Na rusų baletas vienas kiečiausių pasaulyje, o mūsiškiai strakalai pastarųjų mokiniai
drįsčiau labai ginčytis, bet čia gi ne baleto forumas, tai bijau, kad už OT mane greitai išmestų.

pooga noreciau taves kaip ekspertes paklaust, kodel man be apsilimo nepavyksta ant virvutes atsisest? gal zinai kokiu geru pratinu ir siaip patarimu susijusiu su virvute ir shpagatu? DEKINGAS
nu nesu aš jokia ekspertė

tiesiog domėjausi tempimais tiek, kiek man to reikia.
Be apšilimo bandydamas įsėsti į špagatą gali taip pasitempti savo raumenis ir gyslas, kad ilgai negalėsi tampytis

Kad be apšilimo sėdėtum špagate, arba reikia, kaip ir minėjo stripulis, būti išlaužytam nuo vaikystės, arba nuo prigimties beveik neturėti sausgyslių

(pažįstu ir tokių) arba apšilus sugebėti padaryti kokį hyper špagatą

Logika tokia - be apšilimo mūsų raumenų ir sausgyslių paslankumas kažkiek proc. mažesnis nei apšilus, vadinasi apšilus turi sugebėti perlenkti kojas į priešingas puses, kad ne apšilimo drąsiai sėdėtum špagate
![Labai juokinga :-]](http://www.fightclub.lt/forum/Smileys/default/zvengia.gif)
Bet kam to reikia - neįsivaizduoju. Mano nuomone, špagatai ir virvutės reikalingi tik pasimaivymui prieš kitus