Pagrindines diskusijos > Treniruotės

Bendras treniruociu laikas per savaite

<< < (2/10) > >>

radiatorius:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiO, pasirodo, neparasiau pirmoje zinuteje :).

Karate. Varzybose dalyvauti nesiekiu, o ir nelabai traukia, nes man tai neatsiejama gi nuo ivariu suvarzymu. Musu treneris labiau propaguoja kovini karate.

--- Baigti citatą ---
nu o tu neuzmusinek per varzybas  :D ar sakai kad kitaip neiseina  :D

GUdrus:
Kad veikiau pats dar kol kas i kaulus gauciau  :punch:  :D, rimtai dar nei 1,5 metu nesportuoju. O ir siaip netraukia jos mane.

P.s. Bet nuo temos krypstam, nes tikrai ne apie varzybas si tema ;).

Raimis:
Jei, varzybose nedalyvauji. Manau, pakanka to, kiek uzsiimi. Nebent jauti, kad truksta judesio, tai gali papildomai pasportuot. Begiojimas,baseinas. tik nepersitempti

Berserk:
Kiekvienam savaip :) pvz kazkada rimtai uzhsiminejau Lauko Tenisu, shilto sezono metu trenirodovausi po 3-4 val i diena.  Dabar iki Nauju metu eidavau trenirotis 3 kartus per savaite nuo 17.00 iki ~20.30, shio metu vel nera laiko ir prasideda lomkes :(  :bijo:

wasexxx:
Mana treniruociu grafikas kasdien po pamoku krosiukas ~5 km, griztu namo ir ant jegos 1 val pavarau, ir dbr kai dienos ilget pradejo , tai 1 val kriause padauzau ir technika slifuoju  :teisejas: poilsis pas mane antradieni, nes buna treniruotes karate, ir sestadieni , nes varau pas drauge  :-D :senis: va koks grafikas pas mane  :director:

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją