Visa kita > Kovos menai ir kinas
Ar žiūrėjote per MTV Final Fu
I5S4:
Per MTV porą kartų užmečiau akį į gan iš pradžių tikrai įdomų realybės šou.Ar jį taip galima pavadinti?Aš mačiau tik 2 dalis ir tai viduryje,todėl sunku vertinti.Bet iš pradžių atrodė gana patraukliai,įvairių stilių kovotojai rungiasi rungtyse,o vėliau kovoja ant kilimo.Susitinka pakankamai skirtingi žmonės ant kilimo,tačiau ,kad ir kaip bebūtų tai realybės šou.Kokie jūsų vertinimai kas matėte?
Saxum:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiPer MTV porą kartų užmečiau akį į gan iš pradžių tikrai įdomų realybės šou.Ar jį taip galima pavadinti?Aš mačiau tik 2 dalis ir tai viduryje,todėl sunku vertinti.Bet iš pradžių atrodė gana patraukliai,įvairių stilių kovotojai rungiasi rungtyse,o vėliau kovoja ant kilimo.Susitinka pakankamai skirtingi žmonės ant kilimo,tačiau ,kad ir kaip bebūtų tai realybės šou.Kokie jūsų vertinimai kas matėte?
--- Baigti citatą ---
Nemačiau, kada rodo? :O Kažkada su chebra šnekėjom, kad Lietuvoj tokio tipo šou reikia daryt :punch:
Berserk:
Maciau :( Man nepatyko, kazhkokia nesamone, kiek supratau smugioja pagal kiokushin taisykles? i korpusa. Daugiau rodo visokius akrobatynius triukus bei ishtvermes rungtys.
Magus:
"Final Fu" vadinasi :-] Kažkokia nesamone. Baksnojasi ir viskas. Gauna baudos taškus už perdaug agresyvius smugius ir tt. :-]
Skeptikas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiMaciau :( Man nepatyko, kazhkokia nesamone, kiek supratau smugioja pagal kiokushin taisykles? i korpusa. Daugiau rodo visokius akrobatynius triukus bei ishtvermes rungtys.
--- Baigti citatą ---
Neziurint rimtu veidu ir visu vaivorykstes spalvu dirzu bei "skrajojancio katino vu shu" stiliaus pavadinimu - multikas ir tiek. Maciau viena dali. Taip vadinami "sparingai" prajuokino iki asaru.
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją