Aš tai nesuprantu kaip ,kai kurie žmonės nori "greito ir nelabai sunkaus rezultato pasiekt"

Visų pirma reiktų pradėt bent papraščiausius pratimus daryt..
Na, bet ,kad jau tokie nekantrūs ir norit visko iš karto... turiu čia tokį išradimą. Jis labai slaptas ir modernus ,bet pasidalinsiu su visais

Tai va. Treniruoklis sudėtingas, bet jo nereik pirkt ir rezultatas bus juntamas iš karto. Jį galima pasigamint pačiam. Gamybai reikės: Arklio ar kito kanopinio žinduolio su didele varomąja jėga (2vnt.), storos ,tvirtos virvės (2vnt.), ir plačios pievelės. Vienus galus (virvių) rišat sau prie kojų, kitus galus (irgi virvių) rišat prie kanopinių žinduolių, paprašot ,kad koks ūkininkas pabaidytų tuos gyvuliukus... ir viskas. Būsit greitai pratampyti, ištampyti ir sedėsit špagatuose nepraščiau už senuką Žaną Klodą
Kas liečia žmones ,norinčius gerint lankstumą namų sąlygomis ,be jokių slaptų aparatų, tai patariu daryt standartinius pratimus (juos net per fizinį moko). Yra google.lt pilna infos. Šeip aš asmeniškai mėgstu atsisėdęs įsiremti kojom į sieną ir po truputi jas plėsti. Visų pratimų neverta aprašinėt ,nes nepamačius kaip tai atrodo ,vistiek neis nieko suprasti

Didžiausia žmonių problema yra ta ,kad jie tingi reguliariai treniruotis, bet vistiek nori rezultatų

Čia jau jokie slapti pratimai nepadės.
Lavinant lankstumą svarbu nepersitempti. Nespyruokliuokit darydami pratimus ,tai klaida. Nugara turi būti tiesi, pėdos neišsikraipiusios į šonus. Aš pats dažnai naudoju "tempimą iki atsipalaidavimo" (tik ne ant visų pratimų. Tokiuose pratimuose kaip "lenkimasis į priekį" nepatartina naudoti šito būdo. Kenkia stuburui) t.y. įsitaisau pozoj ,kai kojos įtemptos ir stengiuosi atsipalaiduot, kad įtampa visiškai praeitų (man uzima apie 1-3 min.) ,tada padidinu įtampą ir vėl laukiu. Beje, jeigu lankstumą lavinat ,kad galėtumėt "krūtai" spirt į galvą (kaip dažniausiai ir būna
![Labai juokinga :-]](http://www.fightclub.lt/forum/Smileys/default/zvengia.gif)
) ,tai be dinaminių pratimų vistiek nieko nepasieksit. Man ,kad iškelt koją virš galvos, net ir to špagato nereikia
Paskutinis patarimas būtų gerai apšilti. Manau, visi žinot kam to reikia

Aš padirbu apie 5 min. su šokdyne ir to pilnai užtenka. Tik nereikia visas penkias minutes šokinėti kaip kokiai darzzzzzelinukei. Minutė "bėgimo" ristele, minutė ant vienos kojos, minutė aukštai keliant kelius.... To dažniausiai ir užtenka

Tai tiek. Gal kam pravers