Visa kita > Humoras
Avarija
Asia:
Jam Hatsumi-sensey suteiks sertifikata, kad jis savo Sail-ryu galetu ryziaedzius mokyt ir bus OK...;)))
Sei-i:
Manau, kad nesuteiks - neatitinka Storo filosofija Shugendo principų... :-]
O Ninja-Sail-ryu sertifikatus Storas pats visiems dalina! Galės ir Hatsumiui duoti, jei ką... :D Manais, į garbingą Bujinkan 13-tą daną... :D
Maat:
Nu, Storo pasakojimai labai tinka popietiniams skaitiniams - gerai sukrato prikimšto pilvo turinį :D
Tik kodėl toks trumpas dienoraštis? Kur daugiau istorijų? :-(
sinoku:
--- Citata iš: storas ---Mūsų adminas pasiūlė man pasidalinti kai kuriomis istorijomis iš savo dienoraščio. Šiai istorijai jau kokių pusantrų metų. Jei pasirodys neįdomu, galima bus išmesti :rolleyes:.
- Silpnai laikaisi ant kojų, tešlaini, - tariau kaip mokėdamas bjauresniu tonu ir žengiau artyn. Norėjau dar kokį kartą stuktelėt, nes mokytojas :book: ne kartą sakė, kad už įžeidimus reikia bausti :punch1:. Bet tešlainis atsistūmė nuo mondeo ir ėmė trauktis. Ėjau iš paskos vis greičiau, tai tas apsisuko ir bėgti pradėjo. Iš pradžių vaikiausi jį tarp mašinų eilių per punktyrinę liniją ir laikas nuo laiko spardžiau į jo storą subinę :poke:. Nubėges gal 60 metru prisiminiau, kad rusui turėjo būti nuobodu vienam laukti todėl grįžau atgal. Juk bet kada galėjo pasirodyt mentai ir nubausti jį už avariją, o kam to reikia. Juk normalus bachuras, neišsipisinėjo.
ar tikrai nepakako to vieno spyrio baudai uz izeidima? ar nedaro mums blogos itakos tas musu vakarietiskas 'ego' - bet kurioj situacijoj kazka irodinet?
'reikalus. Bet vienas dalykas mane dar labiau nustebino - nors komediją matė daug žmonių, nes ji vyko plačiame sausakimšame prospekte, niekas nebandė daryt tvarkos. Turbūt net jei pasigavęs suvaryčiau tą tešlą ant plento ir įmesčiau į jo paties šimtinę per priekinį stiklą, vargu, ar kas nors susidomėtų. Saugumu tenka rūpintis patiems.'
Kaip ir naikinti blogį :cute:.
--- Baigti citatą ---
tas abejingumas ir yra didziausias blogis, kitas dalykas, kad is sono daznai visai neaisku, kuria puse reikia ginti ir kuri puse yra blogoji:]
sinoku:
ar tikrai nepakako to vieno spyrio baudai uz izeidima? ar nedaro mums blogos itakos tas musu vakarietiskas 'ego' - bet kurioj situacijoj kazka irodinet?
ten dar viena mano mintis truputi ne ten pakliuvo:)
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją