Pagrindines diskusijos > Treniruotės

Bendras treniruociu laikas per savaite

<< < (6/10) > >>

stripulis:
Jei neturėčiau kelio traumos, trukdančios rimtai sportuot, gal irgi sakyčiau, kad 28 - pats jėgų žydėjimas ir pan., galbūt taip ir būtų. O dabar reikia kokios nors atmazkės, kad pasiguosčiau, jog rimtai sportuot nebegalėsiu... Tai ir atsiranda šnekos apie sukriošimą. Ir vis dėlto man atrodo, kad 4 valandų per dieną kasdien nebeištempčiau. Net ir su sveikom kojom. Gal ir klystu...

Saxum:
Tai traumos, normalu, aš su jomis jau susigyvenau. Parėję abu keliai (ypač dešinys), kairė čiurna pastoviai ant snarglių kabo, abiejų pečių sąnariai, abu riešai (vienas totaliai), bicepsai ant ribos pastoviai, sprandas, o apie nugarą ir nešneku :chmm: Žodžiu jei kreipt dėmesį, tai reikia į vežimą sėst. Bet tai nusiteiki, kad esi sveikas ir judi pirmyn. Kaip mano dėdė sako, sustot negalima, jei sustosi - mirsi...

Dojo:
pritariu daugumai is jusu, kad ziurint kokie tikslai. jei malonumui kaip Lonsas rase, tai tikrai sutinku, kad 3 kartai po 1.5 val per savaite liuks, na jei rimciau kazko nori is saves, tikslai, siekiai, tai 6 kartai po 2 val., bet turetu islikt pagrindinis dalykas SVEIKATA. nepersetemti, nepervargti, bet ir netinginiauti.

kastalomas:
norutusi papildyti Dojo
sportuok bet nesitraumuok :senis:
taip ir man kazkada sake bet jaunatviskas maksimalizmas :barnis: nesamone ir visa kita...
po to viskas turi atgarsi...
bet cia tau rinktis...

Lonsas:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtinorutusi papildyti Dojo
sportuok bet nesitraumuok :senis:
taip ir man kazkada sake bet jaunatviskas maksimalizmas :barnis: nesamone ir visa kita...
po to viskas turi atgarsi...
bet cia tau rinktis...

--- Baigti citatą ---

jo... deja kazkodel visada atrodo kad varai per mazai, o po to paziuri i pasekmes... tai viska is leto, ramiai galima pasiekt buvo :( ir man dabar tai primena ranku sanariai, keliai, riesai ech.... nesenas dar, bet traumu aspektu, tai: "kur mano jaunyste?" :)

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją