Aš vat irgi turiu tokį klausymą, nes susimąsčiau dėl mano tampimosi progreso... Visa gyvenimą nesitampiau, kiek padarydavau per apšilimą šiek tiek tempimo pratimų ir tiek, užteko lankstumo koks buvo. Prieš daugiau nei pusę metų pradėjau daugiau tampytis. Kas liečia visokias špagatas, tai progresas stabiliai jautėsi, viskas tvarkoj, kuo toliau tuo žemiau galiu įsėst. Kojos irgi aukštai išsikelia smūgiuojant. Bet yra viena problema - šitą pratimą Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba
Prisijungti (hamstring stretch) visą gyvenimą dariau galvodamas, kad turiu jaust keliuose tempimą, ir tik neseniai pradėjau domėtis, kad vis dėl to turėčiau jaust tempimą kažkur šlaunyse. Pusę metų tampiausi, o progreso jokio - vos susilenkiau žemiau 90 laipsnių, jau nekalbu apie kojų pirštų pasiekimą. Tik bandau šiek tiek lenktis, iš kart pradedu jaust skausmą keliuose, kažkur per vidurį viduje. Ir taip darant bet kokius pratimus, kur reikia lenktis į priekį. Iki šiol kažkaip nesisumąsčiau, tampydavausi ir galvojau, kad ilgaainiui išsitampys. Bet progreso absoliučiai jokio... Pasikalbėjau su kitais, tai visi sakė nejaučia jokio diskomforto keliuose.. Bet aišku, jie jau patys yra gerai prasitampę. Ar čia taip ir turi būt ir toliau tikėtis prasitampyt, ar čia kažkokios problemos?
Ai, ir dar kitas dalykas, jeigu kažkas man padeda prasitampyt ir uždeda savo svorį ant nugaros, tada galiu beveik pasiekt kojas su galva be didelio diskomforto, bet jeigu vienas, tai tik truputį pasilenkus iškart jaučias.