AutoriusTema: Tempimo pratimai koju sausgyslems  (Skaityti 85307 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

wault

• Svečias
Re: Tempimo pratimai koju sausgyslems
« Atsakyti #45 įjungtas: 2007 Geg 14, 18:11:36 pm »
gan nieko saitukas tik gaila kad rusiskai :(

Pramuk

• Svečias
Koju tampymas
« Atsakyti #46 įjungtas: 2008 Vas 05, 23:25:39 pm »
Sveiki. Gal kas galetu patarti kaip greitai ir nelabai sunkiai kojas pratampyt? Ir gal kas zinot kur isigyti treniruokli tam. Seniau intike buvau rades, kad Klaipedoj kazkokia imone juos gamina, bet dabar ieskau ir nerandu. Tai vat tokios pagalbos is jusu noreciau :-]
Pasivartyk forumą, nepatingėk. Čia tavo tema. Moderatorius
« Paskutinis taisymas: 2008 Vas 05, 23:36:38 pm nuo Raimis »

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2004
  • Žinutės: 9378
  • Amžius: 51
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: lt
  • Lytis: Vyras

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
Re: Koju tampymas
« Atsakyti #47 įjungtas: 2008 Vas 05, 23:45:54 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Sveiki. Gal kas galetu patarti kaip greitai ir nelabai sunkiai kojas pratampyt? Ir gal kas zinot kur isigyti treniruokli tam. Seniau intike buvau rades, kad Klaipedoj kazkokia imone juos gamina, bet dabar ieskau ir nerandu. Tai vat tokios pagalbos is jusu noreciau :-]
Pasivartyk forumą, nepatingėk. Čia tavo tema. Moderatorius

Pateik raštišką susidomėjimą, gal sąskrydžiui parengsim programą :yeahhh:

Atsijungęs Paladinas

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2006
  • Žinutės: 1902
  • Vieta: Liondonas
  • Šalis: england

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #48 įjungtas: 2008 Vas 06, 00:41:39 am »
na gi aš ir nesakau, kad lankstumas nereikalingas! Aš sakau, kad špagatas neturėtų būti tampymosi tikslas, nes tai nėra joks lankstumo rodiklis. Ir užsispyręs "medinukas" gali išmokti špagatą, bet nuo to jis netaps "guminuku". Tam reikalingas viso kuno lankstumas  :rolleyes:
Shpagatas yra pakankamas (bet, savaime suprantama, neabsoliutus) lankstumo rodiklis...

Kai "medinukas" sugebes daryti shpagatus, tai jis jau nebus medinukas...

O ka dabartinis jaunimas tik i shpagatus sedasi, o bendro lankstumo netreniruoja??? :rolleyes: :oho: Blemba, mano laikais sedimas i shpagatus ir bendras lankstumo lavinimas eidavo shalia... Tai vat kokie laikai atejo... :bijo:
AUJA
Kelionės keičia žmogų.!?
Taip keičia, tik ne būtinai į gerą pusę... :)

Atsijungęs Nialas

• Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2006
  • Žinutės: 1146
  • Amžius: 36

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #49 įjungtas: 2008 Vas 06, 15:15:09 pm »
Aš tai nesuprantu kaip ,kai kurie žmonės nori "greito ir nelabai sunkaus rezultato pasiekt"  :luztu:   Visų pirma reiktų pradėt bent papraščiausius pratimus daryt..   :chmm: 
 Na, bet ,kad jau tokie nekantrūs ir norit visko iš karto... turiu čia tokį išradimą. Jis labai slaptas ir modernus ,bet pasidalinsiu su visais   :love1:   Tai va. Treniruoklis sudėtingas, bet jo nereik pirkt ir rezultatas bus juntamas iš karto. Jį galima pasigamint pačiam. Gamybai reikės: Arklio ar kito kanopinio žinduolio su didele varomąja jėga (2vnt.), storos ,tvirtos virvės (2vnt.), ir plačios pievelės. Vienus  galus (virvių) rišat sau prie kojų, kitus galus (irgi virvių) rišat prie kanopinių žinduolių, paprašot ,kad koks ūkininkas pabaidytų tuos gyvuliukus... ir viskas. Būsit greitai pratampyti, ištampyti ir sedėsit špagatuose nepraščiau už senuką Žaną Klodą  :love1:

Kas liečia žmones ,norinčius gerint lankstumą namų sąlygomis ,be jokių slaptų aparatų, tai patariu daryt standartinius pratimus (juos net per fizinį moko). Yra google.lt pilna infos. Šeip aš asmeniškai mėgstu atsisėdęs įsiremti kojom į sieną ir po truputi jas plėsti. Visų pratimų neverta aprašinėt ,nes nepamačius kaip tai atrodo ,vistiek neis nieko suprasti   :book1:   Didžiausia žmonių problema yra ta ,kad jie tingi reguliariai treniruotis, bet vistiek nori rezultatų   :nezino:  Čia jau jokie slapti pratimai nepadės.

Lavinant lankstumą svarbu nepersitempti. Nespyruokliuokit darydami pratimus ,tai klaida. Nugara turi būti tiesi, pėdos neišsikraipiusios į šonus. Aš pats dažnai naudoju "tempimą iki atsipalaidavimo" (tik ne ant visų pratimų. Tokiuose pratimuose kaip "lenkimasis į priekį" nepatartina naudoti šito būdo. Kenkia stuburui) t.y. įsitaisau pozoj ,kai kojos įtemptos ir stengiuosi atsipalaiduot, kad įtampa visiškai praeitų (man uzima apie 1-3 min.) ,tada padidinu įtampą ir vėl laukiu. Beje, jeigu lankstumą lavinat ,kad galėtumėt "krūtai" spirt į galvą (kaip dažniausiai ir būna   :-]     ) ,tai be dinaminių pratimų vistiek nieko nepasieksit. Man ,kad iškelt koją virš galvos, net ir to špagato nereikia   :nezino:

Paskutinis patarimas būtų gerai apšilti. Manau, visi žinot kam to reikia  :angel:   Aš padirbu apie 5 min. su šokdyne ir to pilnai užtenka. Tik nereikia visas penkias minutes šokinėti kaip kokiai darzzzzzelinukei. Minutė "bėgimo" ristele, minutė ant vienos kojos, minutė aukštai keliant kelius.... To dažniausiai ir užtenka  :-)  Tai tiek. Gal kam pravers :)

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #49 įjungtas: 2008 Vas 06, 15:15:09 pm »

Atsijungęs Smauglys

• Auksinis VIP narys
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2004
  • Žinutės: 3753
  • Amžius: 54
  • Šalis: 00
  • smauglys

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #50 įjungtas: 2008 Vas 06, 15:30:31 pm »
Atskleisiu didelę paslaptį kovos klubo nariams:
 Norint gerint lankstumą, reikia lanktytis, o ne skaityti knygutes apie jogą ir t.t.

Jei nuobodu ar sunku prisiversti dirbti šia linkme, atsisėkite ant kilimo, kojos maximaliai plačiai (gali būti pėdos įremtos į sieną) ir skaitykite įdomią arba reikalingą literatūrą. Dar galima gerą filmą pažiūrėti arba loptopu po i-netą naršyti.

Tikrai po kiek laiko pajusite, kad kojas galite vis plačiau praplėsti.

Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti  Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Atsijungęs Paladinas

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2006
  • Žinutės: 1902
  • Vieta: Liondonas
  • Šalis: england

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #51 įjungtas: 2008 Vas 06, 16:48:28 pm »
Toks lyrinis nukripimas.........
Kazkada, seniai, seniai pora metu dirbau SKAT'e objektu apsaugoi... Tai pastebejau, kad kai man ishdave keleta kartu uniforma, tai kazkodel nepasirupino, kad su tom uniforminem kelnem galeciau shpagata daryti ir koja aukshtai pakelti, nes visada budavo gresme, kad klynas prairs ar net praplish...  :rolleyes: Blemba koks neapdarumas... :-( O dabartinio jaunimo apsmukusiu kelniu mada... Ar ji leidzia tas kojas aukshtai kilnoti..? :nezino: Ka tie dizaineriai sau galvoja!!!  :evil: :D
« Paskutinis taisymas: 2008 Vas 06, 20:20:00 pm nuo Paladinas »
AUJA
Kelionės keičia žmogų.!?
Taip keičia, tik ne būtinai į gerą pusę... :)

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #52 įjungtas: 2008 Vas 06, 23:50:14 pm »
Atskleisiu didelę paslaptį kovos klubo nariams:
 Norint gerint lankstumą, reikia lanktytis, o ne skaityti knygutes apie jogą ir t.t.

Jei nuobodu ar sunku prisiversti dirbti šia linkme, atsisėkite ant kilimo, kojos maximaliai plačiai (gali būti pėdos įremtos į sieną) ir skaitykite įdomią arba reikalingą literatūrą. Dar galima gerą filmą pažiūrėti arba loptopu po i-netą naršyti.

Tikrai po kiek laiko pajusite, kad kojas galite vis plačiau praplėsti.

Kadangi mačiau Smauglio lankstumą (gal jis guminis?), tai tikrai tikiu kiekvienu žodžiu, kas liečia lankstumą :respect: :respect: :respect:

Pramuk

• Svečias
Pagalba koju tampymui
« Atsakyti #53 įjungtas: 2008 Vas 07, 23:37:38 pm »
 :-/ Noreciau paklausti gal kas zino kur butu galima isigyti koju tampymo treniruokli? Seniau internete buvau mates, kad kazkokia klaipedoj imone gamina, bet dabar neberandu. Zinau, kad tai uzima maziau laiko ir pastangu.  :-D

Atsijungęs Smauglys

• Auksinis VIP narys
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Rgs 2004
  • Žinutės: 3753
  • Amžius: 54
  • smauglys

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Pagalba koju tampymui
« Atsakyti #54 įjungtas: 2008 Vas 08, 01:05:16 am »
:-/ Noreciau paklausti gal kas zino kur butu galima isigyti koju tampymo treniruokli? Seniau internete buvau mates, kad kazkokia klaipedoj imone gamina, bet dabar neberandu. Zinau, kad tai uzima maziau laiko ir pastangu.  :-D
"Mažiau laiko ir pastangų.." - dar viena reklamos auka.
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti  Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

« Atsakyti #54 įjungtas: 2008 Vas 08, 01:05:16 am »

Pramuk

• Svečias
« Atsakyti #55 įjungtas: 2008 Vas 08, 01:12:35 am »
Priciom cia reklamos auka, pas mus buvo trinkese toks primityvus kitais zodziais tariant (samadielnas), bet kazkaip pradejo eit per rankas ir dingo, o sakau kazkada po neta landziojau ir buvau rades, berods 900 kainavo, o dabar kai reiktu neberandu. Tai matau, kad siuo klausimu konkreciai pagelbet niekas negali :-/

Atsijungęs stripulis

• Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Lap 2006
  • Žinutės: 4046
  • Amžius: 46
  • Lytis: Moteris

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #56 įjungtas: 2008 Vas 08, 01:29:58 am »
Šiaip jau lankstumui pratimų pilna ir be treniruoklio ;) Tai kol ieškai, daryk, paskui žiū, pamatysi, kad ir jo paties nereikia...
Stiprus žmogus ne tas, kuris visus nugali. Stiprus tas, su kuriuo niekas nenori kovoti.

Atsijungęs Saxum

• Administratorius
  • Kudan (9 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • fightclub.lt
« Atsakyti #57 įjungtas: 2008 Vas 08, 01:53:36 am »
Na, man irgi keista, kam lankstumui lavint treniruokliai reikalingi. Bet kokiu atveju patys efektyviausi pratimai yra natūralūs, be treniruoklių pagalbos...

Pramuk

• Svečias
« Atsakyti #58 įjungtas: 2008 Vas 08, 01:57:36 am »
Jei nuo 5 metu reguliariai buciau treniravesis tikriausiai to ir nekausciau. Bet traums nepasibeldzia pries ateidamos ir siap gyvenime visko buna tai todel ir norisi sutaupyti laiko ir pastangu tam rezultatui pasiekti. Nelabai tas amzius, kad sedet prie teliko ir kojas tampyt ir po to su draugais kieme vandamus vaidint kiek kas koja iskelia ir kieno mavasi geriau atrodo. Dabar aisku visims kame reikalas?

Pramuk

• Svečias
« Atsakyti #59 įjungtas: 2008 Vas 08, 02:02:27 am »
Ir nesupraskit klaidingai, nera ma 30 metu, taciau nelabai yra to laiko, va kame beda :chmm:

« Atsakyti #59 įjungtas: 2008 Vas 08, 02:02:27 am »