nuomone. mase turi buti gryna raumenu mase. is 'kitokio tipo' mases jokios naudos, greiciau zala.
:kava:

"Kaip padaryti, kad smugis is kaires eitu kaip ish desines?"
"- treneruotis ir neuzdavinet durnu klausimu"

« Atsakyti #89 įjungtas: 2011 Sau 04, 03:51:49 am »